7

Анонимен

преди 10 години

otnosno to4ka 2 - ABSOLUTNO NE E VIARNO. AZ ZAVARSIH 2001 TU - KOMUNIKACII - PARVITE PO USPEH BIAHA "RAZGRABENI" OT TOGAVASNITE TELEKOMUNIKACIONNI KOMPANII.

6

Просто съвет

преди 10 години

Според мен винаги имаш шанс. Моят съвет е следният. Първо бъдете позитивни. Второ, натрупайте някакакъв стаж, какъвто и да е - винаги е от полза. Бъдете старателни. Научете един език много добре, различен от английски. Примерно, английския + още един. След това като емигрирате, ще бъдете доволни и оценени. Не се колебайте да почнете наново стаж въпреки опита. Ще ви отнеме около 3-4 месеца да почнете. Аз така постъпих и мисля че за 2 години постигнах това, което в Б-я не можеш за 10. Успехи!!!

5

Анонимен

преди 10 години

V Bg ne tarsqt obrazovanie. Vrazki da ima6 ......Zatova sme na tova polojenie. Mladite nqmat 6ansove za izqva!

4

a

преди 10 години

Търсете работа в чужбина. С моите езикови умения и професионални качества в Бг не са ми предлагали повече от 200 евро месечно. Със същите започнах работа за 1200 евро месечно извън бг.

3

Монархист

преди 10 години

По света дават мило и драго за инжинери, доктори, тесни специалисти, ние тук ги тикаме да работят в големите вериги като продавачи или чистачи, или по-лошото да стоят безработни. Жалка държава сме.

2

Анонимен

преди 10 години

*** i jobtiger - пълни с фалшиви обяви сложени за доказателство, че се търсят хора за пред когото трябва (чисто пране на пари (да не казвам за експлоатациите)).. бюрата по труда - пълна скръб... ако ходиш лично във фирмите в които искаш да работиш те режат заради неможещи но значително по красиви млади руси ..... а дори и да се позаинтересуват като изкочи някой с връзки ти изхвърчаш.... Идилия!

1

Анонимен

преди 10 години

"Такива неща обаче не са се случвали и не се случват в България. Ако искате да бъдете забелязани, подобрете своята автобиография"По принцип в България не се случва нищо. 2 години след като завърших висшето си образование бях безработна в България докато не емигрирах. Не давайте съвети на младите как да се оправят в тая *** за заплата от 300 лв. ако евентуално ги вземат на работа, а им казвайте как да учат език, да се махат от тоя потъващ кораб ***.