494

Анонимен

преди 10 години

Някой трябвало да му купи ресурсите на Путин! Абе, *** ли сте? Западът вече не може да живее без ресурси - Путин проблем с пазарите няма!А Западът освен ресурси има нужда и от работна ръка, щото населението намалява и застарява с тия ****ераски ценности!

493

ама че народ

преди 10 години

РС-24 ЯРС ! Урааааааа !!!

492

Анонимен

преди 10 години

Прочетете малко история бе невежи. Русия НИКОГА не е мачкала в която и да е военна кампания, която е водила. НИКОГА. Това ще е и така...пълен провал. Най много Путин да си докара някой преврат и гражданска война. Само с ресурси не се живее...някой трябва да ти ги купи.

491

Анонимен

преди 10 години

И ето идва дай боже най-щастливия ден когато АМЕРИКА няма да е вече континент!!!

490

lowlevel

преди 10 години

Какви ресурси, какви 5 лева. Те един сешоар не могат да сглобят като хората. Айде да ядат ресурси, като са много ербап.

489

Атакист

преди 10 години

Американска лицемерна фашкия. Има наглостта да го обвинява че се бъркал в суверенна държава! Точно американски президент да го каже това! И то след като също американците са виновни за размириците в Украйна! Защо изобщо Путин си прави труда да разговаря с този астралопитек ! Мачкай Путин, макчай като булдозер!

488

Анонимен

преди 10 години

Ох *** майкоУУУУ , жива да не бях , ама жива съм. На Русия им е през УРА за заплахите на тия смешници. Дори да затвори пазара си, границите и износа, Русия има толкова много ресурси с които да задоволяват потребностите си , че не им трябва никакъв стокообмен.

487

Анонимен

преди 10 години

Момчета , спокойно след някоя година и Турция ще влезе в евроазиатския икономически, и не само тя.И тогава,какво,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ооооооооооооо,,

486

Б. В.

преди 10 години

"Обама ще е последния американски президент"

485

supernova®

преди 10 години

Мда, ще им изолират бизнесчетата и Расия ще увехне като попикано мушкато...Я да ви питам (ако наистина няма начин бизнеса му да пострада) защо изведнъж Ахматов дето досега се таи като пръднал в рейса (досущ като Путин, между другото) изведнъж реши че трябва да се изкаже за нуждата от мир в Украйна?Дали не му е мисъл минала през главата че ще вземе да обеднее, евентуално?

484

Shark

преди 10 години

До калоян. А може би защото света е твърде толерантен към тях. И към *** като теб сме твръде толерантни. Аз съм бил селчо, нито си ми на образованието, нито на ценза, не си мисли че другите са като тебе прости. Хората навремето са били много мъдри като са държали всеки да си знае мястото в обеществото според произхода. Комунистите ви пуснаха по градовете, а сега и акъл ще ви търпим да ни давате.Американските самолети са бомбандирали София и са избивали деца, не руски.Образовай се ти!

483

Анонимен

преди 10 години

Абе,какво да ти кажа supernova не ми се разхожда по публични домове.То се видя кои са проститутките.От всички нации *** колкото искаш....ама в старческите домове ,където е абсолютно гадно ги няма рускините.Това е !Може да са ***,обаче в много отношения заработват по-добре и не бършат ***.Все пак въпрос на личен избор.Просто прави впечатление та затова споделих факта.

482

агент

преди 10 години

Проблема ва света е Америка. Всички безобразия в света са дело на Американците. Прости каубои. Русия ще защитава интереса си. Но не трябва с военни средства. Човекомразието трябва да се изкорени.Не трябва да има етническо противопоставяне.

481

supernova®

преди 10 години

До Анонимен 622"Не съм видяла рускини да бършат *** в Европа'*******Разходи се допубличните домове. От години на проститутките от Източния блик им викат "Наташа". Сети се защо!

480

Анонимен

преди 10 години

Аве краварите да не се пенят много, да не присетят Путин за Аляска!

479

Анонимен

преди 10 години

Не съм видяла рускини да бършат *** в Европа.Работила съм в домове за възрастни и инвалиди в западна страна.Нито една рускиня за 7-8 години не съм срещнала.Полякини -да,чехи ,словаци,българи-да,сърби -не.Който се е захванал с Русия да му мисли.Там отдавна няма комунисти,така,че Обамата съвсем е изкуфял.И утре е 3ти март.Все пак факт е ,че дойдоха на Балаканите и ни помогнаха.И какво като са имали имперски амбиции?Ние що не си изиграхме картите както трябва.Няма за какво да се дървим на РУСИЯ

478

калоян

преди 10 години

До SharkМоже би защото са най-силната нация в света ? Може би защото целия свят зависи от тях ? Селчо , моля те пообразовай се малко :)

477

Shark

преди 10 години

Кво било, САЩ заплашили Русия с кво..изолация ли. И кво ще им изолират, сигурно газопроводите към ЕС. Ох, забравих.... тя газта течеше от Русия към ЕС.... Баааааси смешните хамериканчета, че и срама нямат. По целия свят войни палят, избиват невинни хора, спомнете си Виетнам, Афганистан, Ирак и мнооого още. Те що не са в изолация бееееее!!!!!!

476

Обама

преди 10 години

Shit! Сънувах руски бели мечки в Аляска.

475

Анонимен

преди 10 години

Брюксел е близко.