20

Анонимен

преди 10 години

Трябва пак да изберем комунистите, сега е ред да върнат братя Галеви, че и те са невинни .

19

Денислав

преди 10 години

Почна се - почват да пускат престъпниците на свобода, явно така ще се борят с битовата престъпност. Следва всички задържани и осъдени при управлението на ГЕРБ да бъдат пуснати.

18

asdf

преди 10 години

До Анонимен 20То наистина само заради физиономиите ги осъдиха,със скълъпени криминални свидетели!

17

м,дааа

преди 10 години

Сега разбрахте ли ,защо са всички атаки и хвърляне на компромати срещу Цветанов и Борисов?Единствено те имаха воля да прочистят страната от мафията.Гледам ги разни престъпни мутри тичат от медия в медия и се жалват,колко чисти ,като сълза били,но видиш ли, лошите ГЕРБ ги вкарали в затвора.Ж.Желев пусна затворниците на свобода, а сегашното престъпно управление , пуснаха мафията в действие. ЗАКЪСНЯ НАРОДЕ !

16

Анонимен

преди 10 години

Та така, парите се снасят на този който има последната дума. Ако днес си пред бесилката утре парите те качват на трона

15

Анонимен

преди 10 години

Корупцията е в разгара си !

14

varg

преди 10 години

До АнонименМного си сигурен пък.Мене ме съдиха в един ден заедно с тях.Познаваме се отдавна.

13

Анонимен

преди 10 години

Варненският апелативен съд промени наказанията за Сумиста, Кеца и Вълев ---------------- Е, да срещу добри пари съдът ще промени и физиономията на родната си майка. Добре че не са ги предложели за награда.Ей хора, днес и на власт и в съда са подкупни комунисти

12

Анонимен

преди 10 години

Станишев ще ги пусне, още на вторият месец, гаранция!

11

Килър

преди 10 години

Излазаме! Братя килъри, излазаме! :)))

10

varg

преди 10 години

Пускайте момчетата нищо не са направили.Покрай това дело мина пр акцията на герб в продължение на цели 3 години.

9

до 8

преди 10 години

Точно ЕС поиска от държавите-членки да премахнат доживотната без право на замяна. От ЕС очаквай аплодисменти за тези присъди.

8

Анонимен

преди 10 години

Благодарете за това на БСП и ДПС. Задкулисна игра и хоп - промяна! Те владеят 99.9% от съдебната система още отпреди 1989.

7

Анонимен

преди 10 години

Да благодарим на ЕС, без техния натиск това нямаше да е възможно.

6

Бойко Борисов

преди 10 години

Мен не ме месете.Аз подкрепям съдебната система.Плюс това съм интригант номер 1 на Републиката(Костов се пенсионира)така че нека е ясно ние сме политици и това работим..разбира се ефекта е нулев за вас гражданите но нас това не ни касае.Ние ви лъжим че работим за вас вие ни лъжете че гласувате...е ние отиваме и си купуваме после на кило и ето всичко е Демократично.Какво да ви кажа Граждани бъдете толерантни и нека да приемем какво отсъжда Справедливия Български съд.Той нас политиците не ни лови.

5

ДЪБЛИН

преди 10 години

Айде още едно обжалване в София и след 3 години на свобода-и след това пак плюйте и грачете срещу Бойко-ето до там ще ви доведе ВЕЛИКАТА ви и НЕЗАВИСИМА съдебна система в Корумпестан,просто по зле няма на къде,това е съдбата ви-заслужавате си я.

4

СъдияРумянаЧеналова

преди 10 години

Граждани успокойте!Нека бъдем демократични и толерантни марката с която 24 години ви възпитаваме.Нека е ясно че парите са над всичко.Тук лично няма.Господата ни платиха и ние стъпка по стъпка до 2 години ще са с джиповете си по улиците на прекрасната ни родина България.Аз лично мойте пари ги влагам на влог в Норвегия защото страната там е социална и справедлива и когато дойде денят Х завинаги да ви оставим тук 2 милиона ***,300 000 мутри и бизнесмени както и остатъка от вас от 400 000 души.

3

Наблюдател

преди 10 години

Ужас!Това за сетен път потвърждава и за българите и за чуждестранните наблюдатели от ЕС и САЩ подкупността на съдебната система в България.Срам!

2

Анонимен

преди 10 години

Къде са националистите да протестират? Или са заети с ритане на 4-годишни бежанци.

1

Hitler

преди 10 години

Много ясно,че са с право на замяна вече. Пеевски ще ги пусне да му правят поръчките.