26

kings

преди 10 години

И все повече ще я пробват и употребяват тази билка, защото рано или късно дезинформацията и невежеството ще отстъпват пред фактите и желанията на хората. Много хора, които си мислеха, че от тревата едва ли не ти падат зъбите, ставаш безработен наркозависим и минаваш на дъвки с хероин след няколко месеца, видяха, че освен риска от тъпоумни рекетиращи милиционери, евентуален арест и качването на някое и друго кило от "джънкфуд", друго страшно няма. Legalize it!

25

LEGAZIACIQ TUK !!!

преди 10 години

https://ec.europa.eu/citizens-initiative/REQ-ECI-2013-000023/public/index.do?lang=bg

24

Zemi si

преди 10 години

До Кажете НЕSkrii se be alkoholik!

23

Illuminati

преди 10 години

ako mnogovekovnata bilka bude legalizirane mnogo farmacevtichni kompanii shte falirat. Plashtat milioni na darjavata samo i samo lekovitata bilka da bude v spisak 1 na narkotichnite veshtestva zaedno s heroina , morfina i.t.n LEGALIZE

22

Олимп Зевски

преди 10 години

до 23 олиго много си *** Баце вземи попрочети или си тотално си увреден от алкпхола, чрез консумацията на койтто внсяш в тялото си наплно изкуствени съединения и организма действа като след отавянр на това се и дължи опиянението шматко безмозъчна! Аман от ***... Отровете се и не се бъркайте в неща за които нямате мозък! Канабиса е билка! Алкохола е твърд наркотик!

21

КАЖЕТЕ ДА

преди 10 години

23 много си зле човече хахаха. Такива като тебе влачат държавата надолу

20

Кажете НЕ

преди 10 години

Това е наркотик. И за сведение на всички наркомани - наркотиците са много, много вредни. Който се заблуждава, че алкохолът бил по-вреден ЖЕСТОКО СЕ ЛЪЖЕ. Но не се учудвам, че наркоманите имат такива внушения.

19

Bob Marley

преди 10 години

Защо парацетамола е легален а тревата дето е полезна е нелегална??? нали са еднакви активните им сяставки???ама може ли да не с еподдържа американска компания от продажните политици???закона за наркотиците е писан от некадърници понеже по медицинските стандарти канабиса не е наркотиц не попада в тази класификациа. Как може на пазара дасе продават легално синстетични канабиноиди като парацетамола е канабиса който е първоизточника на канабиноидите и е натурален и много лековит да е забранен ???

18

Bob Marley

преди 10 години

парацетамола е синтетичен канабиноид но е легален понеже е от американска компания :))) фаща си като тревата щото тва си е канабиноид макар и синтетичен. молекулата на парацетамола е много близка до тази на канабиноидите :))) но парацетамола е много вреден докато натуралните канабиноини са полезни !!!

17

Bob Marley

преди 10 години

weed, hash, ganja, I am so high I even touch the sky :))) Bob Marley, Kaya :))) I have got to have Kaya now and the rain is falling :))) Bob Marley fForever :)))

16

Билка

преди 10 години

Чета коментари и не мога да повярвам колко *** и непросветени души скитат из пределите на нашата клета държава.Продължавайте да се тъпчете с тютюн алкохол и лекарства произведени от така скъпата ви система ,която уж се грижи за вас :) След 10-20 години така или иначе ще сте зависими от лекарствата които уж имат за цел да ви излекуват.Не виждам какво толкова лошо намирате в една билка която се използва в медицината повече от 3000 години...

15

Pafkaite

преди 10 години

Poveche ot milion sme...! Probvaite i vie be pianici!

14

Анонимен

преди 10 години

Marihuanata li vi e krastata?

13

фсб

преди 10 години

До до 7 (номер 13)европейците могат и да пият от 1000г, но коноп се пуши от повече... Освен това от алкохолизъм се умира, от прекаляване с трева не, факт! Като се напия и на следващия ден може и да ми е зле, но ако пуша коз и нищо ми няма, факт! Айде отивай да се наливаш като ***, да се биеш с хората и да караш пиян...

12

до 7

преди 10 години

ПичЕвропейците ползват алкохол от повече от 1000г.Установено е полезното му действиеА мен наричаш "водещ се по модерни теории",а ти ми пропагандиращ, че не било вредно и "новата западно-холандска култура", медицинската употреба на марихуаната (и морфин се използва клинично) и някакви псевдо теории на "здравни организации" за вредата на тютюна.Да не бе пушил толкова често и щеше да ме разбереш.Пуши си. Не ми пречи. Но не пропагандирай на младите за това и да стават като теб.Само алкохол.

11

Анонимен

преди 10 години

M**** им стара значи, законодатели! Плащам луди данъци и осигуровки да храня *** и всякаква ***, но за една марихуана трябва да се крия като учениците зад блока!

10

Анонимен

преди 10 години

Наркоманчета

9

до 7

преди 10 години

"... Същото важи и за тютюна, ама е модерно сега да си *** и необразован..."Ами по коментара ти заключих, че си точно такъв.

8

choko

преди 10 години

sno6ti pu6ih i pravi6 stahoten sex ,probvaite i vie hahaha

7

Анонимен

преди 10 години

Legalizaciq....