4

Анонимен

преди 10 години

В България пазарен принцип на формиране на цени за електроенергията няма и няма и да има, щото няма пазар, а само един доставчик и искаш-не искаш, ако няма регулация, ще плащаш каквото той ти каже, или яма да можеш да списваш в бг.днес ;)

3

психолог

преди 10 години

България е обречена на комунизъм-социализъм. Щом като такова просташко самочуствие има в БСП-ДПС-ДС-Атака-КГБ , че са управляващи какво да кажем. Нищо , само едно това чудо го няма и в Африка. Победители в изборите са ГЕРБ , независимо на кой му харесва. След това в името на кражбите, убийствата и грабежите се обединиха превратаджиите и хоп новите партизани. Това обаче се подкрепя от ***, пенсионерите и маргиналите с надеждата за някоя жълта стотинка. Честито получавате 4. 50 лв. на МЕСЕЦ НЕ НА ДЕН от юли , а кашкавала е 14 лв. и сиренето 10 лв. Прости и неграмотни Андрешковци достойнство

2

БАТ САЛИ

преди 10 години

Ще видим правим с ДПС и другие терористични партии в всеки град и село по едно РОМСКО ЕНЕРГО! шеф е дръндарското ***!

1

Анонимен

преди 10 години

И този бушон наречен Боян Боев ще гръмне в най-скоро време. Енергетиката не е лъжица за всяка кървавочервена уста. В цял свят цените на енергията се определят на пазарен принцип, а у нас.... както каже СерГейчо земеровката или казано по народному "сляпото куче" дето рови земята ... за да спечели евроизборите. Жалко за народа, който в последна сметка е потърпевш. Но хак да им е на чугунените тикви - хем ги грабят, хем гласуват за тях. Простотия до шия, че и по-нагоре.