85

wtf

преди 10 години

Откраднаха ни историята, заграбвайки де що имаше написано за българския произход по манастирите. Направиха ни славяни с татарски примесици, защото не може някакъв си там народец, да е с по-велика история от руската. Направиха Българската азбука - славянска, защото не може голямата империя да пише с азбуката на друг народ. Избиха цялата българска интелигенция след девети. Това което те са открааднали от нас, не може да се измери в пари, и не може да се купи с газ.

84

Анонимен

преди 10 години

абе всеки пише че русия ни е обрала от освобождението до 1989г, но никой от тези всезнайковци какво поточно ни е взела.а можеби ние ограбила стоките които продавахме във ссср или че ние продавала газ на бесценица.АЛО неблагодарници тание нямахме държава преди освобождението,това което сме днес е благодарение на русия,кажете от 1989 насам каквото имахме го обра демокрацията

83

тя

преди 10 години

Добре , че единствено руснаците проляха кръвта си за нас и ни освободиха от турците ,защото не ми се мисли какво щеше да се случи с българите , ако не бяха те.Те създадоха временно руско правителство за да сложат начало на българска държавност. Как може това да се забрави и даже да плюят по руската държава ?. Здрав разум това не може да го приеме. Много луди , многооо в тая България.

82

Рошко

преди 10 години

До 90 vtfКажи ми преливащий от ум, какво ни ограби Русия ,като ни освободи?Какво имахме за ограбване? Ние нямахме държава драги , а каквото сме имали преди това нашите поробители го бяха ограбили много преди да дойдат руснаците.

81

wc

преди 10 години

До wtfot kade gi znaesh tia raboti allax ili byda moje bi sa te svetnali ili na azis prijatelite

80

До Анонимен

преди 10 години

Ти ходил ли си в Русия изобщо, извън Москва е мизерия. По-голяма и от тази в България... или пишеш тва което са ти написали от посолството...

79

Анонимен

преди 10 години

Няма ли някой да напише истината за Русия? Всички плюят, но в Русия няма криза и хората живеят нормално и могат да си позволят да ходят на почивки и екскурзии по целия свят. Цените са като у нас но заплатите над 2000 евро. Обикновен работник взима заплата от по 50000 - 100000 рубли при курс 1:48 за евро. Така че си мечтайте за криза, но такава няма и не се очертава. Няма и водомери, електромери и топломери - е което го няма - няма го.

78

Теменужка

преди 10 години

Казвам се Теменужка и имам големи цици. И аз искам да стана американка. Ако ме вземете с вас ще ви правя безплатен джокинк.

77

Коце

преди 10 години

Ние с братовчеда Пешо решихме да станеме американци и да си пиеме уискито на плажа в Калифорния а покрай нас да си прават джокинк мацки с големи цици. Сега продаваме каквото имаме и чакаме за зелена карта.

76

wtf

преди 10 години

До анонимко 84Коя история имаш предвид? Тази която Русия ни измисли ли? Имаш ли представа, колко неща е заграбила нашата "освободителка" от нас? Отдавна вече сме си изплатили "дълговете" към тях, че дори и с лихвите. И на САЩ и на Русия не им дреме за нас.

75

Анонимен

преди 10 години

И аз съм възхитен и много искам да съм като него умен, грамотен, предан на идеите си, да знам кои са Ленин, Сталин, Г.Димитров, какво е това теорисъм. Само че не знам как се прави едър бизнес с репи и гулии.

74

kreti

преди 10 години

дайте го на го на колегите на убитя кримчанин и на воените украинци загубили колега , те да го осъдят, МРЪСЕН ФАШИСТ

73

Възхитен съм

преди 10 години

Този капиталист е едно самородно злато за България. Дал Бог повече такива като него.

72

мархаба АСКЕР

преди 10 години

тоя БЕНДЕРОВЕЦ сега като пропеее .... ЗА ЯЙЦУКА ??????? .. УКРАЙНА е създадена от ЛЕНИН През 1922г сега баба МЕРКЕЛ иска да я запази

71

Капиталист

преди 10 години

Азсъм капиталисти и съм богат а вие сте бедни и не сте като мене интелигентни аз съм от село Марулево и сам си създадох бизнес още когато бех офчарче асега си развивам едар бизнес с репи и гулии и хората на запад много ме уважават а вие ще си останет бедни щота сте глупави Апа Хрушчов е четвъртия терорист в света а вие и на него му направихте паметник амавнучката му живее в Америка а вие си стоите тука и сте бедни

70

Анонимен

преди 10 години

Изумен съм как е било възможно хамериканската пропагандна помия през последните 24 години да е заразила такова количество *** у нас. Дори фактът, че си природно *** не ти дава основание да не виждаш кое е бяло и кое - черно. Да плюеш по Русия означава, че първо си заплюл България, собствената си история и цивилизационна принадлежнаст, собствените си интереси.

69

Смях

преди 10 години

До Капиталист 86Продължаваш със изненадите и затвърждаваш мнението, че Сорос вече залага на калпав материал .... Лично мое мнение е да продължиш със опорните точки :))))Или ако се опиташ да смениш темата поне малко да си прочел и да не се излагаш !!!!!Първото твърдение за престъпността лесно се ОБОРВА !!! Питаш чичко Гугъл къде има най много затворници на глава от населението и също така къде има най много убийства и ще останеш изненадан :)) Отговора ще бъде САЩ !!! А за 1997 темата е дълга!

68

до 67

преди 10 години

Явно ти не си от морето....Защото ако беше от тук щеше да знаеш че тези които пазаруват дв БГ са от 3-4 големи града на Русия, или от Казахстан, Узбекистан.... Няма бедни от селата, малките градове. В Русия винаги е имало 2-3 града...останалото е мълчание. А дори и тези които си купуват --пенсионери-- напр. военен пенсионер с висок чин, от Петропавловск на Камчатка...получава около 1000 евро. С тези пари живее там, колкото тука ние с нашите 400-500лв. И това е военен елит, на майната си...

67

капиталист

преди 10 години

Гьорги Димитров е третия теорист а те му направиха мавзолейиму се клинят като на фараон ама ние капиталиститещото сме интилегентни и умниго развалихме и сега сме много щасливи

66

Ооо колко си прост

преди 10 години

До КапиталистТо бива глупости ама ти разбиваш тъпометъра ..