19

Българина Али

преди 10 години

До Хаджи Стамат, и в дунавска България имало горди българи но царБорис- византииския агент ги е съскал(52 рода до 9-о коляно) при насилственото покръстване и останали само меките китки.

18

ГШ-18

преди 10 години

До Хаджи СтаматДядо Хаджи, Алцхаймер не те е пожалил!Ти кога чу за гени?Защото аз - през 1963 година. Чеченците, дядка, са от съвсем друга езикова група, тази на палеокавказките народи и няма нищо общо с иранската, тюркската или угро-финската група езици.По никаква линия не са родствени на българите.А сега за този нов емир Абу Мохамед ибн - ще отвори работа на ФСБ-то, само не знам с какво ще го пушнат, не вярвам да вдигнат Су-25 или Ка-52, може и с едно малко дронче с високоточно оръжие

17

da te obrasna a .

преди 10 години

toia niama li koi da go obrasne maloymen tap selianin ednokletachen organizam .ako go nabaram shte go odera jiv i svia glavata za spomen.maloymnik s parvichni instikti.

16

Анонимен

преди 10 години

863г приемане на християнството в Дунавска България 922г приемане на исляма във Волжка България

15

БАЧКАТОР

преди 10 години

Българинът е българин когато носи българско име и е християнин. Българи с имена като али мохамед ,реза ,мюмюн и прочие не могат да бъдат българи. Това е!

14

Анонимен

преди 10 години

Вярата на старите БЪЛГАРИ е помагала да сплоти нацията. На юг от Дунав приемаме христианството, на север от Кавказ приемаме ислияма. Така или иначе след стотици години робство БЪЛГАРСКИЯ ДУХ е жив и БЪЛГАРИЯ ще пребъдеот Дунав до Волга и от Кавказ до Урал

13

****

преди 10 години

И този го пишете бегал при девиците.

12

Хаджи Стамат

преди 10 години

Чеченците са горди българи.Трябва да се сравнят гените на съвременните българи с тези на чеченците и да се докаже нагледно за невярващите.Макар да имаме различна вяра сме една кръв.

11

СИРМА ВОЙВОДА

преди 10 години

Принц Бендер- принца на Сауд Арабия заплаши Путин с терор заради Сирия.Сауд.Арабия и САЩ искат да контролират света-вече са го преразпределили. Арабите целят да създадат велика арабска империя/като България също влиза в границите ѝ/ с благословията на американците.Косово е част от плана.Не си мислете ,че ЕС ще ви спасява-те ще са заети да потушават резмириците в собствените си страни.

10

Исмаил

преди 10 години

Тоз който падне в бой за свобода.....

9

Анонимен

преди 10 години

факт:Чечения е част от РФ, но руснаците ги е страх да припарват в малката република за да не ги разфасоват.

8

дядо

преди 10 години

тоя скоро ще се запознае лично с алаха ,ако направи някой призив подобен на доку умаров за Олимпийските игри,руснаците трепят тихомълком без много пушилка по медии и т.н.

7

Анонимен

преди 10 години

Глупаците винаги си намират по голям *** на когото да му се подяиняват.

6

777

преди 10 години

пак ли си ти *** ***, нещо много тъжиш за тежката загуба на доку умаров ами нали от една и съща копаня сърбате, едни и същи пари харчите, от един отбор сте ,ама ще те питама като свършат *** и евреопидните парички каква песен ще запееш

5

Спецназ

преди 10 години

И тоя ще го осветкаме ;)

4

Владимир Путин

преди 10 години

Умаров вече е труп, следващият моля.

3

Кондьо

преди 10 години

Доку Доку Доку кепа шеско калмач

2

Кольо

преди 10 години

Kill the Russians - for satisfaction

1

Анонимен

преди 10 години

Да му пожелаем скоро и той да стане шахид.