60

Герчо с тамбурата

преди 10 години

До Михалчо- 63, Точно така, Михалчо, Много ти благодаря за отзива, но това, което изброяваш беше за изплащане репарации на Югославия и Гърция,защото ние като Фашистка държава тогава,четири години държахме окопационни войски в тези съседни страни,нашите войници се гавреха с техните гладни момиченца за един залък хляб и така нататък,Това е фашизма и сега пак България пое пътя след марша на неофашизма,,,,но,,,

59

Анонимен

преди 10 години

Какво представлява Путин може да си направите сметка от следното - 40-50 човека излязоха на митинг против войната и това *** не се стърпя да разгони с полиция дори една такава малка групичка. Позволено е да се вика само "Осанна"

58

Анонимен

преди 10 години

До славянин Държавно участие и концесионна такса са различни неща, не знам с кой акъл сравняваш проценти. 30% държавно участие могат да бъдат повече на загуба, отколкото 1% концесионна такса.

57

Михалчо

преди 10 години

До Анонимен--77 ; А ти какво си мислиш.РУСНАЦИТЕ ТЕПЪРВА ЩЕ РАЗБЕРАТ ЩО Е ЖТЕРОРИЗЪМ. 1 Руски генерал се изказа; В момента в който САЩ се изтеглят ислямистите ще ни нападнат като скакалци.Русия защо търпи бази на САЩ на нейна територия? Путин каза ;Имаме полза от тях те вършат и помагат на нас.

56

Михалчо

преди 10 години

До АБВ...--76 ; Нали проглушихте света че СССР ни освободил,въпреки че в оръщението си Към българите Толбухин каза ;Б--я е окупирана ДЪР--ВА. Виж какво На САЩ и Англия обявихме война,което е най --голямата глупост.Със СССР не скъсахме и дипломатически отношения.Не изпратихме 1 войник там.Когато СССР ни окупира ние вече бяхме във война с Германия.Дадохме 65 000 жертви.Нали руснаците ни командваха чрез оня пишман Ген.Стойчев.Ходил е само по състезания без да е участвал в битки.

55

Анонимен

преди 10 години

До 74 ГЕРБА ти какво защитаваш????Убийците-революционери от ислямските групировки в Сирия,Египет,Либия,Ирак ли или нацистките убийци от Киев??Трябва да си много *** да подкрепяш някакви си групи в Киев,които изпратиха дори призив на чеченеце Джохар Дудаев да им помага!!Това ли защитаваш,утрепко гербаджийска???

54

АБВ...

преди 10 години

До Михалчо 64Напиши в гугъл - антихитлеристка коалиция - и ще разбереш защо.За какво признаване може да става въпрос при положение, че сме били съюзник на Германия.Май нещо си отсъствал в часовете по история.И естествено като победени плащаме репарации

53

Avel

преди 10 години

О неразумни украински народе,знаете ли какво е Ес??!!?Попитайте българите,те ще ви отговорят..Имате още малко време и шансове..Ние ги загубихме,както много други неща.

52

ГЕРБ

преди 10 години

Вижте онези, защитаващи убийците Путин и Янукович. Това са същите, които защитават БСП и ДПС. Няма значение, колко минуса ще сложат платените драскачи, гледайте какво защитават, а то е - война и смърт. Това могат на го направят само варвари.

51

Михалчо

преди 10 години

До СЛАВЯНИН; Най мало комунистите имате право да се наричате патриоти.Вие сте тоалетната Хартия за Руските ***.Няколко пъти изправихте страната пред ГАЖДАНСКА война.Няколко пъти искахте да станем част от Русия. Послугинско племе от вас няма.Заради вас страната ни е така разединена. ОСТАВКА.

50

Михалчо

преди 10 години

До ОДЕССА--60 ;ТИ НЕ МИ КАЗВАЙ КАКВИ СА РУСНАЦИТЕ 18 пъти съ бил там.Няма по--загубена и изостанала държава.КОНЧАЛОВСКИ казва; Русия сега живее в 18 век и ще се демократизира след 400 г. Русия ни върна в средновековието. Именно тя ни натресе тоя ПЕЩЕРЕН КОМУНИЗЪМ--СТАЛИНИЗЪМ.Преди ДЕВЕТИ бяхме на 4--6 място по развитие. Ив.Багрянов --Земеделски Министър от 37 до 43 г.,отпусна 20 г.БЕЗЛИХВЕНИ заеми за селяните и те се напълниха с техника. Комунистите окрадоха всичко.

49

Михалчо

преди 10 години

До ОDESSA--60 ;Сега го плащаме.Три пъти сменихте парите за да погасяте инфлация-1947,1952 и 1962 г. Оставихте $12 милиарда външен и 26,5 милиарда вътрешен дълг.П.Младенов казва пред ДС; Зада работи икономиката ни след 1982 г. Трябва да внесем за $2,6 милиарда а произвеждаме за $1,5 милиарда.Или изяждаме 5 хляба произвеждаме 3.Луканов обяви мораториум което си е ФАЛИТ. Печатаха пари за да няма протести а магазините празни.Натова му се казва инфлация.След 85--86 г.Долара беше 7 лв.

48

ОDESSA

преди 10 години

Богати са тия които имат желязо, не злато. Жул Верн

47

Михалчо

преди 10 години

До славянин--57 ;45 г. бяхте на власт защо не го извадихте че да ни подобрите живота. и да да оправите пенсионерите? Като не можем сами хората ще ни го вадят.Аманот прости атакисти .

46

Михалчо

преди 10 години

До Герчо с тамбурата--55;Защо СССР гласува против признаването ни за участник в АНТИХИТЛЕРИСТКАТА КОАЛИЦИЯ ? За да ни граби както си знае.Бирюзов окраде златото от банките,Откраднаха ни 20 000 вагона,оловноцинковите руди,Розовото масло, което на международния пазар вървеше $1500--1600,Хиляди тона ТЮТЮН, Хиляди тона месо,хората си колеха работния *** и др. Омитаха хамбарите И гладувахме.Искаха всичко на декар,Яйца,вълна,Сено, мляко и др.Като не знаеш не пиши глупости,

45

Анонимен

преди 10 години

Правителството в Киев е нелегитимно! Съставено е под пряката заплаха на депутатите и техните семейства. Решенията му са незаконни. Който преговаря с тях е престъпник! Всички които подкрепят тези безумия да горят вечно в ада!

44

ОDESSA

преди 10 години

Колкото и да драскате истината е една. По времето на така наречения комунизъм, целия соцлагер лежеше на изстрадалия гръб на руския народ. Никой не работеше а всеки взимаше заплата. *** си бяха бейове. Не ругайте руснаците, те не са лоши хора, и комунизма не е тяхно изобретение а на едни други. Знаете кои.

43

Ancient pedestrian

преди 10 години

..."привлече допълнителен кредитен ресурс"... тея хора идея си нямат какво следва...

42

Герчо с тамбурата

преди 10 години

До Михалчо , Михалчо, ти късно живееш , Известноли ти е, че по мирния договор след Втората световна война победителите Англия,Франция и любимата ни САЩ, определиха България на Кобургите като победена страна и по мирния договор оная част от нейната икономика като ;ЖПлинии,вагони, локомотиви, гари и пристанища,тютюневи складове и фабрики, фабрики и мелници за храни, дрехи и пр, и пр, които обслужваха немците на фронта,се дадоха на СССР, Но руснаците всичко това ни го оставиха, като на ,,верни

41

Михалчо

преди 10 години

До *--48 ; Ти там ли беше ? Видя ли ги да преминавт на руска страна?