36

Ограниченомислещи

преди 10 години

Човекът не е направил нищо толкова години.Тръгнали с барети. Толкова глупост на едно място. Щом е стрелец, не е психично болен. И защо човек няма право да защити къщата си/не е нападнал той първи, а баретите. А той да стои и да им пляска ли. Да, децата нервят. Защо трябва всички да са в психиатрии, защото родителите не могат да си възпитат децата! А и се гордеят с родителската си некадърност! И воплите на бабите клюкарки/щел да ни убие, изкукала склерозирала работа.Толкова сте тесночели

35

тук

преди 10 години

Има болни ''шизофриници''-освидетелствани при това,които са на свобода и не се лекуват,тук в Асеновград............целият град знае ,ама докато не избие децата ,няма да се вземат мерки!!

34

Анонимен

преди 10 години

Редовите полицаи всекидневно с голи ръце се оправят с агресивно луди.За какво им беше на баретите да ходят там

33

Бизнесмен!

преди 10 години

"По думите му стрелецът Петко Савов живее сам с майка си и не работи нищо, въпреки че преди години е бил известен бизнесмен в града."Бизнесмен? Това обяснява всичко! Така сте свикнали вие бизнесмените да заплашвате и убивате дори децата!

32

Случаен

преди 10 години

Самоубийства, убийства това е плод на демокрацията. Кой бил бизнесмен и фалирал, друг теглил непосилни кредити и избил семейството си. Трети се самозапалил за геройство. Еее, докога бе хора. Докога тази криворазбрана демокрация. Явно народът изперква до краен предел. Вече се страхуваме от всичко и всеки от всеки. Докога? Ако човек сам не си помогне и Господ не може да му помогне. Не върви така живота. Всеки трябва да си вземе живота в ръце и да се управлява сам. Не да търси вината в другите.

31

Анонимен

преди 10 години

Играели са му по нервите малките гадини и ... стана белята хахаххаха.А пък са още живи трябвало е на гюме от прозореца да ги отстрелва като вреден дивеч.Шегата на страна ама днешните хлапета могот да те подлудят.Направо не знам що се размножаваме а не сложим краи на тая държава.

30

карамбол

преди 10 години

Всеки човек е луд,но повечето се контролираме,въпроса е като тръгне някой да отърва конете няма кой да ги събере ,психодиспансерите са в окаяно състояние самите психиатри и психолози едва се лекуват сами,в "лудниците" е пълна мизерия.....жалко за полицая мир на душата му и търпение на близките му

29

dido

преди 10 години

Незабавна оставка на тъпата *** наречена главен секретар!Тоя маймун е за някоя кариера а сега е за затвора защото е пратил на заколение убитите милиционери!Също така незабавна оставка и съд за мвр министъра защото той е натурален и не става за министър!

28

1

преди 10 години

МНОО КУУЛ, МНОО ХАМЕРИКАНСКО!По ТВ всеки ден ДАВАТ ПОНЕ 3 ДО 5 ТАКИВА ФИЛМА!

27

до 28

преди 10 години

който иска пълна тишина - да иде да живее в гората. Не може да имаш претенции към цяло училище че му пречат децата. Неприятно е - но да не е по приятно да живееш срещу гробище?

26

Анонимен

преди 10 години

Без да оправдавам ни най-малко, разбира се, убиеца, ще отбележа, че Е УЖАСНО по цял ден и всеки Божи ден да ти пищят и крещят страшно деца непосредствено под прозорците ти. При положение, че човекът не е здрав, обществото го е пожертвало, волю или неволю, устройвайки му постоянен шумов ад. Не е издържал и е почнал да трепе...

25

Да,

преди 10 години

За съжаление законите при нас са такива че пазят лудите, не нормалните. Щом е луд - закона го пази. Нормалните да се оправят!

24

Анонимен

преди 10 години

Да пратят един снайперист да му цъфне кратуната

23

Анонимен

преди 10 години

Айде стига с политизирането стига с тези "комунисти" бе, това не ви е трибуна в НС, абе има нормални хора с поне малко мозък, които да коментират тука.

22

Аз

преди 10 години

И какво са предприели мършите - началници на полицията?

21

Анонимен

преди 10 години

problema e ot 1989gi vse oste ste psihqsvame

20

varg

преди 10 години

До УМЕН ГУЩЕРДа ви споделя,че хобито на полицай Димитров е риболова.Времето се стопля и мисля да се разходя до транспортна полиция Варна да видя неговият началник какво ще ми каже по тоя въпрос.

19

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 10 години

В каква държава живеем, бе! В коя психиятрия сме? Всички ще се съобразяват с един болен. Бил се барикадирал в дома си. И никой не може да го изкара оттам и да го прати където му е мястото?Баси и кухата държава!

18

vesko02

преди 10 години

Проблема бил от 2010г,значи Цветанов е прикрил случая,намекна го главния секретар на МВР.

17

varg

преди 10 години

До УМЕН ГУЩЕРЕ има причина разбира се.Понякога в кадър влизат нередностите на служители на железницата на гарата затова,но както нееднократно им заявих моята цел са влаковете.Ако има машинист да пуши в локомотива или да пие неща на които съм бил свидетел именно транспортна полиция трябва да се заниамва с тях,но за да минава леко дежурството им им е по-лесно да ме изгонят мен от гарата.