10

Анонимен

преди 10 години

За сведение на гарберчетата ,вижте какви ги е сътворил вашият министър Добрев:До г-н Скот ПъркинсУважаеми Господин Пъркинс,Министерството на икономиката, енергетиката и туризма подкрепя инвестиционните намерения на компанията, която представлявате за строителство на ваканционен комплекс Бляк Сий Градънс на територията на община Бяла, Варна.От Вашето писмо разбираме, че инвеститорите-акционери в дружеството, което ще се търгува на Българската фондова борса, ще имат право да получат статут на постоянно пребиваване, съгласно Закона за чужденците в Република България. Предвид инвестиц

9

иконом. миглистър

преди 10 години

Стойнееев, можеш вече да се изправиш и да си обуеш гащите...

8

Рали1

преди 10 години

"освен "моралния дълг" да опазят това красиво място инвеститорите възнамеряват да привлекат друг тип летовници към България - по-платежоспособни." Скот Паркинс 25 май 2013 "Капитал"Забравете за почивки на Българското Черноморие ,бедни българи сме.7 Анонимен , май много скоро ще е .

7

Анонимен

преди 10 години

Кога ще изриваме крадливите червени ***.

6

Анонимен

преди 10 години

Не го слушайте проекта от давна е да се подели Бъулгария между министри дупетати и бюрократи. Всичко съсипаха. Сега вече и дерето. А ние които не искаме да сме на хотел къде ще ходим на море?

5

ТВ

преди 10 години

Ей тая хапка ще ви задави, алчни червени ***! Бетонирахте южното черноморие и продадохте на руски граждани 300 хиляди имота. Сега искате да продължите и на север. Каква полза има българският народ от тази "инвестиция"? Че ще има възможността да слугува на новите собственици? Продажници, само Майдан ще ви оправи.

4

Анонимен

преди 10 години

Да ви ега мутката байна! Само празни обещания. Вси4ко застроихте само там ви остана.

3

Анонимен

преди 10 години

пак някой богаташ ще напълни гуша,а ние ще плащаме чадъри по 25 лв...

2

Анонимен

преди 10 години

А комисия няма ли да има!:) Нали това е начина да се отлагат във времето въпросите, дето трябва да се решават бързо, ясно и категорично. Хем и парички ще се получават през цялото време. А в подходящия момент тихичко и внимателно ще се направи необходимото, за да го забележим, едва когато се сблъскаме с него челно. Ама и това маже да не се случи, защото на морето 80% от българите не ходят, защото нямат пари за това. Най-много младите да го видят, ако има къмпинг, ама няма! Само лукс за паралии.:)

1

?!?

преди 10 години

КО, НЕ