35

Анонимен

преди 10 години

Гея се спасява от правосъдието.

34

Герчо с тамбурата

преди 10 години

Не ГЕРБ ще бъде опонента на БСП, Бълтарският народ,чиято партия е БСП, ще бъде опонент на тези,които предлагате да избираме,та пак да продължават да безчинстват-както в партията,така и в държавата,Йотова.

33

Мисията на Сатанишев е да разруши цялата българска левица до основи. И добре се справя, затова е толкова време на поста си и се издига на европейско равнище. Как иначе да си обясним парадокса, че лидер изгубил 11 пъти избори продължава да стои непоклатим.

32

лекар-психолог

преди 10 години

Егати и Държавата щом *** като Йовчев и Лазаров командват МВР. Колкото повече стоят на власт превратаджиите от БСП-ДПС-ДС-Атака-КГБ толкова повече нещастия ще се случват. Това са извратени хора , които за власт и майка си продават.

31

Факти

преди 10 години

Като иска да е евродепутат и да е пръв в листата би трябвало да поеме отговорност и както е задължително - да ходи да живее в чужбина. Обаче на наш Сергейчо не му се ходи да живее в чужбина и се класира само с име, за да могат заблудените за неговото име да гласуват за БСП и вторите в листата.Въобще - прецедент в цяла Европа.

30

Анонимен

преди 10 години

Той освен станишев в таз партия остана ли някой друг.

29

hhhhh

преди 10 години

***!

28

Анонимен

преди 10 години

Нали тоя съсел не искаше да е сокол на Европа.Защо сега се напъва да става евродепутат???Нали не харесвате Европа бе, *** мръсни и си обичате Русия?Защо се натискате да ставате евродепутати???

27

Анонимен

преди 10 години

Тролчетата, прочетохте внимателно опорните точки на шефката нали ? Да няма неразбрали после !

26

5kov

преди 10 години

Нали каза преди месеци, че няма да се кандидатира... поредната лъжа на комунягата...

25

Анонимният

преди 10 години

Вътрешният преврат на БСП, организиран от Георги Първанов, не би успял без солидно финансиране и сплотяваща идея, която да убеди редовите социалисти, че не става дума за вътрешнопартийно разцепление, а за смяна на курса. Изглежда, че интелектуалният кръг (ако има такъв) около Първанов е изчислил, че темата Белене и сантиментите към Съветския съюз биха могли да му върнат влиянието в левицата. Освен това му отварят и пътя за общо управление с ГЕРБ

24

Анонимният

преди 10 години

Скандалът със злоупотребите на властта, който чуха всички през 2011 г., беше много по-голям от баналната публикация, че Бойко Борисов, Румен Петков и Георги Първанов искат да свалят Станишев, за да управляват съвместно или на ротация България.

23

Анонимният

преди 10 години

Класическо правило е, че всеки е длъжен да бъде умен, а тези които не са успели да достигнат върха на мъдростта се обграждат с начетени и разумни хора. При Бойко Борисов и двете условия отпадат налице е силно изразен интелектуален дефицит, а що се отнася до умното обкръжение не вярвам умни хора, интелигентни да се жертват да влязат в обкръжението му

22

вихър

преди 10 години

Викат на Сергей ,че бил гей ,ама човекът си е с красива жена до себе си и две прекрасни деца има от нея ,а онзи *** Бойко все сам си скита .. Да не се окаже накрая ,че под това бойково самочувствие и мъжество се крият комплексите на един хомо !

21

Анонимен

преди 10 години

Йотова всички знаем че това което казвате са думи на *** Станишев паша,поне неси правете труда да се излагате,дасе показвате.Смешници сте всичките от тройната.По точно ***.Станишев дърпа държавата към москва доган към турция,естествено че само гн Бойко Борисов е за прозореца към света,към запада.На там е тръгнал целият свят.Както някои каза че на всички комонисти и вождове децата им учат на запада и парите им са там,а говорят чее загниващ капитализъм.

20

Анонимен

преди 10 години

За никакво поемане на отговорност не може да става въпрос тук, г-жо Йотова. Ако такава имаше, г-н Станишев нямаше да е начело на БСП. Толкова загубени избори българската действителност не познава, а той си е все там, заедно с милионерската клика, в която сте и вие.Само властта ви вълнува, за да опазите кражбите си от началото на прехода, че и до днес. Начело, но няма да става евродепутат. Той и на коалицията е начело, но управлява задкулисно. Защо ли? ОТГОВОРНОСТ! Страх от батака, който сътвори.

19

Анонимен

преди 10 години

Трябва да не си българин за да гласуваш за тях

18

Човек

преди 10 години

Трябва да има трибунал за продажниците и политиците съсипали България,тази партия БСП и шест пъти да си смени името си остава една долна и продажна партия.Създадоха си ДПС и всички обрачи и кръгове от фирми,за да до ограбят страната. Няма социална политика освен за собственият им джоб,крадци и предатели,продажници и лицемери.

17

Кой-Той

преди 10 години

До АнонимниятПродажниците ги съдят...........Сергей е един продажник на морала и ценностите на България.

16

Анонимен

преди 10 години

тая голямо прасенце е станала бе.бая се е охранила на евродепутатската хранилка.и пак се нарежда да е там.а гласувайте де....