43

ГЮРО МИХАЙЛОВ 1

преди 10 години

Каква е приликата между Батков и Борисов? Единият се опитва да затрие отбора на народа, а другия- целият народ!!! Заедно с подопечните си или наложени им, или присламчени Иво- Тоневчета/ Барековчета и сие глистчета/ !!! Резил сте! Абсолютен!!! Оставете правителството и нас на мира, и се разкарайте от живота ни- безцензурни, тиквени и други реформаторски бацили!!!

42

Анонимен

преди 10 години

До 39Точно той е! Ама сега има нови хора в ЦИК...

41

Анонимен

преди 10 години

ехаа,днес всички доценти в сайта леят мозък по непонятни за тях теми.е как да се оправи България,като всеки дава акъл за неща,които не разбира.

40

Анонимен

преди 10 години

Професор Константинов е знаещ, можещ и това, което говори не е случайно. Не му търсете косури, а се вслушайте в казаното. Само ще ни е от полза. Не вярвяйте на популисти и хора, които освен от властта, от нищо друго не се интересуват. В България нещата ще потръгнат, когато знанието и морала вървят ръка за ръка. Не се страхувайте. Да го направим заедно.

39

Анонимен

преди 10 години

Този и Петко Бочара са дежурните знаячи и разбирачи !

38

Анонимен

преди 10 години

Този не беше ли казал, че ще направи всичко възможно само и само герб да остане на власт?

37

някой

преди 10 години

Хм- научи правописа и тогава започни да знаеш повече от професора;) прав беше един политик, когато каза , че матрЯла е калпав:)

36

избирател

преди 10 години

Защо непрекъснато канят този професор да коментира изборите? Има кадърни хора, а като се зададът избори се оказва,че ако не сме ние изборите ще се провалят.Къде е истината?Константинов се оказа единстевн и неповторим спец по избори.Други в държавата няма.Хайде,писна ми от такива като него.Да си гледа Вуза в Перник и да спре да ни занимава със своята "гениалност"

35

ХМ!

преди 10 години

АМАН ОТ ПРОФЕСОРИ КАТО ТОЯ МЛАДИТЕ СТОЯТ БЕЗ РАБОТА А ДЪРТАЦИТЕ ПРОФЕСОРИ РАБОТЯТ И ХОДЯТ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ ДА ГОВОРЯТ ГЛУПОСТИ - ИСКА ВИ СЕ ХАУС НАЛИ СТЕ ПРОТИВ УПРАВЛЯВАЩИТЕ Я СЕ СКРИЙ ВЕЧЕ ПРОФЕСОРЕ

34

vivian

преди 10 години

na sina mi ,koito e sus amerikanski pasport,v momenta e tyk v bulgaria,iskashe da si izvadio bulgarsko id,ne mu razreshiha-a sega zashto........

33

Доколенков

преди 10 години

Типично по комунистически-мен ме няма там и настъпва ХАОС! Все едно слушам съсела! Като не искаш ХАОС , *** при новобранците и ги НАУЧИ, бе професоре, покажи им как! Няма да си вечен!

32

Анонимен

преди 10 години

ЦИК-ЦВИК избират евродупетати със заплати по 10 хиляди евро и корупцията ще е жестока, защото средна заплата в България е около 200 евро.

31

Анонимен

преди 10 години

Всичките му прогнози на тоя псевдопрофесор се оказаха менте и по-добре да си запали менте дипломите.

30

oxxx

преди 10 години

А бе много плямпа тоя професор, бе! Все нещо поучава, все нещо вещае... Аман.

29

АТАКИСТ

преди 10 години

Този дядка е зя затвора.Костинбродските бюлетини вече ги нямаааа.Константинов искаш си пак голямата заплатка.Да си купиш нов пуловер.Ха-ха-ха!!!АТАКА-ПОБЕДА!НА ИЗБОРИТЕ ЩЕ ВИ ПОКАЖЕМ...

28

Анонимен

преди 10 години

Приватизация на ЦИК и ликвидация. Ако остане една партия БКП, можеме и без избори и без ЦИК.

27

Анонимен

преди 10 години

ДРУГАРЮ ПРОФЕСОР КОНСТАНТИНОВ - КАТО СИ ГОЛЯМ МАТЕМАТИК И ОБИКАЛЯШ ТЕЛЕВИЗИИТЕ - КАЖИ ПО КАКВА ФОРМУЛА СЕ ОБРАЗУВАТ ДЕПУТАТСКИТЕ ЗАПЛАТИ И ЗАПЛАТИТЕ НА ОБЩИНСКИТЕ СЪВЕТНИЦИ ???????????????

26

???

преди 10 години

До догадкаЩе имат номера, които ще се откъсват преди да ги пуснеш в урната.

25

догадка

преди 10 години

Така и не разбрах бюлетините ще имат ли номера.Защото,ако имат-значи гласуването няма да е тайно,а явно.Наличието на номер на бюлетината би дало възможност да се разбере всеки как е гласувал и след това да се упражнят върху него репресивни мерки ако не е гласувал за правилната партия.Спомнете си как Орешарсдки поиска да уволни служители участващи в протестите.Така ще се разправят веднаж завинаги с инакомислещите.Затова Мая Манолова настояваше за номера върху бюлетините.

24

баи ганю

преди 10 години

В туи българията много доцент,много професор еииии ,ша са упраи!?