20

Динчев

преди 10 години

И при предишната тройна коалиция никнеха комплекси по морето като гъби на разни червени червенушчета и сегак пак...Брат му на Сер гея бил наемен работник по проекта само...абе на кой ги говориш тия бе?

19

Бира

преди 10 години

До TPE3BEHКой реално седи зад "зелените" - Иво Прокопиев, а той да се седи и чака да види...

18

Еко активист

преди 10 години

Защо няма статия за протеста от вчера в София, на който присъстваха повече от 4хил. души???Нещо не ви оттърва днес бг,А? Кой ви плаща?

17

Анонимен

преди 10 години

"Той обясни, че даването на разрешение на инвеститор от клас А в никакъв случай не давало гаранции, че автоматично след това той ще получи някакви привилегии по отношение на екологичната оценка или в законодателството." и защо му е това , ако не е сигурен че далаверата е опечена? и кой ще плаща екологична оценка , ако не е сигурен в "оценителите"?

16

Анонимен

преди 10 години

Батковска Станишева Партия - ето ги инвеститорите

15

„ББТ проджектс”

преди 10 години

от нас лобизма и държавата от вас мангизите...

14

Рали1

преди 10 години

"собствениците на "Титан-АС" развиват и успешна строителна дейност по морето. Холдингът планира строителството на голям жилищен комплекс край Бяла. Дъщерната му фирма "Титан-Чистота" получи 20-годишна концесия върху плажа в Бяла. Същата фирма държи и концесията върху плажа в Кранево. 7 дни спорт и в-к.Капитал. "

13

Рали1

преди 10 години

Продължава"Иван Ненов. Двата милиарда лева, необходими за реализацията му, не изглеждат по възможностите и на другия инвеститор - ББТ проджектс, чийто уставен капитал е 50 000 лева."16 декември 2008 Новинар

12

Рали1

преди 10 години

2."Интересно е, че инвеститори в проекта на Станишев-брат и сър Норман в Карадере край Бяла не са мощни британски компании, а малко известната ББТ проджектс и също така слабо популярният българо-британски "Мадара бългериан пропърти фънд".Публикуваните на сайта баланси на смесеното дружество показват, че едва ли е по силите му да се справи с подобна инвестиция.Сред директорите на този фонд все пак изплува едно популярно име в българските бизнес среди -това на бившия шеф на БТК и "Титан АС" Ив

11

Рали1

преди 10 години

"Партньор на Madara Bulgarian Property Fund Limited по проекта е българската предприемаческа компания "ББТ проджектс". Тя индиректно се свързва със собствениците на фирмата за сметосъбиране"Титан АС"."-3 юли 2009 Капитал.

10

vesko02

преди 10 години

Прави впечатление ентусиазма на държавата да прави инфраструктура по този проект.Очевидно става дума за нуменклатурни къщички за бивши и настоящи политически величия.които да разпускат и да харчат заграбеното от народа.

9

Ва

преди 10 години

Тоя заспал народ дано се събуди. Земя не остана. Всичко застроиха гадовете. Аман от "мутренски барок" и псевдо култура. Хора, търсете си правата, не дремете, че като засторят земята, ще се сетите, ама късно!!!!!!!!!!!!!

8

zeus

преди 10 години

Както вече стана ясно през 2012 Добрев се е срещал с инвеститора и е обещал всячески да помага, дори с българско гражданство, чакаме коментара на ГЕРБ по въпроса.

7

БРАННИК

преди 10 години

***, до един да ви изгорят хотелите, алчници долни

6

цацаратура

преди 10 години

А Цацко няма ли най-после да се самосезира за нещо наистина полезно за обществото?!

5

Туй, онуй

преди 10 години

че като спретнат една купчина сгради тип "затворено селище", край на всичко. Освен някои тюфлеци, никой друг няма да има достъп до тези места.Пък онези от Бяла, дето се надяват, че ще им се отворят парашутите да влачат, ще гледат селището само през крив макарон.Изобщо вмирисана работа, уж инвестиции за стотици милиони, а имотите се продават на зелено, като първо трябва да платиш, а евентуално ще запоне да се строи. Май като един град на мечтите неотдава.

4

Анонимен

преди 10 години

Комуниститите искат да изперат някое куферче! Чудя се дали някоя добра държава няма да поиска да ни вземе за свои граждани, защото тук не става за живеене, дори и да си ш?б?н комунист!

3

Анонимен

преди 10 години

Ще стане като Русалка: бариери и вход само за избрани,а до плажа и пиле няма да прехвръкне.Що се отнася до работни места за българи,то ще бъдат само за келнери и камериерки

2

TPE3BEH

преди 10 години

Да видим дали сега в България има истнински "зелени" организации и дали ще скочат срещу този проект, както скочиха срещу строежа на ски курорт Витоша от Цеко Минев....

1

s.z

преди 10 години

моника-юръп