10

Ferry

преди 10 години

kato ne znae, da prasta bulgarskite patienti v turskite bolnici, romanskite bolnici, grackite bolnici, ruskite bolnici - te sa veche i bez drugo na dosta po-blizko razstoyanie ot Bulgaria!

9

пациент

преди 10 години

Парите на тази излишна институция отиват за толкова излишни изследвания и манипулации, защото и стандартите й са глупави, че даден болен с хронично заболяване трябва да бъде изписан здрав!Е как да стане тая за пет или шест дни пътечки?Господар идете в болниците и не да проверявате подписи и запетайки, попитайте персонала кое е излишно и глупаво, за да го коригирате, а не да сте като коне с капаци.

8

Лекар

преди 10 години

Как ще знае от къде ще плаща Здравната каса като директорът на касата е сестра на най-глупавата мисирка в БСП - Илиана Йотова ! Двете сестри заедно не могат да разделят на две *** царевицата, седнали да управляват България!!!! Толкова ли сме глупави като тях двете та ги търпим още тези охранени комунистически крадци !!

7

Горски

преди 10 години

Как ще знае като новата управителка бяха я уволнили за апашлъци а БСП пак я туриха да краде

6

долни крадци!

преди 10 години

Никъде в Европа няма такава скандална " потребителска такса", която ни задължават да даваме на личния лекар, който само от такси взема по няколко хиляди на месец. Отделно за всеки записан пациент личният лекар получава по 1 лев на месец, без значение дали се е преглеждал или не. Например ако има записани 2500 пациенти, то получава допълнително 2500 лв. върху заплата, плюс потребителските такси. Плащаме здравни осигуровки и пак ни дерат кожите с някаква такса. Да се направи референдум за отмяна на т.нар. потребителска такса.

5

vesko02

преди 10 години

Май няма да устискате до изборите?

4

Анонимен

преди 10 години

Йотова и сестра и шефката на здравната каса да плащат от джоба си след като дават социални , намаляват потребителски такси да си поемат и разликата в здравната каса

3

Анонимен

преди 10 години

Загробихте всичко по роднински и сега трябва някой да ви е виновен. "Вземи парите и бягай" . това ви е паролата.

2

Винету

преди 10 години

Ами как - теглим поредния заем и готово.

1

Анонимен

преди 10 години

по принцип Здравната каса НЕ ЗНАЕ как да праща на служителите си!