72

Доколенков

преди 10 години

До тадададааамПише се:МАТЕРИАЛтатуирай си го на челото

71

Доколенков

преди 10 години

Няколко кораба се върнаха поради повредиостаналите ги влачат на буксир, поради липса на гориво!

70

десен

преди 10 години

Сега ще ви кажа какво ще стане в украйна,и те като нас ще погледнат на изток към Европа и ще си останат бедни,все пак и там като тука е пълно с Русофили и Комунисти,после същите тия Комунисти и Русофили ще кажат че зад тая мизерия и беднотия се крие ЕС,САЩ и Еврейте.....Позната История,вече сме я гледали няколко пъти

69

Ил - 76 МД

преди 10 години

За сметка на това пък...цитирам:13 бортов - Ил-76 - с десантниками садятся в Гвардейском, в каждом по 150 человек, - сказал Сергей Куницын.И още:Ульяновских десантников готовят к отправке на Украину, утверждает местное интернет-издание 73online. Источник сайта утверждает, что отправка может произойти уже на этой неделе.Военнослужащие готовы к боевым действиям и нестандартным ситуациям, поскольку дивизия считается миротворческой, пишет издание. Скорее всего, их привлекут для охраны объектов в Крыму.

68

Анонимен

преди 10 години

Написано му е на рожата.

67

МиГ-29

преди 10 години

До АнонименДа не те е пробвал та да знаеш какъв е Путин? Омразата към Русия ще ви довърши!

66

Анонимен

преди 10 години

До русофилПутин е импотент. В последно време пропагандата го показва като намръщен фанатик.

65

до тадададам

преди 10 години

Аз също си правя лична справка кои какво и за какво го пише!Първо има въпросните спамери!После са разни знаещи 5 изречения дето само тях повтарятНакрая са разни толкова далач от народопсихологията на редовия българин ,че просто си смърдят!И ти ли ще ме Георгиосваш?

64

Анонимен

преди 10 години

"впоследствие няколко кораба се върнали в базата в Севастопол поради повреди."Егати украинския флот. Корабите им едва плуват камо ли да водят бойни действия. Да се смееш ли да плачеш ли. Някаква пародия на държава, по-голяма пародия от България.

63

русофил

преди 10 години

До тадададааами какво като стигна до този извод. Да не би да си повече мъж !!!!Симпатизирам на Путин зашото е мъж. На кого да симпатизирам, на теб ли или на Плевната, на Боко тиквата ли или на оня *** Кери.

62

тадададааам

преди 10 години

Изводи от секцията с коментарите на няколко новинарски сайта спрямо матряла: 1. русофили, бъдещи(настоящи) руски граждани и хора които лижат руски *** (***)- много2. българофили и хора които гледат НАШИЯТ интерес- много малко3. Бъдещи имигранти (предимно на запад,част от тях също са ***,останалите вместо да тръгнат да си оправят държавата искат наготово) - малко повече от русофилите според зависи сайта

61

Румен221

преди 10 години

Приятели,Не се лъжете, не спорете...- Крим е автономна република със собствен Парламент и Правителство..., а не окупирана от Украйна област...!!!- Кримските жители, АКО ИСКАТ ЩЕ СА В СЪСТАВА НА УКРАЙНА, АКО ИСКАТ В СЪСТАВА НА РУСИЯ..., макар че могат да поискат и да са в състава на България..., където са били по време на кубратовата Стара Велика България (заедно с Русия и Украйна)...!!!- Да правят референдуми и да се връщат в България... - Ще ги приемем... и хем ще влязат в Е.С., хем в НАТО...!!!.

60

Анонимен

преди 10 години

Пийте само"Гъзолин"...

59

пашев

преди 10 години

Тези нацисти взеха да се предават преди една пушка да гръмне.

58

пхфэ

преди 10 години

30 екипажа на Военновъздушните сили (ВВС) на Украйна заявиха, че напускат службата си и минават на страната на кримската автономия. Военнослужещите се присъединиха към отбраната на Крим, заедно със своите военни машини, съобщава lifenews.ru.

57

Анонимен

преди 10 години

"Обстановката в Крим много наподобава на тази в Георгия през 2008"Хахахаххахаххааха

56

Румен221

преди 10 години

Съжалявам украинския народ. 1. Бандеровските ФАШИСТИ тренирани от ЦРУ в Полша и Литва реват и се оплакват Бият ни!2. Лидерът на Десния сектор Диитрий Ярош е поискал терористите от Ал,Кайда в Чечения на Доку Умаров да започнат атентати в Русия!! И какво изплува След Сирия ЦРУ и Ал,Кайда пак са в един отбор!!!3. Така става, когато оставяш няколко хиляди дрогирани *** да ти решават съдбата. Дано по-бързо САМИ натирят метежниците и самозваното им правителство, за да проведат избори за нормално управление..

55

до-НЯКОЙ СИ

преди 10 години

А РУСИЯ КАКВО НИ Е ДОНЕСЛА ЗА ТОЛКОВА ДЕСЕТИЛЕТИЯ БЕ *** ***???А?? ПРЕДИ ДА ВЛЕЗНЕМ В ЕС ДА НЕ БИ ДА СИ ИМАЛ ОГРОМНА КЪЩА С 3 МЕРЦЕДЕСА ПОСЛЕДЕНМОДЕЛ ПРЕД НЕЯ??? АМАН ОТ *** ЗАСЛЕПЕНИ КОМУНИСТЧЕТА И БЕЗМОЗЪЧНИ...АРЕ ИЗЧЕЗВАЙТЕ ВСИЧКИ ВЪВ ВАШАТА ЛЮБИМА РОССИЯ БЕ КАКВО ПРАВИТЕ ТУКА РАЗБИРАЧИ ТАКИВА??? КАКВО САМО СИ ЧЕШЕТЕ ЕЗИЦИТЕ ТУКА.. ЗА ТАМ НЯМА ВИЗИ И НИКОЙ НЯМА ДА ВИ ВЪРНЕ!!! АЙДЕ БЕГОМ МАРШ КЪМ ТОЗИ РАЙ НА ИЗТОКА..НАЙ-СТРАХОТНИЯ СТАНДАРТ НА ЖИВОТ В ЦЕЛИЯ СВЯТ.....

54

Debora1

преди 10 години

До Анонимен 56От позицията на аабин ислямист ли говориш ? Демокрацията е проритет на високо човешко съзнание на което не му липсва и знание.

53

Debora1

преди 10 години

Ако мислите че на Путин му пука, много се лъжете. Обстановката в Крим много наподобава на тази в Георгия през 2008. Нито руснаците нито украинците искат война.Който иска западния модел да отиде на запад, защото еално погледнато земите от изток трудно ще се преместят на запад