33

macintosh

преди 10 години

Тия изобщо нормални ли са? Кой нормален би се занимавал с Кунева. Тя слугува на комунистите, тя пари бизнес интересите на олигарси и монополисти

32

kolio mamata

преди 10 години

Не мога да я гледам тази Кунева вече , като цяло доста злини причини на българската държава, най - малкото , тя затвори двата ни ядрени реактора.. а ние пак ще я избираме, това е лудост !

31

Анонимен

преди 10 години

У С П Е Х !

30

Jordan

преди 10 години

Честно казано хората почти тотално се отчаяха от Кунева и за мен няма място в Реформаторския блок. Има достатъчно кадърни хора там, които могат да оглавят тази листа. За мен тя е противоречива личност, която до момента е губила избори няколко пъти. Не можа последния път да влезе дори в парламента. Подкрепата към нея вече не е тази, която беше по време на президентските избори например.

29

ХУДОЖНИКА

преди 10 години

А БЕ НЕМА ЛИ НОРМАЛНИ ПОЛИТИЦИ В ТАЯ ДЪРЖАВА БЕ??????????????????

28

архангел

преди 10 години

На снимката виждаме част от българската свита на сатаната! Тези, заедно с герб, бсп, дпс и т.н. ще доунищожат малкото останали българи! Бог да ни е на помощ! Само Волен може да промени нещо и то ако много бързо успее да събере всички нормални и незаразени с неолиберални отрови българи! Стискам му палци! И веднага след това- напускане на ЕС, задължително изучаване на православие, забрана на абортите и премахване на помощите за ***..али! Няма страшно. Никой няма да ни нападне! Дори и Турция!

27

Dora Yankova

преди 10 години

Кунева определено не е по-добрия избор, тъй като партията й се разпада, а доверието към нея се срива главоломно. Как си мисли Радан, че ще спечелят с такова уродливо европейско лице, което предаде националния интерес в името на личния.

26

STANIK

преди 10 години

Кунева Кунева за това ли ти беше зора

25

Анонимен

преди 10 години

Тази спаружена женица с изкривена физиономия пак ламти за кокала.По-добре да отива при др.Тиквун и да се моли да я вкара в милиционерската листа.Нали са стари партийни другари.

24

Анонимен

преди 10 години

На другарката Пръмова и харесва да е в Брюксел , но този път номера няма да мине.Обкръжилите я голи охлюви стават само за гей дружинка.Да се омитат незабавно по дупките!Веднага и завинаги.

23

обективно

преди 10 години

А на бас, че начело с Кунева РБ НЯМА ДА ИМА НИТО ЕДИН ДЕПУТАТ!!

22

ИСТ

преди 10 години

Щом като фаворитка е Куньовица на всички трябва да стане ясно че това не е реформаторски блок а РЕСТАВРАТОРСКИ,

21

asd

преди 10 години

Г-жа Кунева, нали щеше да се бори на национално ниво да оправя страната. Създаде партия, обикаля две години да уверява и убеждава хората, сега пък ще става евродупетат. Сладка е работата там, бля-бля по цял ден и хоп в края на месеца 18 хил. евро влизат мазно в джобчето. Тя нещо гледа все в далаверката да се бутне, пък където стане. Няма морал в политиката, пък като ги гледаш по телевизията, все едни идеалисти, сладкодумци, златни душици.

20

Моника

преди 10 години

Ужас, по-добре на тази жена да не й дават никаква власт и крила, защото отново ще работи само за себе си, дори и те самите ще бъдат много разочаровани от нея. А и никой няма да ги подкрепи, няма смисъл да си губят времето.

19

e

преди 10 години

Не се притеснявайте! Времето на РЕЛИГИИТЕ,МАСОНСКИТЕ ЛОЖИ като "Римския клуб", "Малтийския орден",в които членуват Делян Пеевски,Ционистичми организации и ЧЛЕНУВАЩИ,времето им ИЗТИЧА!!! В момента ,те са в ШОК,до "Времето на Труса" !

18

Black Widow

преди 10 години

Ахаха голям смях! Как може да са толкова прозрачни пък тея?!! Реформатроския блок залага на една отявлена комунистика да им бъде фаворит за евроизборите - няма какво просто!

17

e

преди 10 години

и Кунева е масонска Кукувица

16

Анонимен

преди 10 години

Кунева е червена кукувица

15

Анонимен

преди 10 години

На Боко патерицата къде е сред тази петолъчка от горни крайници?

14

Анонимен

преди 10 години

Чета коментарте и се чудя. Хората се съмняват, че някой ще гласува за тази еклектична група. Ама целта им не е да съберат много гласове. Целта на онзи, който е инициирал създаването на Реформаторския блок е десните да не гласуват, а ако случайно се съберат гласове колкото за един мандат, този мандат да е за номенклатурната снаха Кунева. Тя да е представител на десните!Привличането на хора, които до неотдавна са били в ДПС също има ясна цел - това е началото на разединяването на ДПС.