341

Жоро

преди 10 години

Евразия с нейното няколкомилиардно население и икномически подем вече излезе на сцената и няма да позволи на тези от ЕС и САЩ да се чувстват всесилни и всевластни. Русия разчита, и то много, на Евразия. Така че в скоро време се очакват битки Евразия-ЕС и Евразия-САЩ. Мисля,че САЩ ще се наложи или пък ще бъде заставена да сведе глава пред Евразия. Румънците вече станаха свободолюбив народ. Останахме ние под игото на Станишко-Доган-Сидеров, онова Щурото - Мая и Кутев. Други няма.

340

Гошо

преди 10 години

Само че и времената са други, пък и ЕС вече не е така компактен, както беше преди. Мисля, че Германия няма нищо напротив да напусне ЕС, защото тя сама вече не е в състояние, пък и не желае да издържа повече заедно с Франция ЕС. Англия си прави хитър пас : без значими отчисления за ЕС и същевременно в първите редици на чакащите пая от централизираните отчисления за себе си. И същеверменно е в непрекъсната готовност за война като палето на сАЩ.

339

Гошо

преди 10 години

Онзи доста *** ушко, дето тъпите жители на американския Юг си го избраха за втори мандат президент, както и еврокомисарите на ЕС като Вивиан Рединг, Аштън и сие трябва най-сетне да разберат,че ще се наложи да сложат край на мечтите си за геополитическо световно господство (Клепчото) и за Свещена Римска империя . Пет европейски държави в лицето на Германия, Франция, Англия , панска Полша и Италия се опитват да въдворят неоколониализъм.

338

Анонимен

преди 10 години

А действията на САЩ застрашават мира в целият свят.Явно САЩ още не могат да се освободят от хулиганското си минало и на минало на авантюристи и престъпници,основали държавата си с кръв и убийства,с унищожение на древни народи.

337

Анонимен

преди 10 години

Ето какво мислят вашите хора и на мейдана и в САЩ!http :// *** .youtube/watch?v=S0FVIRiW1f8http :// youtube/watch?v=wUHE1NRjFOg

336

Анонимен

преди 10 години

Много скромно казано-Заплаха за мира в ЕВРОПА!ПО точно е заплаха за СВЕТОВНИЯТ МИР като не се съобразява с Англия и Америка!Но,какво е Англия? САМО ЕДИН ОСТРОВ!казва ПУТИН...

335

Ruski ezik

преди 10 години

ti se radvai 4e e bilo Osmasko a ne Rusko , sega 6te6e da pi6e6e na Ruski po zapoved na Putin

334

Анонимен

преди 10 години

До ИСТИНАТА Официалния език на България е бил,е,и ще бъде български . Няма такъв вариант да не е! Ако някои някъде си мисли че може да не е , не е познал!

333

ИСТИНАТА

преди 10 години

Ако България беше под Руско робство , никога немаше да сме в Европейския саюз сега , Путин немаше да разреши , освен това официален език в България щеше да е руски а не български

332

само факти

преди 10 години

Това ли са всички агресии на САЩ?02 мар 2014 | 14:34 | pan.bg views (593) commentaries(5)За един век поне 100 интервенции, заговори, преврати, нахлувания, войни, нежни революции, арабски пролетиБЛИЦПо повод решението на Русия да защити, ако се наложи, с въоръжена операция рускоезичното население в Източна Украйна и Крим, Западът се надигна срещу Москва и Путин с агигации и призиви да не предприемат тази крайна мярка, определена от новите власти в Киев като агресия. По този повод обаче наблюдатели и коментатори припомнят многобройните силови акции на САЩ по цял свят, болшинството от

331

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен"НЕ НУЖНО ЗАБЫВАТЬ ЧТО ЭТО КРЫМ ЭТО НЕ РАССЕЙСКИЕ ПРОСТОРЫ "А откога стана украински Крим? Мога ли да знам? И колко века преди това беше руски? Кой го взе от Русия и даде на Украйна? Кога и как през вековете Украйна придоби Крим?

330

rom

преди 10 години

ya pusnete edna statia za rimlyanite kolko jelyazo sa otkradnali .kraino vreme e rusia da doide i da vi otarve i vas ot evropa .hi hi hi hi vsi4ko koeto e napraveno ot prirodata da palzi toi si palzi nemoje da leti .i vie evropeci , da moje no 1000 godini .

329

Анонимен

преди 10 години

НЕ НУЖНО ЗАБЫВАТЬ ЧТО ЭТО КРЫМ ЭТО НЕ РАССЕЙСКИЕ ПРОСТОРЫ НЕ СИЛЬНО РАЗВЕРНЕШСЯ ....ПЛЮС 500 ТЫС УКРАИНЦЕВ И 300 ТЫС ТАТАР!! ДА И В УКРАИНЕ ИЗ 45 МЛН ЧЕЛОВЕК ..НА ПАТРИОТИЧЕСКОЙ ВОЛНЕ СОБЕРЕТСЯ ХОРОШАЯ ТУЧА ЛЮДЕЙ ЖЕЛАЮЩИХ ДАТЬ ПОД ЗАД АКУПАНТАМ!!! ЭТА ПРОГУЛКА ЗАКОНЧИТСЯ ДЛЯ РФ ХЕРОВО!!

328

evgeni1234

преди 10 години

Ако сега това действие на Кремъл се тълкува като вмешаелство,не бе ли по-лесно Путин да вземеше инициативата за изместването веднага на Янукович-и автоматически проруски заместник.Да обаче Кремъл не оподкрепи диктаторския режим на Янукович,без да се вмешава във втрешните работи на Украйна.И сега някои ВЪНШНИ ЕЛЕМЕНТИ-внушават наслоилото се прясно напрежение след размиириците-просто казано :"Свободен избор,но ЗАДЪЛЖИТЕЛНОСрещу Русия".Абе да ви пикам на "Американската мечта "! Формално "съветвахте" Израел да не застроиява дадените от ООН територии на палестинците и Ционистите какво ви казаха ?

327

Белото Боро

преди 10 години

До Шоп. Аве прованс оди на преглед. Теб те е хванала цироза у мозъко. Е па поспри с джваканицата.

326

Шоп

преди 10 години

Народа на Украина излиза на манифестации против путинската агресия, а вие сте седнали да му лижете иконата. Отпадъци.

325

niakoisi

преди 10 години

Е,браво "велики западни сили'' и американци, успяхте да изправите два брадски народа един срещу друг, а сега сте се "замислили" за мира в Европа.Както сте я подкарали скоро ще се замислите и за мира в света.

324

Путкин

преди 10 години

Тролчета. Пълно е с тролчета.Дори не си заслужава да четеш какво пишат платените мишоци на СерГей и Моника.Вижда се и вашия край. Много скоро.

323

Анонимен

преди 10 години

Действията на Русия застрашават кръвосмукането на евро-атлантическите ***.

322

г-н Георгиев

преди 10 години

Само народа по света може да спре набезите на америка самите американски граждани не одобряват действията на страната си, налагат медийно затъмнение на истината и тактиката им е да промиват мозъците на народа, това са група психясали милярдери които взимат под крилото си всеки който е на тяхно мнение, опитват се да ни направят роби шпионират подслушват и ако не си с тях значи си престъпник.... това трябва някакси да се спре.