5

Анонимен

преди 10 години

До Иван Извинявай ако те убидя.Явно ти не си бил никога в полицията за да говориш по тозиначин. Кой покал в шадраваните тук няма значение, но МВР е било най организираната структура по време на управлението на именно този човек който плуеш. Този човек заставаше зад всеки един служител от ведомството. Много е глупаво да се изразяваш по този начин, а обстановката която описваш се случва точно сега. МВР е погребано.

4

2012 година

преди 10 години

Съдът е разпоредил на полицията през пролетта на 2012 г да проведе акция за задържането на този човек и отнемане на оръжията му! Защо полицията и Цвъ-цвъ не са изпълнили нареждането на съда? Гербери да не коментират тая история, че за тях е автогол и се размириса цялата история!

3

Иван

преди 10 години

Пикаещия В Шадравана и той се появи в ефир да коментира. Некадърник. В такъв момент можеш да млъкнеш. На кого акъл даваш бе. Разруши МВР. Прокуди професионалисти. Пияница. Алкохолик.

2

Стоян К.

преди 10 години

Всички тават това което имат най много(акъл или съветват),но след като се обърне колата-пътища много.Ако,ако но акото само цапа гащите,никога не боядисва.те и американците само (акъл и съвет) дават,рядко пари в брой.

1

Анонимен

преди 10 години

Някой да вземе интервю и от Богомил Бонев, то не останаха вече други тесни експерти.