15

Анонимен

преди 10 години

Когато господ иска да накаже американците той им праща наводнения тайфуни урагани земетресения. А когато господ иска да накаже другите народи той им праща американците.

14

тя

преди 10 години

Нагли американци , те си мислят , че това им е Сирия, Либия, Ирак ,Косово.Белград ..Същото направиха и с Украйна , но удариха на камък ,там е Русия , която няма да се подчини на интересите им. и затова се ухапаха за гъзовете си.

13

до 13 от 12

преди 10 години

Не можеш да характеризираш политиката на Русия от едно изказване. Можеш само да говориш по конкретната тема - политиката на запада или по изказването на въпросния руски политик. Схващаш ли? Камо ли да ни нападаш. Никой не е заявил, че е голям разбирач на руска политика.ТОЕСТ 10 НИ НАПАДА НА ЛИЧНА ОСНОВА - НАШЕТО МНЕНИЕ ЗА КРИЗАТА В УКРАЙНА.Никакво характерно мнение или аргументи.По този начин "по темата" мога да те попитам: Носиш ли фес ?Нямам нужда от аргументи. Схвана ли ?????

12

Цитат

преди 10 години

"когато много нарушители на международното право обвиняват нарушителя на международното право Русия, че нарушава международното право, това няма особен ефект и звучи неправдоподобно."

11

Анонимен

преди 10 години

До Пояснявам до 10Пич,коментар номер 10 се отнася до големите разбирачи на руската политика,писали във форума.Това чисто формално (като ще се хващаш за формалностите).

10

Пояснявам до 10

преди 10 години

"Много разбирачи от руска политика има тук. Айде пътя, шута и отивайте в Сибир. Ние си искаме нашата България. Без червените предатели в нея. "Пич в статията се пише за западна политика, а не за руска. Изказването е на руски политик спрямо политиката на запада. Ако искаш да критикуваш въпросния политик - критикувай го. Имаш право на това мнение. Ако искаш да критикуваш западната политика, която въпросния политик е критикувал - и така може. Но какво общо с Сибир има ????????????????????????????

9

Анонимен

преди 10 години

ЕИ РАЗБИРАЧИТЕ НА АМЕРИКАНОГЕИСКА ЕВРОПА ДА ХОДЯТ В *** АМЕРИКА И АФРОАЗИЯТСКА ЗАПАДНА ЕВРОПА

8

Анонимен

преди 10 години

БЪЛГАРИ,РУМЪНЦИ ВЗЕ ДА ИМ СТАВА ЯСНО КАКВИ ЕВРОПЕИСКИ ЦЕНОСТИ ИМ ПРЕДЛАГА ЕВРОПА И НАТО ВСЕ ПОВЕЧЕ ХОРА ОСТАВАТ БЕЗ ЕЛЕМЕНТАРНИ НУЖДИ НЯМАТ ПАРИ ДОРИ ЗА ХРАНА ИМИГРИРАЛИТЕ В ЧУЖБИНА СЕ ЗБЛЪСКВАТ С ЖЕСТОКИТЕ ЗАКОНИ НА ЗАПАД ЗА ЗАПОЧВАНЕ НА РАБОТА СПЯТ ПО УЛИЦИТЕ В КОЛИТЕ СИ И ТЪРСЯТ НА ЧЕРНО РАБОТА МИСЛЕХА ЧЕ ЩЕ СТАНЕ ПО ДОБРЕ ПЪК ТО СТАНА КАКТО ВИНАГИ

7

До анонимен 6

преди 10 години

Я престани да повтаряш във всички форуми идна и съща глупост. Първо банкоматите не дават УКРАИНСИ ПАРИ. Но скоро ще им сложат руски, ти не се кахъри. Колкото до цените, те ще станат като руските, ще им скочат поне двойно и пенсии и заплати. А колкото до войниците - те имат избора да се уволняват. Но повечено остават в новата армия. Недей да плачеш на чужди гробища, а ми си виш скъсания джоб от 7-годишното ни членство в да не казвам в кой съюз.

6

Анонимен

преди 10 години

" "Светът не е шахматна дъска, в него живеят реални хора със свободна воля, а не пешки и кралици, местени по шахматната дъска от нечия ръка" "Майката на съвеременния ХахаХммХаХъмериканец - Великобритания друго го е научила. Хамериканецо теоритично знае, че може да си прави безнаказано каквото си иска по целият свят.Ама не е прав и Господ ще го осъди някой ден. Въпреки че, те хамериканците си мислят, че Бог е с тях, само заради написаното на долара "In God We Trust".

5

Анонимен

преди 10 години

Постепенно кримчани почнаха да изтрезняват в ентусиазма си.Първо банкоматите спряха да пускат пари.После в магазините спряха да приемат плащания с банкови карти.Цените подскочиха.А накрая им сервираха,че децата им наборни войници ще имат привилегията да служат в Дагестан и Чечня.Мислеха,че ще стане по-добре пък то стана както винаги.:)

4

Анонимен

преди 10 години

Много добре и правилно го е казал. Жалко че малко хора българи ориентирани към Запада във форума биха го разбрали. Стандартния европеец или американец няма да го коментирам - за него тези думи едва ли значат нещо и сигурно му звучат като обвинения от "лошата Русия" с други думи НАПЪЛНО НЕПОНЯТНИ.

3

Иван

преди 10 години

Че те вече се опитаха да го направят в България. За сега неуспешно. Изборът на Пеевски е аналог на отказа на Янукович да подпише договора за асоцииране с ЕС. Хората скочиха, напълно естествено, но после изпълзяха едни протестъри, окупатори....

2

Гост

преди 10 години

Абсолютно е прав. Тъй като на запад има информационна завеса, никой от тях не е видял истинските сцени от Майдана. Това страшно лице на бандеровците, което толкова напомня на фашистите. А е толкова близо до тях. И бавдеровците така казват - не ни интересува нито ЕС, нито Русия, искаме Украина. Някаква своя Украина с рекетьорски банди и погроми. Видях лично - поставили стикери "Правий сектор" на магазините - срещу 10000 дол. Не Ви ли напомня на времената на СИК и ВИС? Господа, там е страшно!!!

1

ОТЛИЧНО КАЗАНО

преди 10 години

"Светът не е шахматна дъска, в него живеят реални хора със свободна воля, а не пешки и кралици, местени по шахматната дъска от нечия ръка"