7

бачо

преди 10 години

***,неграмотен прочети хубаво,/бачкал съм/ вече не съм там пък и нужно ли е да ти се обяснявам че сега съм отпуск.Май само драскаш небивалици по форумите и това е айде лек ден ***.

6

Анонимен

преди 10 години

До бачо. И понеже бачкаш по 15 часа на ден още от сутринта си заседнал тук да пишеш коментари. Е, то така и аз бачкам, понякога даже повече.

5

бачо

преди 10 години

*** анонимен аз съм бачкал по 12-15ч. на ден и за месец съм правил 320ч. което е двойно повече в един наш известен завод птицекланица като инж.поддръжка и пилета съм събирал по земята и съм мил мръсни машини ,преобличал съм се по 5 пъти на ден защото постоянно си залят с мизерии и ***.Така че не оприличавай моля те кой какъв е просто за 19-20г стаж който имам съм сменил 9раб.места и съм видял и добро и лошо.Казвам просто за сега къде е добре,преди не беше така преди 2000г. в частния сектор

4

Анонимен

преди 10 години

бачо-но лъжицата удря дъното на тенджурата: )))Много и дебели маймуни се наредихте на държавния клон.Казано по друг начин ;дребното магаре на частния сектор опъва огромна влакова композиция пълна с шебеци като бачо: )))е няма как да вдигне 200: )))А и бачо и компания произвеждат за съжаление само фе****и.

3

Анонимен

преди 10 години

Само балъците чакат на заплата, тарикат момчетата се оправят по друг начин.

2

бачо

преди 10 години

Никой Бг. работодател не иска да дава добра заплата пък за осигуровки на реална база въобще не може да става на въпрос.Само в държавния сектор всичко е според закона това е.Търсете си държ.работа там сега е в пъти по-добре.

1

Анонимен

преди 10 години

че аз за заплата не работя,аз работя за бакшиши