8

Анонимен

преди 10 години

Това вече е демокрация!Само така щом не е маде ин УСА вероятно е опасно за здравето на стадото!

7

Анонимен

преди 10 години

До 2I kakyv e problema? Pushish si vkyshti.

6

(НМ) Народна Милиция

преди 10 години

Каква ирония.Забраняват пушенето на цигари,успоредно с това разрешават тревичката.

5

Snorky

преди 10 години

Уникалното е, че в този мегаполис с 20 млн. жители от всички краища на света всички биват накарвани да спазват законите. Изключително рядко може да бъде видян човек с цигара на улицата. Глобата е $250. И никой не се възпротивява на закона за забрана на цигарите.

4

nikos

преди 10 години

Абсолютно адекватно решение! Електронната цигара дори и да не е толкова вредна,все-пак не е и безвредна а и най-малкото което е дава лош пример на подрастващите като гледат димящи хора около себе си.Но мисля,че трабва да има специални заведения единствено за пушачи и да се тровят там колкото си искат,но човек с цигара в уста не трябва да се вижда на никакви обществени места другаде а нарушението да се криминализира като умишлено нанасяне на здравословна вреда върху останалите хора.

3

Анонимен

преди 10 години

А БСП пак се готвят да внасят закона за тютюнопушенето. Тъпизъм и алчност като се комбинират, няма как да се скрие. Плоски номера на корумпирани управници. Няма срам от хората, няма страх от Бога, а уж минаха през катарзис. Затова и не изкупиха навреме тютюна. Затова и закона за хазарта продължава да облагодетелства приятеля на Орешарски - Васил Божков, а и тъста му Софиянски, дето "отдавна са с чисти ръце". С Бисеров ще стане, "ама друг път". Хайде, че и други бисери и менти чакат реда си.

2

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен1В същото време пак там някъде из американската прерия разрешиха марихуаната и даже се хвалят с високи данъчни приходи !

1

Анонимен

преди 10 години

Тия тотално превъртеха!