30

Анонимен

преди 10 години

М...ти чобанска ...

29

Маоника

преди 10 години

Олигофрене, от трите години на ГЕРБ останаха пътища, детски градини,отремонтирани болници, скъпа болнична апаратура. София заприлича на европейски град. След вашите мандати остава само разруха. Страхотни критерии, на народа по 2-3 лв. на месец .За политиците по 2000-3000 лв увеличение. Как не се накрадохте?

28

Наблюдател

преди 10 години

Преди 2009-та също...Тези *** защо си мислят, че всички имат удобно къса памет като тях?!

27

Тошко

преди 10 години

И тоя ЧОБАН изпадна в ДИВ ПОПУЛИЗЪМ....... Шъ праим три язовира?????????

26

Анонимен

преди 10 години

Още един инфантилен. Няма ли най-после да разберете, че никой не ви иска. Омръзна ни да слушаме за вините на ГЕРБ. Хайде вие, "кадърни" в корупцията, най-после да ни освободите от себе си. Видяхме какво можете. Увеличихте заплатите си от януари с 500 лева, а за пенсионерите няма и по 5 лева, но от юли. Нас ли мислите за *** или смятате, че щом полицията ви защитава зад огражденията, можете да си правите, каквото поискате. Ще отговаряте пред народа си и това ще е скоро.

25

АА

преди 10 години

тоя ЧОБАНОВ просто не е *** просто не е виждал жена камо ли гола !! той си е детствен ГЕЙ !!!само Станишевски го оправя от време на време

24

Тихомир Томов

преди 10 години

Сега ще правят обратното : с неясни критерии ще дават пари !

23

Анонимен

преди 10 години

Абе *** смотан - къде са тези политики бе? Защо не съм ги усетил... защо за едно работно място в държавната администрация се състезават по 200 души и накрая го заема кадър на ДПС (със съмнителни знания и квалификация), защо една от големите банки в България обяви, че съкращава служителите от 850 на 150!!! Ако кражбата на 500 мил. разпределени по неясни критерии и неясно за какво е успех, .... без коментар!

22

V

преди 10 години

И само ти Чобанов не разбрааа ,отива си доверието идва прокурора!

21

Боев

преди 10 години

Другари ***, днес много ви мързи. Клепате ГЕРБ с по едно изречение, от по няколко думи.Другарката моника станишева е много ядосана, ще ви реже надницата.Я вижте какъв готин сески чвор имате на снимката, вдъхновете се малко. Такива ярки чукундури са рядкост и в най-забутаните селца, партията го е търсила години, вие сега се излагате с тзи мързел.

20

Неволя

преди 10 години

Единната сметка е спестила 38 мил.лева на фирмите в БГ.Не било според конституцията, е добре защо не направите така, че един превод към бюджета да струва 0,5лв ?А сега пак ще наливаме пари в банките !!!

19

до 10,11,12

преди 10 години

Въобще не си личи че зад тези коментари стои някой жалък нещастен ***! :Dкоментарите са отправна точка-> оценката на коментарите показва нагласите ;)

18

Путев

преди 10 години

Този мамин убавец е добър кандидат за панделата след 2-3 години. Бай *** ще му се радва, ще го пощипва по белите бузки.

17

акуд

преди 10 години

чубанов , много си прав днес критериите са кристално ясни, дпс чрез бсп и атака харчат Българските данъци за подпомагане на невежите роми да се множат в още повече невежи роми

16

12

преди 10 години

Мин фин Чобака пак се изходи неподготвен (т.е. по опорните точки на Моника ,защото в БСП-то с тях лягат с тях стават ).Раздвижване на икономиката имаше още в края на 2012 год. и в страха си ,че никога повече (поради успешното управление на ГЕРБ ) няма да видят власт ,те предизвикаха (с манипулации и измама) преврат в държавата.Това е истината.

15

Анонимен

преди 10 години

Станишев не може без Местан ,ама българите могат и без двамата и ще ни е по .добре ако се скрият някъде .

14

petar.stoimenov.18

преди 10 години

Боко и хората му знаеха само да крадат и да отклоняват средства.

13

petar.stoimenov.18

преди 10 години

Герберугите могат само да се учат от хора като Чобанов, истински специалист!

12

Александър

преди 10 години

Думите на Чобанов отново ни доказват, че ГЕРБ не разбират нищо от политика, а какво изобщо остава за финансова

11

Катя

преди 10 години

Преди парите се даваха по абсолютно субективно решение на Бойко. Какво друго да очакваш от човек, който се държеше с държавата и народа, като с лична собственост