25

германия

преди 10 години

Кучемраз,Немога да те съдя,нямам това право,само мога да изразя мнението си,че едно е да убиеш животно което е било заплаха за теб и съвсем друго е да го убиеш наслаждавайки се как се мъчи, при това системно,което за мен преминава границите на нормалното.Наистина в България имяме сериозен проблем с бездомнити кучета,но с това трябва да се справят нашите безмозъчни управляващи....но уви

24

Анонимен

преди 10 години

Горките животни-изхвърлени,ритани, гладни... Ние хората сме ***.

23

Анонимен

преди 10 години

Господин Кутев - виден депутатот БСП, избран в Силистра, който непрекъснато демонстрира грижи за тези, които са го избрали и им се отчита за свършената работа, сигурно вече се е намесил за бързото решаване на проблема. Може и лично да е отишъл да се саморазправи, защото има опита и активната помощ на друг виден депутат - зам. председател на парламента /г-жа Мая Манолова/. Те познават кучешките похвати, най-вече на тези, дето са подвластни на "бяс". Това е гаранция за успех.

22

Кучемраз

преди 10 години

Даже вече ми продават антифриза с отстъпка, щото купувам целогодишно по много, хахахааах

21

Анонимен

преди 10 години

До Кучемразще си намериш и ти майстора като те срещнат 10 кучета

20

Кучемраз

преди 10 години

Любчо го запалиха в Бургас, аз съм в София. Веднъж само застрелях едно куче и ми направиха голям проблем, не за помияра, ами щото съм стрелял в населено място, много скъп ми излезе тоя *** и оттогава ги работя само със син камък и антифриз, и понякога ходя по сметищата да отстрелям няколко, там се събират на глутници, ама като отида бягат и се крият всичките, все едно ме познават.

19

Анонимен

преди 10 години

до 16да не си ти дето запали Любчо

18

Анонимен

преди 10 години

до 16то ти трябва да си на каишка и с намордник

17

Анонимен

преди 10 години

Абе предпочитам да направим бартер. През Дунав мост ще им пращаме на мамалигарите сирийци, па кучетата от Силистра, ще пратим в квартала на Кучемраз. Кажи къде живееш бе?:)

16

Кучемраз

преди 10 години

Коци, един като тебе си беше пуснал песа без каишка и после идва да се разправя с мен и знаеш ли колко кълбета направи надолу по стълбите, като вратар на олимпиада. Койно има пес - регистрация в общината, данък, каишка и намордник, иначе - смърт за песа и бой за кучкаря, докато не тръгне на четири крака и не почне да вие като куче.Петима *** отказах да си гледат *** вкъщи, на един му отрових три, а един друг чак си продаде апартамента и се изнесе, ***, хахахаха, още ми е смешно.

15

Анонимен

преди 10 години

До коци не за тебе и *** ти

14

коци

преди 10 години

Кучемраз, и в моя квартал имаше един *** като теб, но след 2 месеца минати в болницата сега в парка се расхожда с куче. Рано или късно така ще минеш и ти приятел !

13

Анонимен

преди 10 години

бездомнии кучета!

12

Анонимен

преди 10 години

От началото на годината в града има 27 ухапвания от псетапрепоръка към редакцията-не ***,а бездомни е културно да се пише.

11

Румбо

преди 10 години

Тея кучета са бежанци!Щото в Румъния приеха закон за бездомните кучета,според който те се улавят,обезпаразитяват и държат 2 седмици в приют.Ако през това време не ги осиновят-се приспиват.Просто и ясно!Тука,понеже сме много умни,ходим да се лигавим.И хората вземат нещата в свои ръце,та после се кълнем-тоя бил ***,оня ***.

10

Анонимен

преди 10 години

вчера срещнах едно куче идваше от гърция.там било рай щял да каже на нашите да отиват там

9

койчо

преди 10 години

Ами как няма да дойдат в България, като в Румъния е приет закон всяко прибрано в прют куче, непотърсено в определен период, да се умъртвява. Сега от нашите кучозащитници ще ги прибират в лагери, ще ги обявят за бежанци и ще искат пари от Европа за справяне с кризата!!! Ще им организират курсове по български и ще направят сълзлива кампания за събиране на пари за "горките животинки". Ще се търсят и пенсионери-доброволци да ги хранят с месата си.

8

Анонимен

преди 10 години

До Кучемразщото си примитивен мозъкно нищо не остава ненаказано

7

Кучемраз

преди 10 години

Коци, който иска да си гледа пес, да си го вземе вкъщи, да го обезпаразити и да го извежда сред хората само с каишка и намордник. В моя квартал бездомни кучета няма, а домашните се разхождат само на каишка. Познай що така, хахахахахахахахахахаааа

6

555

преди 10 години

Коци, я си вземай гнусните *** да си ги гледаш!! И няма да кълнеш, изкопан червей такъв!!!