16

Василева

преди 10 години

Взета е кръвна проба на "случаен" принцип,нали различните организми не реагират еднакво на отровата.На изследваното може да му няма нищо,но другото дете да се отрови!Това ми прилича на далечната 19.....,когато избуха Чернобил,нищо нямаше,а другарите пиеха и ядяха консервирана храна и затова сега има бум на раковите образувания.Дано Господ пази децата,че "за късмет" внучката ми е болна!

15

5 века не ни стигнах

преди 10 години

Няма, няма нищо, всичко е в ред (и слава Богу) назидателно демонстрираха непукизъм и ... тъпо подмазвачество на управата на дома, същите тези родители, които вчера истеризираха (обяснимо), хвърляха се бясно към вратата, крещяха неистово, че си искат децата. А днес една майка се изцепи, че няма нищо, какво толкова, станалото - станало. А ***, майче, ако станалото беше станало и твоето дете не можеше да стане (не дай, Боже), така ли щеше да говориш. Вместо да искаш строго разследване на случая. Защото, каквато и да е причината, можеше да свърши зловещо.

14

МРАВКА

преди 10 години

ЩОМ Е ИМАЛО ОТРОВА ЗА МИШКИ СЪС СИН ЦВЯТ В МЛЯКОТО СИ ЗАДАВАМ ВЪПРОСА: КЪДЕ СА ГЛЕДАЛИ ЛЕЛКИТЕ КОГАТО СА СИПВАЛИ МЛЯКОТО НА ДЕЦАТА?ЗАЩО НИ ИЗТИПОСАХА СНОЩИ ПО РЕПОРТАЖА НА Б.Н.Т. ЕДНИ ПРОФЕСОРИ,ДОЦЕНТИ,ИНСПЕКТОРИ КОИТО ИСКАХА ДА ОБЕДЯТ ХОРАТА ЧЕ МЛЯКОТО ЕДВА ЛИ НЕ Е ПОЛЕЗНО ЗА ДЕЦАТА НАТРОВЕНО С МИША ОТРОВА.СПОМНЯМ СИ ЗА СУПАТА С МИШКА,ТОГАВА ПАК ЕДНИ СПЕЦИАЛИСТИ НИ ОБЕЖДАВАХА ЧЕ И ТЯ НЕ Е ОПАСНА .ДАНО ТЕЗИ СПЕЦИАЛИСТИ ДА СА СИ ВЗЕМАЛИ ОТ СУПАТА И МЛЯКОТО ЗА В КЪЩИ КАТО ДЕЛИКАТЕС.

13

www

преди 10 години

За пореден път се обеждавам, че вие медиите сте пълни *** и долни МИШКИ!Тая миша отрова някой от вас видя ли я, помириса ли я ... имате ли някаква експертиза опреди да пуснете бомбата из пространството ... пълни НЕКАДЪРНИЦИ сте!!! Манипулирате народа с непотвърдена информация!Тая миша отрова е за вас, защото сте пълни МИШКИ!

12

Анонимен

преди 10 години

SLAVA NA BOGA CHE DECATA NE SA PILI OT MLIAKOTO! DA BADE JIVA I ZDRAVA LELIATA KOIATO E OBARNALA VNIMANIE NA RAZLICHIETO V CVETA NA MLIAKOTO

11

Анонимен

преди 10 години

До До Смърт за ***"каква смърт бе, това е станало по погрешка, ако е искал да ги изтрови дечицата, няма да сложи 1 хапче на 50 л мляко. За една небрежност смърт да викаш"ZA GRESHKITE SE PLASHTA, MNOGO CHESTO S CHOVESHKI JIVOT. NITO EDNA GRESHKA NE TRIABVA DA BADE OPRAVDANA!!

10

Анонимен

преди 10 години

TOVA E 100% sabotaj !!

9

п стоянов

преди 10 години

Инспектори са извършили и проверка във фирмата производител и доставчик на млякото, която установява, че технологията на производството на млякото по никакъв начин не позволява да се стигне до такова замърсяване"Ама разбира се, така ще кажат тия мазници инспектори, те колко други неща прикриват една отрова за мишки ще ги трогне! Никакво доверие на корумпираните държавни институции!

8

Георгий

преди 10 години

Слава Богу!

7

Анонимен

преди 10 години

До Анонименвъзмутена съм.Пиша с огромен гняв. Къде е ДВСК. Как може такава безотговорност??? На депутатите сигурно под лупа им гледат шведските маси ужасно е. Скапана държава сме. Естествено виновен няма да има. Дано децата да са добре

6

Анонимен

преди 10 години

Естествено, че няма да ги пуснат. Разглеждали са го като криминален случай и не пускат хора на местопрестъплението...

5

Анонимен

преди 10 години

Родителите стоят пред входа на детската градина притеснени разплакани майки и не ги пускат да си видят децата. На този който е дал това нареждане бих му пръснала мозъка. С какво право спират достъпа на родителите до децата им? Ами ако безотговорните служители си клатеха краката по заповед на бюрократщината и дцата умираха вътре ? В един пиклив магазин нацвъкали камери а в детска градина .. няма пари ? Това е *** държава ! Каде са камерите в детските градини и училищата ?

4

Анонимен

преди 10 години

другия път!сега само репетират!

3

grogi

преди 10 години

дано всичко да е на добре защото на много то тези отрови за мишки пише че действат след 4-5 дни, блокират съсирването на кръвта и е достатъчно да бъдат консумирани веднъж !!! Маи и бащи следете си децата от близо и полицията да разследва къде държат черпаците и казаните в тази ясла...

2

varg

преди 10 години

За колко литра мялкос тава дума ?

1

Анонимен

преди 10 години

Може би отровата е попаднала в казана впоследствие, и в млякото, раздадено на децата, няма от нея? Дано да е така и няма пострадали малчугани.