71

4уденко

преди 10 години

Другари, защо пращате децата си да учат и живеят на запад ? Защо вашите парички са в западни банки ? Защо карате Мерцедеси, а не Запорожци ? Защо НИКОЙ НЕ емигрира на изток ? Кого лъжите с вашето русофилство себе си, децата си или само червените бабички ?

70

Анонимен

преди 10 години

Затлъстелия империалист задава мега *** въпрос: "...представителя на опозиционната Лейбъристка партия Крис Брайън, който се пита защо още от началото е бил изключен всякакъв военен вариант в отговор на руската намеса в Крим, след като например по отношение на Иран той никога не е бил изключван."Ми много просто - защото ако си позволят да се разпашат и да правят каквото си искат, по цялата им територия ще никнат атомни гъбки. После няма да има и следа от задалия тъпия въпрос ***...

69

Анонимен

преди 10 години

"ЕС да действа след заграбването на територия от Путин"-------------------Тези двуличници или не са със всичкия си, или наглостта им е просто недостижима!!!Това е руска земя, заграбена от Хрушчов и населена почти изцяло с етнически руснаци. За какво заграбване става дума?!?Европейските блюдолизци, за да изпълнят заповедите на шимпанзето от USA явно са готови и майка си да продадат!....Интересно, как така не се събраха за заграбването на Либия, Ирак и др. земи? Какви двуличници са само в EU!

68

Анонимен

преди 10 години

Ако в Крим 95% са руснаци редно ли е татарите с външна помощ да си възстановят равенството.

67

Анонимен

преди 10 години

е, баш пък британците да ми говорят за 'заграбване на територии', е световния рекорд по наглост и безочие. като почнем от австралия, канада, н. зеландия, ямайка, кипър. Ами северна ирландия какво е? фолкландските острови в аржентина? половината африкански континент, индия, азия, хонг конг? там все братовечеди на кралицата ли са живели винаги? днешните острови до франция? а какво правеха в крим, дойран, афганистан, виетнам? там кьорав британец никога не е имало..

66

Амин!

преди 10 години

ЕС е в криза, от която спасение няма, а сега, ако тръгне срещу Русия, само ще ускори предсрочно гибелта си.

65

до коментар 80

преди 10 години

Не сме в час по граматика,но "предишният пост" не е подлог в изречението и не се членува с пълен член.Това между другото.Не е болка за умиралка.

64

Херсонес

преди 10 години

Обърнете внимание на снимката. Владимир Путин пее химна на РФ заедно с народа, събрал се на Червения площад, за да каже на Крим - "Мьi Вместе!".

63

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 78Точно това си мислех че си,програмист обаче като ти гледам правописа на предишният пост значи си и неграмотен ,,програмист'' освен всичко друго.

62

Анонимен

преди 10 години

До АнонименКоето е интерестно защото руският морски десеант е кървав дори и по руските стандарти, жалко , че не е имало нужда.

61

Анонимен

преди 10 години

До АнонименВсъщност съм програмист, и за моето място имаше 60 кандидата, ама ти по-добре ги знаеш тея работи.:)

60

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 72Япония не е била капитулирала,така е.Но след пускането на първата бомба над Хирошима са били почти готово да го направят,още повече че американците са навивали СССР да се включи във войната за да притиснат Япония от две страни. В Япония тогава е имало 2 партии,Партия на войната предана на императора и Партия на мира.Та накрая Хирохито е взел страната на партията на мира защото не е искал повече жертви.СССР напада 1 ден преди да пуснат втората бомба от която вече не е имало нужд

59

Анонимен

преди 10 години

До АнонименВият некви нграмотни по форумите.Горе са се разбрали намаса с пиене и бело, делчо костов, пък доле ще си зибият

58

Анонимен

преди 10 години

Заглавието звучи като призив към лешояди открили ***.

57

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 57Живееш в някоя колиба най вероятно ама си чул и ти Америка и хайде живея там.*** такива като теб не знаят даже в коя посока се намира Америка.

56

Анонимен

преди 10 години

До АнонименЯпония не е била капитулирала.Таже са се канили, че ще се бият до последния човек за всяка къща, а след Ио Джима американците са имали всички основания да им повярвят.Руснаците по същия начин са проебали 3 три армии при щурма на Берлин(два пъти повече хора от загиналите в Хирошима, само че свои войски), без да има каквато и да било нужда освен да покажат мускули на американците.

55

пропаганджа хип-хоп

преди 10 години

алоу фанатиците да не забравят че не живеят на друг континент зад океана, че да папагалстват посрани след тяхните медии- фалшива олимпиада фалшив лидер фалшив режим фалшива валута фалшив референдум фалшиво това фалшиво онова Русия не съществува, ама изобщо, те нямат думата нямат това няма онова те са еди си какви.. Поне да бяхте дон кихот ами то невежи посранковци

54

Анонимен

преди 10 години

До до 54 от славянинТо на русофилите им се привижда фашизъм, ти за комунизма се хващаш.

53

Анонимен

преди 10 години

До АнонименПускала, пускала е.Изделие "Татяна" 15кт тротилов екв.Само, че над свое цивилно население и над своя територия.30 000дна войска която е провеждала учение на темата "пробив на фронт, с прилагане на ядрено оръжие." без каквато и да било защита или инструктаж, е облъчена директно.И това в срвнително гъсто населен селски район, като на селяните им е казано само да не ядът картофите от тая реколта.Никой не им е казал обаче какво друго да ядът, или че животните не трябва да пасат треват

52

Анонимен

преди 10 години

До АнонименРусофилите винаги са били наивни романтици.Ако мислиш, че само ти виждаш нещо очевидно си в заблуда.Именно Обама прави услуга на Путин като му помпа мускулите в момента.Американските президенти си го правят това с войната за вдигане на рейтинга от край време.Путин имаше нужда от нещо такова след като 5 години руската икономика е само надолу при това болезнено зависима от високите цени на горивата.Ако не беше това с Украйна путинския режим щеше да се разсъхне до няколко години