514

язе

преди 10 години

До ER_Dr Стахотно стихче! Пиши още и да си жив и здрав!

513

язе

преди 10 години

Ей ,това е циничното в поведението на тия *** отвъд океана- да предизвикват и разпалват конфликти по света, а после искат да се спазват някакви правила и закони.Събитията така ги нагласят че правият винаги излиза виновен че даже и го порицават но мисля че сега объркаха конците яко и ще са от е.баната страна! Желая го силно!

512

Анонимен

преди 10 години

Украинците да си върнат задълженията към Русия иначе идва Съдя изпълнител и ти взима всичко. Така е и по нашите демократични европейски норми директиви закони стриктно следени от Брюксел да не се нарушават. Ако желаят САЩ да платят дълга на Украйна на Русия мисля, че няма да има проблем. Но нека САЩ да платят и тогава да защитават определената си кауза.

511

писна ми

преди 10 години

САЩ са агресорите за цял свят! От тях тръгна и глобалната икономическа криза, на която всички сме жертви! Те са инициаторите и на повечето намеси в политиките на не една държава по света!Те са виновни за милионите жертви!Сега и в Украйна под натиска на външни сили хората застават един срещу друг!Даже не съм убеден и в това-една група въоръжени маскирани индивиди завзеха институциите,избраха управление на мегдана и сега искат да самоуправстват!Да, ама не!Военните им бият шута и те реват за помощ

510

U$A

преди 10 години

Нарушили международното право, разгърнали сили в суверенна държава...абе когато тези наглеци от САЩ 'демократизираха' страни, с които нямат нищо общо (граници, народност, население и т.н) - тяхното беше оправдано?!?! И самите САЩ разпалват навсякъде подобни конфликти, например в Сирия, Либия, Ирак, Украйна... Въоръжават 'протестиращите' и ги финансират...това не е ли намеса във вътрешните работи на суверенна държава? Ако същото се направи спрямо САЩ-това е финансиране на тероризма...

509

ivankata

преди 10 години

Американците да Го духат

508

Анонимен

преди 10 години

"Президентът Обама заяви на президента Путин, че ако Русия има притеснения относно отношението към рускоговорящите и малцинствата в Украйна, адекватният начин да разсее тези опасения е като се обърне директно към украинското правителство", подчерта Вашингтон.Явно Путин им е заявил следното: "Обърнал съм се лично към президента на Украйна. Той е при мен в Русия, заедно с цялото правителство!"

507

фен на хан Крум

преди 10 години

Русия икономически върви нагоре, а САЩ задлъжняват все повече и повече на Китай и Русия. Та с какво ги плашат американците всъщност? Украинците са хубав народ, но националистите им са безумци. Ще страдат обикновените хора. Путин има морално право да си прибере подаръка направен от Хрушчов обратно щом хохлите са неблагодарници и минават всякакви граници.

506

ИМАМ ВЪПРОС!

преди 10 години

ЩЕ ЗАДАМ ЕДИН ПРОСТИЧЪК ВЪПРОС! Как би реагирала Германия,ако Франция или Русия се опита да откъсне Австрия от Германия и се опита да я вкара в някакъв антигермански съюз?Как би реагирала Франция, ако Германия или Русия се опита да откъсне Белгия от връзките и с Франция и се опита да включи Белгия в антифренски съюз?В 1989 г нас ни убеждаваха, че ЕС ще бъде съюз на равноправни държави в който се влиза по желание. Оказа се,че те правят Латинска империя-2, а влизането е задължително (Украйна!)

505

АК - 47

преди 10 години

Другарю Обамов , а кой забърка всички военни конфликти по света и особенов Близкия изток през последните 25 - 30 г. - Русия ли ??Или руснаците в Украйна да чакат защита от НАТО и от вас западните "демократизатори".Неее , няма да стане с размахване на пръста - Русия има целия потенциал да ви сложина дебелата ракета на руския мечок и да ви пововози . Така че по леко с размахванетона гейското западно пръстче.

504

maple

преди 10 години

Kakva Amerika bre....nad 60% v Amerika sa Meksikanci i Pe4ki(negri).....smqh. Az sym podanik na Canada i nikoga ne bih oti6al da jiveq v taq djungla USA. Ako tarsite haos,toi e tam,a ne v Rusiq.

503

Анонимен

преди 10 години

Дори и викито знае че източна украйана е мала россия"Little Russia, sometimes Little Rus (Russian: Малая Русь or Малороссия; Ukrainian: Мала Русь or Rus' Minor), is a historical political and geographical term in the Russian language referring to most of the territory of modern-day Ukraine before the twentieth century".

502

ER_Dr

преди 10 години

Сын капитана в каюте играл,Тайком он на красную кнопку нажал.Взвились "Булава", "Тополь" и "СС",Нет больше города Лос-Анджелес.

501

Анонимен

преди 10 години

Каква изолация бре ***?! Половината свят зависи от руските туристи за да преживее, другата половиня зависи от руските пари и природни ресурси. По-голяма тъпащина не бях чувал. Но нека издразнят руснаците и те да им счурят манерките. Явно еврейската *** само така щу си седне на дто. Драсиха ги от хитлер, ама те се наиграха долните юдеи нещастни.

500

!

преди 10 години

И аз заплашвам кучето с печена наденица в ръка, а то се чуди какво му говоря и се облизва :)

499

Вести

преди 10 години

Руската армия е привела свързочни войски в отбранителна готовност в случай на ядрена атака!76 десантни дивизии са предислоцирани в западна и централна Русия!

498

тя

преди 10 години

Какво направиха с ред суверенни държави намиращи се на хиляди километри от тъпата им Амиерика? Югославия , Египет Палестина, Либия , Ирак , Сирия да не говорим за Латинска америка и ред др. " Миротворци" - ха- ха- ха .

497

Гост

преди 10 години

Американците много държали на международното право ... Не мога да повярвам. Откога е придобило за тях значение? Явно е било след 2-рата инвазия в Ирак (без санкция на ООН). Украйна е отмъщението им за това, че не можаха да нападнат Сирия. Сега реват за "международно право" - голям мерак имат да действа, само когато им е изгодно.

496

тя

преди 10 години

Тия простаци плашат руската " мечка". Тя е строшила доста глави ,така че тъпите американци да внимават многоооо !!!

495

вокал

преди 10 години

Не се заигравайте с тази тема момчета , че стигне ли се до конфликт работата е сериозна. Американците се месят навсякъде и разбуниха света , сега обаче нещата загрубяват .Русия няма да се стресне от някакви просташки заплахи, и какво правим тогава ние........ С кого сме, нямаме армия няма държава , нищо нямаме . Анадола това и чака , дупе да ни е яко !