11

Анонимен

преди 10 години

Аз обичам кифли!

10

асдфсафд

преди 10 години

квото и да пише кифлата, тук се наема по-евтиният

9

Веселяк

преди 10 години

До Анонимен: Ето заради това обичам да пазарувам в магазин, не оставям бакшиш, не ме гледат накриво, не ми се сърдят че няма нещичко "отгоре" и не трябва да им обяснявам надълго и нашироко защо не ми харесва начина по който ме обслужват и качеството на стоката, и съответно затова няма бакшиш (а и мога да върна стоката до няколко дена/седмици).. :)

8

Анонимен

преди 10 години

Аз съм останал с впечетлението , че във България се харесват и котират хейтърите , оплюващите , злословещите , дразнещите , наглите и арогантните . И много работодатели ги харесват , и колегите ги смятат за по-добри щом могат да унижават и жените ги харесват също . Затова сме и такова готино , добро , морално , развито и сплотено общество .

7

Анонимен

преди 10 години

Това с бакшишите пък е голяма глупост. В крайна сметка цената на стоката трябва да покрива и заплатата на работниците, нали? Вие като ходите да си купувате дрехи и обувки, оставяте ли бакшиш? Аз не. Това означава ли, че ценя труда на хората, които са изработили дрехата. Напротив, нали затова ходя на купувам точно от това място. А ако пък оставя бакшиш, много се съмнявам, че той ще стигне до хората, които го заслужават (шивачки и дизайнери). Ще го лапне продавачката, която няма никаква заслуга.

6

9

преди 10 години

До И по-рано ги имашеТочно така е и при мен.

5

И по-рано ги имаше

преди 10 години

Точно двама бяха онези сред някогашните ми шефове, които съвсем умишлено си бяха избрали по един гадняр и го толерираха, а също така ползваха гаднярите и като маши, за да тормозят останалите. Тормозът само придружаваше спъването на кариерното развитие. Като се замисля, единият от тези шефове си имаше двама гадняри - вторият беше перманентната комсомолска секретарка. Да не мислите, че колегите се обединиха, за да се опълчат? Нищо подобно. Тези шефове си отидоха по силата на биологичните закони.

4

Гого Идиото

преди 10 години

Нека попитам - моят шеф оставя дебел бакшиш в заведенията, но се прави, че не чува, когато го питам за увеличение. Според статията той би трябвало да бъде тип, който смята, че трудът на другите трябва да бъде възнаграден. Дали съм попаднал на гадняр? Отговорете моля...

3

Анонимен

преди 10 години

Как няма да наемат - чиновническото съсловие ще ореднее

2

Да бе

преди 10 години

...как пък няма да прекарвам повече време с шефа си или подчинените си извън работно време... разни хора, разни идеали....ние сме на работа не да се превъзпитаваме а да работим, резултати се търсят....пък дали си хвърля *** по улицата или през балкона не ми дреме.... а точка 4 се отнсая за "западняци"

1

Анонимен

преди 10 години

Някое дете ли ги пише тези глупости не знам. Нито смисъл, нито грамотност. не сте за журналисти, аз за продавачи на пазарЯ.