11

Анонимен

преди 10 години

***, не те знам какъв си - ром *** демонстриращ до крайност простащината си или уж "националист", който си мисли, че като нагнетява напрежение е в полза на България, но на този чисто български празник би трябвало да се отнасяш с уважение към България. А не да пишеш на някакъв странен език, да не почиташ българския празник, да пишеш "***" вместо "българи" и да лепваш помия върху България и нейните народни обичаи.

10

Анонимен

преди 10 години

от къде мога да си купя от ония мартеници с Камелия на тях?

9

Анонимен

преди 10 години

Честита баба Марта сикем азънъзи!

8

fago

преди 10 години

Ей, сетих се - да не би да има някоя нова Европейска директива, а? Никаква Баба Марта, може би, а? Че знае ли човек, тя простотията няма нито граници, нито почивен ден.

7

fago

преди 10 години

Аман бе, братя! Припомнете си Паисий: поради що се срамиш да се наречеш българин, неразумний и юроде?!

6

ром

преди 10 години

До 9след някоя и друга годинка сичките булгаре ще се редите да ни духате по маалите, щото нии ша колим и ша бесим. вие бугарете ще сте ни прислуга и малцинство. ша ва държим да ни работити и да ни плаштате помоштити само.

5

fago

преди 10 години

Сутринта си пуснах телевизора и какво да видя: по Нова телевизия - водещата без мартеница; по БТВ Антон Хекимян си беше сложил една символична, но първите му гости, сред които и един бивш лидер на патриотична формация (Гергьовден), до един бяха забравили народния обичай. Жена ми каза, че сега така било модерно. И се питам: ако беше днес американският Свети Валентин или пък Вси Светии дали нямаше да ми се доповръща от безкрайните словоблудства по родните телевизионни програми?!

4

Култура ми Янко

преди 10 години

До 5Мда...

3

Честит празник

преди 10 години

След като видяхме азис и преслава по цици сега с радост научих,че има мартеници с цветовете и логото на любимия на целия български народ отбор Лудогорец.По време на възхода на псевдо демократите имаше мартеници в синьо и бяло.Очаквам мартеница Дудук в чест на новия месия,спасителя в ръжта.

2

Анонимен

преди 10 години

Кофти е, че някой показват неуважение. Но това е до обща култура.

1

Анонимен

преди 10 години

Честито на Всички.