38

Ниа

преди 10 години

И дай тогава да си ги оставим да си ни грабят,че е по-удобно. Интересно тогава защо премълчавате колко повече милиони ще се влеят в хазната при национализация на ЕРП-тата. Само дрънкате глупости,за да правите впечатление. И вие,като НФСБ взехте да давате мнение преди изборите точно. Преди това гласа ви не се чуваше. После сте седнали да критикувате за същото останалите партии.

37

Анонимен

преди 10 години

алооо, рИформаторите:) 'пускането' на тръба не е като да ви пуснат нещо продълговато в устата. какви загуби бълнувате, при положение, че България не дава никакви пари? ако се споменава евентуални транзитни такси, то и сега ги няма, понеже няма и тръби, нито пари за тях. Силна европейска политика също няма, защото всяка държава си е уредила доставките навреме. Стига разни пишман политици са се опитвали да спестяват трохи - крайно време е да мислят как да тръгне икономиката..

36

Анонимен

преди 10 години

аз пък смятам, че общото между всички бг политици е, че се опитват да говорят и да вземат решения по неща (което е по-опасното), от които не разбират нищо. мога да ви кажа, че от близо 2 години преподавам петролен и газов мениджмънт в З. Европа и със сигурност знам, че няма НИТО един български икономист, юрист, мениджър и дори инженер по специалността! Имам студенти от Гана, Уганда и къде ли не, пратени с държ. стипендия, които при завръщането си са топ експерти. Бг политиците явно знаят всичко.

35

Анонимен

преди 10 години

Няма как необразовани, бедни и социално индеферентни хора да ви разберат. Но по-лошото е, че отдавна тази корумпирана коалиция, трябваше да бъде неутрализирана от властта, а вие сте в бездействие и обвързаност с неприемливи от хората лидери /видими и невидими/. Костов помогна на БСП за свалянето на ГЕРБ, както и за безкрайното цепене на СДС. Правите същото и сега, защото е безумие да не сте в единодействие с опозицията. В стемежа си да унищожите ГЕРБ, убивате първо себе си. Грешна политиката.

34

Комунист

преди 10 години

Няма по-долна пасмина у нас от тая клика *** и майкопродавци, дето са се събрали в Реформаторския блок. Всички люспи и отпадъци, дето за нищо не стават и никъде не са ги избрали са се събрали в глутница и тичат да докопат кокала, за да разпродадат и съсипят каквото е останало от България!КАКВО СТЕ СЪЗДАЛИ, ЧЕ ДА ГО РЕФОРМИРАТЕ, БЕ??? 25 ГОДИНИ РЕФОРМИРАТЕ СЪЗДАДЕНОТО ОТ НАС И НЕ СЕ НАЯДОХТЕ, ОЩЕ ТЪРЧИТЕ ДА РУШИТЕ И ДА "РЕФОРМИРАТЕ"!

33

тнт

преди 10 години

През "Южен поток" ще бъдат източени 4 млрд. лв. от бюджета и енергетиката в полза на консорциум от частни интереси, а всички тези пари ще бъдат платени от нас чрез сметките и повишените цени".............само 4 млрд.ли?:)))Аз викам 44 млрд. :)))тоя *** ще задмине и Тиквата по простотия.

32

ХХХ

преди 10 години

ПОКАЖЕТЕ СПИСЪК С ЛИЦАТА ОГРАБВАЛИ ДЪРЖАВАТА ЧРЕЗ ЧЖЕН ПОТОК . НАП МОЖЕ ДА ПОКАЖЕ ДАНЪЧНИТЕ ИМ ДЕКЛАРАЦИИ С ДЕКЛАРИРАНИТЕ ИМ ГРАЖДАНСКИ ДОГОВОРИ!!! ЩЕ БЪДЕ ИНТЕРЕСНО !

31

RAD

преди 10 години

До KonduktoraЯвно познанията ти се изчерпват с тази "полезна" книга по "политикономия".Има и доста други интересни книги, в които има фундаментални неща, обясняващи функционирането на национално-значими отрасли като енергетика, добив на полезни изкопаеми, банков сектор и пр., както и фундаменти на външната политика. Ето някои заглавия:Международни финанси (Кийт Пилбийм)Външна политика и дипломация (Дж.К.Гълбрайт)Обща теория на заетостта,лихвата и праите (Дж.М.Кейнс)

30

любопитно

преди 10 години

Всичко написано в статията е познато и не изнендва хората с нормален разсъдък, само тези които преди и сега да плячкосваха България си мислят, че това може да продължи безкрай. Има точна дума за съществуващото в родината ни и тя е клептокрация. За жалост, никой не се наема да каже кои може да бъдат припознати като такива.Колкото по-бързо се напише истината, толкова по-малко ще са бедите ни!

29

дааа

преди 10 години

и отново рамадан....аре стига ве,то само помаци тука....то цецка цачева,то расим,то румето желева...ей.....

28

do 42

преди 10 години

верно ли изнасяме нещо,не ми се вЕрва,я кажи кво изнасяме освен слуги?

27

Антисоросоид

преди 10 години

Раданке, ти си на всяко гърне-мерудия! Я отивай с колежките си деформаторки и Гаргамел да лижеш подметките на американския посланник и не досаждай на хората с присъствието си!

26

манго

преди 10 години

тези неуки и продажни *** тръгнали вкупом да бранят интереса на чуждите кърлежи не правят разлика между милиони и милиарди.

25

Konduktora

преди 10 години

""Реформаторите" обясняват математическия модел на казуса.Когато пасивите са извън пазарната стойност(по думите им) -става въпрос за елементарна Геометрия.Липсата им познания по икономика и политика-показва желаниетоим да се конфронтират.Имаше една доста добра книга някога,които в нея неща,доста от тях още са актуални,и се нарича Политикономия.Става дума в случата за Рекет срещу държавността и срещу стабилността в България-двустранно обезпечена в полза на "минуса".Чисто външо-политическа СПЕКУЛАЦИЯ

24

Анонимен

преди 10 години

Тези пари трябва да ги дадат хората които са си сложили подписа за продажбата на ЕРП-тата. Не може всеки да подписва наляво и надясно и накрая целия български народ да плаща. Някой пита ли народа при продажбата, не, а тогава защо той да го отнася. Време е тези на високото да носят отговорност за действията си, лично.

23

Анонимен

преди 10 години

Явно за джурналиста който ДЖУРКА новините няма разлика между 1.5 млн и 1.5 млрд.Исто *** , казват сърбите.

22

Анонимен

преди 10 години

как ще стане евтин газ и за нас? като нато завземе Русия ли?

21

Анонимен

преди 10 години

Идва 20.04.!Да го посрещнем достойно! ZIEG HEIL!

20

фен на хан Крум

преди 10 години

Тия дето унищожиха икономиката на България искат сега да я реформират ли? Абсурдно е! Просто защитават интересите на тези, които им плащат. Защо трябваше нещо общодържавно да се подарява, а сега да ни обясняват колко е зле да искаме справедливост? Колко скъпо ще ни го върнат защото не желаят да спрат ограбването на бедния български народ? Заслужават як шут от политиката в посоката към затвора за тия негодници.

19

Анонимен

преди 10 години

На България "Южен поток" не и трябва за да не и се случат кримски работи !