46

Анонимен

преди 10 години

Срамувам се,че тази жена е българка.

45

Анонимен

преди 10 години

Егати, тея си мислят че сме маймуни и не можем да помним цяла година. Кой викаше преди година че имало няколко милиона мъртви души в списъците. За тея дето наистина не помнят това беше БСП.Конституционния съд не е обявил за незаконно електронното гласуване а ОПРЕДЕЛЕН НАЧИН НА ЕЛЕКТРОННО ГЛАСУВАНЕ ПРИ КОЙТО ЛИПСВА ЗАЩИТА НА ВОТА. Все едно да не ползваме банкомати защото не били защитени или да не правим плащания през интернет. Това което е добро за парите не е достатъчно добро за политиците???

44

Dinosaorus

преди 10 години

Мая ясно подчертала, че мъртви души в изборните списъци нямало...и като крещя ясно, че имало фалшиви бюлетини и опорочи деня за размисъл. пак беще права

43

Владимир

преди 10 години

хората мрът от глад а комунистическите *** масовите убийци доказани си вдигнаха заплатите с 500ЛВ !!! Може Боко да е сякав ама по техно време заплатите бяха замразени !! Комуниста не признава род и родина , избива всичко и всеки без да им мигне окото ...БСП + ДПС = МАФИЯ !!!!!

42

Анонимен

преди 10 години

Искам който няма средно образование да няма право на глас.А иначе ако искате истината гледайте АЛФА.Само Волен ще спаси държавата и родината .АТАКА или умираме.

41

Анонимен

преди 10 години

До АнонименС 500 ЛВ. СИ ВДИГАТ ЗАПЛАТИТЕ ОБИКНОВЕНИТЕ ДЕПУТАТИ А ТАЗИ НАГЛЯРКА ВЕРОЯТНО КАТО ЗАМЕСТНИК ПРЕДСЕДАТЕЛ НА Н.С. И КАТО ШЕФ НА КОМИСИЯ ВЗИМА СЪС СИГОРНОСТ ОЩЕ 1000 ЛВ. КЪМ ЗАПЛАТАТА СИ ! НАГЛОСТ ! СУПЕР НАГЛОСТ !

40

Анонимен

преди 10 години

Майче врътнетему един к-ски инпийчмант на Роската вие го можете

39

ХА ХА

преди 10 години

Мая казала: освен мен други мъртви души, няма! Ама оу кукумявко, много я слушате тая Венецианска комисия ***! А когато комисията ви казва, че промени в изборен закон се правят поне година преди избори, тогава не я чувате! НАГЛИ ЧЕРВЕНИ ДЕМАГОЗИ!ОСТАВКА!!!

38

%%%

преди 10 години

То има кой да каже дали е основателно или не. КС му се казва.

37

Oddd

преди 10 години

Електронно гласуване ще има, когато се създаде "електронното правителство",до тогава е невъзможно,освен ако всички граждани не си закупят собствен електронен подпис.Разберете, че сте ***,прости сте, необразовани и не можете да разбете въобще за какво ви пиша.Учете!!

36

Гошо

преди 10 години

Неоснователно ама усмивката ти крива. Госпожо Кокушкарова, замо застанете срешто зградата на президенството и вижте колко много стаи кабинети и зали има. Там работят над 300експерти,така че решението на президента не е еднозначен акт.,или ти е криво,че на тях не им влияе Местан и Хасан.

35

Кутеф

преди 10 години

Дрогари, днес опорните точки се въртят около "мъртвите души"!Дерзайте!

34

Анонимен

преди 10 години

Най неоснователното е че ти си в парламента и пишеш закони. Който те познава знае за какво говоря.

33

Анонимен

преди 10 години

Естествено че няма "мъртви души"!Справка служба Есграон!Всеки,заминал си от този свят се отписвана база съответния смъртен акт!И това може да се провери по всяко време!Също така никой от твърдящите че има"мъртви души" не е оспорилизборните резултати и не го е доказал в съдасъс съответните доказателства!Всичко останало е бля-бля!

32

БЪЛГАРКА

преди 10 години

А ТИ АЛЧНА *** ОСНОВАТЕЛНО ЛИ ВЗЕМАШ НАД ПЕТ ЛИЛЯДИ ЛЕВА ЗАПЛАТА ДА СЕ ПРАВИШ НА ВЕЛИКА НА ФОНА НА БЕДНОСТТА И ГЛАДОРИЯТА ДО КОЯТО ДОВЕДОХТЕ БЪЛГАРИЯ.

31

Анонимен

преди 10 години

marsho oshe li ne te e pribral gospod vij kolko si grozna ami i nahalna smart za vas komunisticneski gadove do 9 kolano vij kakvi kokondeletzi ima pokrai tebe nad 70 tozi pat trudno she gi izlajete gadove mrasni da vi zatriva gospod vsaka minuta

30

Анонимен

преди 10 години

Тая шматка с конските зъби още ли диша бе

29

оож

преди 10 години

До МахноКонституционния съд не е казал, че комуникацията през интернет е несигурна, а че не е гарантирано, че никой не те гледа в ръцете докато гласуваш или още по-лошо -не е гарантирано, че някой не гласува вмасто теб в едната стая докато ти набиваш кебапчета в другата...

28

Анонимен

преди 10 години

Тая гадина Манолова надолу с главата да се обеси - малко ще и е. Да я окачат на някое дърво докато изгние и и окапят месата от костите.

27

Дедовия

преди 10 години

Майо, обичам те, в момента...