16

Денислав

преди 10 години

Как може тоя олиго*рен (да ме простите за крайното изказване) да е български политик. Тоя публично, пред камерите в парламента, заяви че ще следва стъпките на доказан шпионин в полза на чужда държава (Турция). Как може тоя да е още в БЪЛГАРСКИЯ парламент??? Изумен съм от наглостта на българските политици това, ако беше в Русия или Китай, да са го убили публично. В Европа и САЩ щеше да е в затвора.Този, заедно с Боленчо - да отиват веднага в спалнята на Доган и да не излизат от там.

15

съдия сирил

преди 10 години

До Кадията АлиВ правосъдната система ича доста съдии мохамедани,включително турци.Провери непросветени преди да пишеш неверни неща.

14

Анонимен

преди 10 години

Ако беше жив Живков щеше да го екстрадира за 24 часа в Турция,като му е толкова мила

13

Homer

преди 10 години

Ти си един ***, както викаше покойният Батето!

12

Анонимен

преди 10 години

Крайно време е гражданите да си извоюват правото да отзовават депутати, а този ако продължава с наглите си изяви, скоро ще го линчуват някъде, и Доган не може го спаси!

11

Анонимен

преди 10 години

*** хафъзов, бегай в анадола при себеподобните си.

10

div

преди 10 години

Значи,ако Дучето идва в съда за делото за джамийте,го задържат и не го допускат.А господина може да присъства на дело от което има интерес.Като е депутат от Българския парламент защо не го видях нито на 3 март нито пред паметника на Левски?Нали обичат България ,пък не зачитат националният празник.

9

Анонимен

преди 10 години

Това "същество" и на един парад също беше и носеше едно розаво знаме

8

veni

преди 10 години

Цялa Бългaрия видя, кaк не зaчитaте бългaрският съд!!!Що ли не се рaзкaрaте!???

7

Кадията Али

преди 10 години

Българския съд прилича на светата инквизиция.Няма нито един мюсюлманин в правосъдната система и от тази гледна точка предварително е предубеден.

6

tyo

преди 10 години

Тоя да отиде да ваканцува. В Анадола,примерно.

5

Лала

преди 10 години

Хафъзов би трябвало да е съда но като обвинен! Явно тои само тренира в момента!

4

Рали1

преди 10 години

" Целта е да няма български дух и самосъзнание в тази планина, казва свещеникът." "Няма го вече този порив и подем, който се усещаше първите години след демокрацията. Сега сред тези хора властва страхът. Останах сам в тази борба, без подкрепата на държавата и институциите. Църквата също достатъчно не протегна своята ръка към потомците на българомохамеданите. Предстои държавата да загуби Родопите. Остава само личното самосъзнание това ще е искрицата на надеждата."-Боян Саръев,Силна България

3

Анонимен

преди 10 години

С появяването си там само показа, че ДПС-то е една партия, за която радикалния ислям е по-важен от България и народа и. Колкото и да си въртиш думите, че си там да защитаваш правата или свободите е ясно, че поддържаш крайни ислямисти и престъпници. Това са фактите. А твоите думи са едно витаене в облаците.

2

Анонимен

преди 10 години

или да окаже натиск?

1

Анонимен

преди 10 години

Прокуратурата? Цацаров спиш, или дебелееш?Тоя Хафъзов изнагля че не се трае...