31

Анонимен

преди 5 години

Ние сме пришълци на тази планета а животните нейните стопани. Стив беше чаровник. МНП. Хайде яе трябва да обслужа кучето.

30

наму

преди 5 години

До БКПВинаги ше има едно затъпяло *** да *** коментарите!

29

ЕМИ М

преди 7 години

Навършиха се 10 г.от смърта на този велик човек с огромно,смело и преливащо от любов към природата сърце.Поклон пред паметта му!

28

Анонимен

преди 10 години

Хвала на такивий воини!

27

Темерут

преди 10 години

Много тъжно! Велик беше Стив! Няма да бъде забравен, никога!

Стив се навираше в устите на крокодили, отровни змии и други зверчета, но той не го правеше с користни цели. Не ги измъчваше, не ги убиваше. Той показваше, че обича животните и дори беше директор на зоопарк. Той беше ТВ легенда и ще бъде запомнен, дори с безумните му занимавки с опасни твари. По-хубаво е човек да бъде запомнен по този начин, отколкото като престъпник или пък изобщо да не бъде запомнен с нищо, анонимен случайник, както господата, обиждащи ловеца на крокодили.

25

Анонимен

преди 10 години

Голяма работа беше, лека му пръст на човека.

24

БКП

преди 10 години

а нашият СЕРГЕЙЧО лови без ръце питоня на ДОГАНЧО и му прави едни хватки докато пусне ***... наричаме го анадолкият удушвач...обича да убива питони и питончета като партизанче мандра

23

моряка

преди 10 години

Продължавам да гледам старите предавания със Стив и новите с Тери и децата им.Любовта им към животните и филмите,които излъчват са ПРЕКРАСНИ!

22

Анонимен

преди 10 години

Под номер 35 коментара е написан от МОРЯКА.

21

Анонимен

преди 10 години

Прекланям се пред делото на този невероятен човек!Жена му Тери и децата му продължават да вървят по неговия път,така имам усещането,че той е сред нас и няма да бъде забравен!Дълбок поклон!

20

Ива

преди 10 години

Страхотни предавания правеше и обожавах да го гледам. Ентусиазмът му беше заразен. Жалко, че си отиде толкова бързо, голяма загуба...

19

schade

преди 10 години

mnogo dobar,strahoten-noiavno preroden duh.mnogo provokativen bese.mir na praha mu,strahoten...

18

123

преди 10 години

Предаванията му бяха изключително интересни, но в доста моменти прекалената близост и контакт с животните бяха излишни и дразнещи , а какво остава и за самите животни. И все пак жалко за човека , беше голям професионалист .

17

uun

преди 10 години

Този човек беше голям професионалист така че моля ви не пишете глупости

16

до 16

преди 10 години

Ами като си толкова жаден за слава *** и ти се жертвай за някое шоу бе тарикат,сигурно децата на този човек,жена му и близките не предпочитат да е бил неизвестен и жив отколкото сега-известен и умрял.Бай ти онзи за който намекваш ти пише,че човек трябва да живее целесъобразно и разумно без да влиза в противоречие с Природата,но ти май си плъха,защото не схващаш намеците на практичните хора а съдиш за тях по измислените им никове Хайде трепи се лъве-ще поговорим за теб три дена и ще те забравим

15

Анонимен

преди 10 години

Беше голям, а на *** изобщо не обръщайте внимание !

14

хидко

преди 10 години

спомням си много добре когато съобщиха за смъртта му. не можех да повярвам и мислех, че има грешка... нямаше, за съжаление. мир на праха му!

13

Анонимен

преди 10 години

Пак много изкара.Незнам колко *** трябва да си за да си пъхаш главата в устата на крокодил като го пляскаш по главата и се опитваш да говориш на зрителите ,че силата на захапката му е 5 тона.Или пък да биеш по носа чера мамба или кралска кобра със показалец пак обяснявайки на камерата ,че едно ухапване на тази змия е достатъчно да убие 10 коня... Имаше и други безумия ,но тези съм запомнил като фрапиращи.Цял живот си го търсеше.Е намери го най-накрая.

12

2012

преди 10 години

Предлагам да не обръщаме внимание на *** коментари за един голям Човек !