84

123

преди 10 години

преди издаване на разрешения - задължителен пълен психиатричен преглед, а не някакъв документ че не страдал от психични заболявания. При най-малко съмнение за психично отклонение - първо да се отнема оръжието от лицето, а след това да се иска психиатрична експертиза и ако се потвърди съмнението - да се отнема и правото на притежание на ООБ завинаги. Едва тогава рисковете от инциденти ще намалеят. Толкова луд народ не е диагностициран, но е способен да реагира враждебно.

83

Анонимен

преди 10 години

Истината е, че СОБТ разчитат предимно на името си, не толкова на професионализъм! И там е с връзки естествено,така че...за СОБТ това голям удар! Това петно ще го носят дълго време!

82

Анонимен

преди 10 години

Няма по тъпо племе от ловците ! Рядко комплексирани хора и фукльовци ! А да станеш ловец никак не е трудно ! За това има толкова инциденти с ловци !

81

2012 година

преди 10 години

Съдът е разпоредил на полицията през пролетта на 2012 г да проведе акция за задържането на този човек и отнемане на оръжията му! Защо полицията и Цвъ-цвъ не са изпълнили нареждането на съда? Гербери да не коментират тая история, че за тях е автогол и се размириса цялата история!

80

Анонимен

преди 10 години

ОСТАВКА НЕКАДЪРНИК ! И ЗА ТЕБ И ЗА ГЛАВНИЯТ ТИ МИЛИЦИОНЕР ! И ЖИВКОВ НЯМАШЕ ДА ВИ ИЗТЪРПИ ПРОСТОТИИТЕ. И АКЦИЯТА С БЕЛИЯТ АВТОБУС БЕШЕ ТАКАВА *** ! ЯВНО СТАВАТЕ САМО ЗА ПОБОЙ НА МИРНИ ПРОТЕСТИРАЩИ !

79

мислещ

преди 10 години

А защо по новините не съобщават за простреляните диви животни с подобни оръжия. Нали и тях ги боли и са наранени. Ооооооо сетих се всъщност. Онова беше спорт за забавление и извор на безброй усмивки и майтапи. Забравих, че живея в сатанинско общество.

78

ВЧК

преди 10 години

Феликс Дзержински-комунист, революционер и държавник в СССР.Основател на ВЧК - Всеруската извънредна комисия за борба с контрареволюцията, спекулата и и саботажа. Дзержински е от шляхтишко семейство , изключен от училище за революционна дейност. Железният Феликс. Чекистът е човек с хладен ум, горещо сърце и чисти ръце" е приет като парола за органите на сигурност в СССР. След победата на демокрацията реформата е Чекистът е човек с хладно сърце, без ум и мръсни ръце"Умира през 1926 година от инфаркт по време на заседание.

77

tt

преди 10 години

Абе ,господа управляващи.Как избирате вашите държавни служители за работа в мвр?провеждате разни конкурси за парлама,а човека които е за мястото предварително се знае.Как тогава ще имате хора с мисъл и лигика,които ще ви върши работа?Истината е тази,че тази шуробаджанащина наи накрая ще ви строши тиквата ***.

76

Глупости говорите!

преди 10 години

Ами хората по селата имат ловджийски пушки, защото там полиция и закон няма, има само организирани *** банди, които имат само респект от пушката !!! Ако хората на този горе на снимката работеха по малко хора щяха да спят под възглавниците си с пушки !!!!

75

Анонимен

преди 10 години

До МВРпроблема не е в ловните дружинки,разбери го

74

Скрии се по добре...

преди 10 години

Повечето Българи са враждебен и емоционално нестабилен напоследък! Това не значи че могат да бъдат навестявани от барети в 5 сутринта! Или греша другарю комунист ??? Вярно че вече посещавахте протестиращи студенти....

73

МВР

преди 10 години

Проверка на вцички Ловни дружинки в цяла България , задължителен Психотест с официален документ от МВР а не от местното РПУ

72

Анонимен

преди 10 години

Ако е бил враждебен и емоционално нестабилен,що са преговаряли да се предава?

71

ловджийските пушки

преди 10 години

Той Проблема с ловджийските пушки не от вчера а от Живково време до днес , да се приеме Закаон всички ловджии на Психотест , на неиздържали се отнема оръжието веднага , сега е време наистина да се вземат строги мерки особенно по селата е като в Кербала

70

Анонимен

преди 10 години

Стрелецът от Лясковец - враждебен и емоционално нестабилен ..Интередно, защо не е избран за депутат с тези качества?

69

Овчев иставка

преди 10 години

Това не е като да работиш за пеевски.

68

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 78Преди Цветанов беше М.Миков той защо не го е взел а даже му го е дал

67

Анонимен

преди 10 години

Изводът е само един- на държавата не и пука за никой и за нищо. Институциите не работят но лапат пари. За "европейска страна" сме толкова зле че е срамно!

66

Анонимен

преди 10 години

До иванПред "а" се пише запетая. И се пише кОмунист, а не кУмунист. Неграмотен си!!!

65

Анонимен

преди 10 години

Лудия имал от 10 години оръжие! Йовчев е по-малко от 1 година МВР министър. Какво е правил предишният, Цветанов? Що не му е взел оръжието? Ще подаде ли оставка Цветанов?