15

Боев

преди 10 години

За три години Тотев направи много повече за Пловдив,отколкото останалите за 30 г.Пишещите тук селски *** да си го *** отзад.Пловдив е антикомунистически защото е културната столица на България, най-стария и най-готин град в тази страна, с най-интелигентното население.Точно заради това живков ненавиждаше Пловдив, ненавиждат го и днешните комунисти. В бюджета на България никога не е имало пари за Пловдив,града винаги е бил дискриминиран,няма стадион,няма спорна зала,няма субсидии

14

Анонимен

преди 10 години

Тотев стана кмет с явна за всички в Пловдив измама и никога не спря с манипулациите и интригите. Вредител, какъвто градът не помни. Почти съсипа летище Пловдив, за да смени управителя например. Вдигна местните данъци и такси в пъти, обезлесява града, назначава некадърници, проваля проекти и финансирания и се бърше с областния, явно и съдът е купен или заплашен в този конкретен случай, само слепите не го виждат. Жалко за хубавия град!

13

Анонимен

преди 10 години

Поредната червена скалъпена глупост пропадна :)Още чакаме за апартаментите на Цветанов, за подслушванията му, за Радо отвертката, за Авиоотряд 28, за нарушенията на кабинета Борисов, за офшорните вирми на Плевнелиев и т.н. и т.н.......

12

Анонимен

преди 10 години

Ох на мама умника

11

УМНИЦАТА ГЕНА

преди 10 години

ТОТЕВ Е ВЪЛК В ОВЧА КОЖА.НЕ МУ ВЯРВАЙТЕ,МАКАР,ЧЕ ИЗГЛЕЖДА ХРИСИМ.

10

купен протоколец

преди 10 години

Тоя лицеприятен геврек колко *** гласа купи оня път ??

9

смяххл

преди 10 години

Червени ***, кмета крал, назначавал си е опекъл работата и съда не можа да го барне. Вие отговаряйте на въпросите Кой Назначи Пеевски? Първанов лош ли е или добър? Какво стана с 250 000 работни места. Ще строите ли Белене? Пълен смях да кажеш на човек, който прукуратурата не е повдигнала обвинения корумпиран. ПЪЛЕН СМЯХ !

8

Стоянка Стоянова

преди 10 години

Иван Тотев се избра за кмет на Пловдив с бюлетити от Костинброд.Хвала на ГЕРБА.

7

Анонимен

преди 10 години

Интересно как един запис се определя като никакво доказателство пред българският съд само по силата на контра-аргумента на подсъдимия "не бях аз". Един запис е абсолютно доказателство пред всеки нормален съд в Европа освен ако е направено експертиза която сочи към друго (което в случая не е направено). Демек тръгваме от извода, че този запис е автентичен. Но пък щом този контрира с безспорното доказателсто "не бях аз", значи е абсолютно невинен.

6

БГто

преди 10 години

Лесно ме убеди, кмете, как да не ти повярва човек?

5

Анонимен

преди 10 години

С такава физиономия може да е само невинен

4

Анонимен

преди 10 години

Някой да е очаквал нещо по-различно?

3

иленмайна

преди 10 години

Само да погледнеш този фейс и ти става ясно, че е казал тези думи !

2

Анонимен

преди 10 години

"Записът е манипулиран"... новото извиниение на всяка корумпирана до дупка герберастка гнида.

1

бобо

преди 10 години

айде сега да видим големите специалисти,да ли ще открият кой е манипулирал тези записи!!! е* ати и специалистите,смешници!!!