35

ПАЗАРДЖИК

преди 10 години

КРИМ БЕШЕ РУСКА И РУСКА СТАНА КАКЪВ ВИ Е ПРОБЛЕМА РУСИЯ НЯМА ДА ПРОСТИ НА НИКОЙ ЗАРАДИ КРИМ РАЗБЕРЕТЕ ГО ПРАВИЛНО АЗ СЪМ ВЪВ МОСКВА И ГИ ГЛЕДАМ И ГИ СЛУШАМ

34

Бате Гойко

преди 10 години

Миков кажи СКАКАУУЕЕЦ

33

Анонимен

преди 10 години

Значи, когато Сидеров предлага да се излезе с обща декларация за Крим всички се ослушват, а след малко в педуинските медии излиза заглавие как Миков предлагал същото! предлага, но нищо не прави.

32

Анонимен

преди 10 години

ГЕРБ са купени, то е ясно

31

Анонимен

преди 10 години

Не се учудвайте на позицията на герберите, те си получават надницата от американското посолство , продажни еничари..

30

Македония

преди 10 години

Македония е България,Украйна е Русия.Само продажниците и *** са на друго мнение.

29

Анонимен

преди 10 години

от БСП сте я постигнали заедно с ДПС каквото ви наредят Доган и Пеевски това говорите

28

Анонимен

преди 10 години

Ако в Македония се проведе референдум и 90% гласуват за присъединяване към България, но от ЕС не го приемат резултатите - как ли ще се почувстваме тогава?

27

Анонимен

преди 10 години

абе тия само се чудят с какво да ни отвличат вниманието

26

Анонимен

преди 10 години

Миков , кажи "ПИЛE СЪС ЗEЛE" от трибуната на НС и ще гласувам за вас .

25

Анонимен

преди 10 години

Другарю Миков, оправете си батака в България па после мислете за чуждите проблеми!

24

Анонимен

преди 10 години

Блансирана трябва да е позицията. И да се обяви че евентуални санкции срещу Русия ще се отразят негативна на ЕС и по-голяма степен на източна европа!

23

Анонимен

преди 10 години

До 16Аз не съм #2 , но той не е далеч от истината.Процентите може и да не са 75 , но ще са малконад 60 .

22

Анонимен

преди 10 години

До AnonymousТова, че не се стремим към Русия не веждам какво общо има с темата. Ти като подкрепяш САЩ, подкрепяш ли това което направиха във Виетнам или в Босна, щото аз и в тия държави нямам намерение да ходя. Въпросът е принципен - за правото на самоопределиение на живеещите в Крим и правото им да не бъдат управлявани от националисти украинци. САЩ и ЕС не казват, да е имало нарушения при провеждането на референдума, т.е. това е истинското желание на жителите в Крим, но... бил незаконен.

21

Анонимен

преди 10 години

Г-н Миков, и като как ще постигнете такава "обща позиция", като всички политици работите против интересите на България?

20

зарев

преди 10 години

Декларациите за независимост може да нарушават вътрешното законодателство, но това не означава, че това е нарушаване и на международното право. цитирам декларацията на САЩ по повод отделянето на Косово от Сърбия през 2009 г.Сами са го написали, надуха ни главите с него, а сега се възмущават. Действията на жителите на Крим точно се вписват в тази инструкция. Неизвестно защо това, което е позволено на албанците в Косово (а ние се отнасяме към тях с уважение), е забранено на руснаците, украинците и татарите в Крим

19

мел

преди 10 години

От няколко дена ме "мъчи" един такъв въпрос - Дали САЩ са легитимни след отделянето си от Британската империя?

18

Анонимен

преди 10 години

Не зная как зове. Може би няма нужда от заявяване на специална позиция. Нали тя трябва да е съвсем ясна. Никой няма право да прекроява границите на суверенна държава. *** парчета като тези от Атака да си правят предизборна агитация другаде, не в парламента. Знаете само да се правите на много загрижени. Истинската ви грижа е само удържане на властта, за да можете да си крадете до безкрайност. Не давате да ви се отнеме откраденото от народа, но няма кой да ви пита. Хората най-после ви разбраха.

17

Анонимен

преди 10 години

ГЕРБ не признават референдума в Украйна - бил противозаконен. А защо настояваха за Противоконституционен референдум в България - по конституция, гласуването в РБ не може да е задължително. Защо веднага се съгласяваме с това което кажат от ЕС? Ние нямаме ли си достойнство и не сме ли задължени да пазим правата на българите живеещи в Крим.Какво са ни помогнали от ЕС и САЩ. Нашите земеделци получават много по малко субсидии от тези в Гърция например. Време е да си покажем рогата за да ни уважават.

16

стига пияници

преди 10 години

стига с тия пияници бе!! ТОЙ НА СНИМКАТА ЗАКУСВА СЪС ШИШЕ ВОДКА!