11

dragko

преди 10 години

Най-големите мошеници от строителния бранш се занимават с изкърпване/пълнене на дупки/по улиците!Това задължително е свързано с дебели комисионни прибирани от "кметствата"при възлагане на поръчките!Дупката се кърпи така,че след два месеца пак да зейне!После схемата се прилага отново!Всичко това е пак с парите на данъкоплатците!Начинът за доказване на престъплението е ***-даване на асфалтовата смес за проба в лабораторията в присъствието на некорумпиран следовател!Това е!

10

Анонимен

преди 10 години

И аз съм от Варна и мога да кажа, че тук минаваш по-лесно по улиците, ако имаш AT-ST Walker от Междузвездни войни.

9

Варна

преди 10 години

Вие май не сте минавали по варненските улица. Такъв лунен пейзаж. Безценно...

8

Ауууу

преди 10 години

А от ей това запълване на процепи и фуги с битум по-голямо скудоумие и некадърно изпълнение няма!

7

Иво

преди 10 години

Кръпките по пътищата са мека за крадците на пари. И в Америка съм виждал да правят кръпки, САМО ЧЕ там слагат обилен слой смола по крайщата, което автоматично означава, че тази кръпка няма да се *******бе след 2 месеца. Да не говорим пък да вземе да се слегне и да стане като трап?! Олигофренията тук няма да приключи, хора! Давайте да се изнасяме!!!

6

M

преди 10 години

То ако ремонтират тези пътища- чудо. Но чудеса тук не стават и ще се платят отново безумни пари за некадърно направени кръпки!

5

Да

преди 10 години

В цялата страна, щото няма журналисти да отидат и да видят. В Добрич улиците не са били толкова зле.

4

асд

преди 10 години

*** топлофикация не ни пощади да им *** маиката при такава топла зима под 200 лева сметка не сам падал

3

Анонимен

преди 10 години

Статията може би иска да каже че в страни с по сурова зима например : Скандинавските страни, Полша, Германия, Дания пътищата са им по разбити. Не качеството на инфраструктурите суровата зима са жиновно за лошите ни пътища.

2

er

преди 10 години

ама париците пак не стигнаха за снегопочистването

1

Анонимен

преди 10 години

По-късно през лятото стартира и дългоочакваният ремонт на старата част на магистрала "Тракия". В момента има обявена процедура за изпълнител на ремонта на 32 километра, които представляват отсечките при изхода от София и на територията на Пазарджишка област около три пътни възела: за Церово, за Калугерово и за Гелеменево, където състоянието на настилката е изключително лошо.Крайно време беше. Ама пак ще го правите когато хората излизат в отпуска и пак ще има супер много задръствания.