85

Историк

преди 10 години

До АнонименБългарите са почти избити от монголите.Казан е създаден от българи,но след като е детрониран Олуг Мохамед завладява *** ал-Джадид и почти избива цялото му население.Т.е. Казан и Казанското ханство не са наследници на България Магна ,а на мешанията на Златната орда-наследници основно на Башкири,Огузи,Марийци,Нахи и т.н.Потомствените българи в тази държавица са изключително нищожно малцинство,което постепенно загубва своят език за сметка на башкирският.

84

Анонимен

преди 10 години

ТРЕпане за гаджалската ***

83

Анонимен

преди 10 години

Крим може и да има 60% руснаци, но това не е повод за отделяне от Украйна. Никой не им нарушава правата, както са живели досега, така ще си живеят и отсега нататък. Призивите за присъединяване към Русия са само шовинизъм, подклаждан отвън.

82

neni4a

преди 10 години

Пострадалите са 30. 3 са в тежкосъстояние Явно тия татари с ииграят с огъня нещо. Още малко ще ги търпят другите жители . Скоро ще бъдат посрещнати с всякакви подръчни материали от петцифрена сума хора.Тя и полицията няма да се меси,така че ще стане страшно

81

Анонимен

преди 10 години

веднага референдум за крим отделяне като шотландия

80

СПАС

преди 10 години

Германския посланик събира Майдана, на паметника Бабин Яр!!! Там щели да ги награждават!!!!!!:)))

79

СПАС

преди 10 години

Само едно уточнение. Ахмед Доган е татарин!!!! Какво ли му е мнението за Украйна?

78

Анонимен

преди 10 години

Западна Украйна Лвов да ходят в ЕС като искат но Крим си е Руски!

77

Анонимен

преди 10 години

Това е една напълно несъстоятелна и изкуствено създадена държава и е нормално да се разпадне.Отделните и региони нямат нищо общо помежду си .А тия дето направиха т.н. революция са обикновени фашисти като идеология.Така че не ги защитавайте толкова .Не е случайно че ЕС настояваше за освобождението на Тимошенко щото само нейната партия е про- европейска въпреки, че е безкрайно корумпирана.Украйна я чакат тежки дни.

76

СПАС

преди 10 години

*** не знаят какво искат! Уж Украйна да бъде единна и неделима, а пък да влезела в ЕС????? Украйна винаги е била руска, така се е наричала (Киевска Русь) и е края на Русия!!!! Не се нарича У'ЕС, а Украйна!!!! Никога няма да влезе в ЕС!!!!!!

75

108

преди 10 години

"Свободна Украйна" е нещо доста относително, защото границите на тази територия не съответстват на етническите граници, а на бившата съветска република - т.е. включени са значителни територии в които почти няма украинци.

74

Анонимен

преди 10 години

за волжските Българи Българите са били завладяни от Татарите след няколко опита на златните орди които са изклали много Българи преди това Българите са имали победи над Татарите включително овчата битка противниците на Русия искат Татрите да са против Руснаците да те са против но не и Българите ТАТАРИТЕ СА СИ ТАТАРИ БЪЛГАРИТЕ СА СИ БЪЛГАРИ А И МИЛИОННА КИТАИСКА АРМИЯ ЩЕ ВОЮВА НА СТРАНАТА НА РУСИЯ АКО СЕ НАЛОЖИ 10МИЛИОНА В ЗАПАС И ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ,СЪРБИ,ИРАНЦИ

73

Анонимен

преди 10 години

Много анти-комунисти. Само че пропускате нещо доста същественно - Русия не е СССР. И ако искате свободна Украйна би трябвало да чуете и гласа на Източна Украйна, а не само партиите от Западна - Кличко и Тимошченко. Много лесно ви навързаха да се изживявате като анти-комунисти, но точно тези две партии в Украйна са най-големите комунисти.Или карате като кон с капаци - всичко в Русия е комунизъм, всичко в САЩ - демокрация.ЗАБЛУДЕНИ ПИОНКИ СТЕ.

72

син боклук

преди 10 години

*** народ=тя българия цъфна и върза вече -та решихте да кроите *** и на украинците

71

Анонимен

преди 10 години

Ей, 101, според теб западна украйна от какво събира пари, за да дотира източна? От проститутките ли? Те там се продават по 50 грн.(4 евро) за женска, а мъжките са въобще без пари - справка - закараха ги в Киев на майдана срещу чай и сандвич!

70

Анонимен

преди 10 години

До neni4aДо някъде си прав, но не съвсем. Българите от Воложка България не са завладени, а се присъединяват към Златната орда, по-късно се отделя от нея и образува държавоподобното Казанско ханство, което е завладяно по късно от Иван Грозни.Обаче не ми стана ясно дей Украйна, де Поволожка България :). Реално тези територии към момента са в границите на Русия, Татарстан и т.н. Република Чувашия.

69

Анонимен

преди 10 години

Пишете комунистически *** пишете колкото можете повече. Печелете пари за да обеднява БСПарската *** Кутев и свинкята Йотова. Бръкнете им здраво в джоба. Поне вие ще си изхарчите парите в български магазини а не в световно известни курорти . И като му вземете парите накрая го изчукайте .

68

до 98

преди 10 години

Толкова е богат изтока на Украйна че се крепи на няколко милиарда долара дотации от западна Украйна която е донор. Само донецка област за 2013 е получила 700 милиона долара дотации. Това което си говорите помежду си *** е пълна лъжа, просто прочети статистиките по региони на Украйна и ще ти светне изгорялата лампичка.

67

Бънди

преди 10 години

След първите две думи от статията се отказах да чета.

66

neni4a

преди 10 години

До До 83 85 коментар Абе ти луд ли си или луд ще ставаш. Монголите са покорили Волжка България,прекръстена Казанско Ханство. Ама то ок да си ***,ама гладкомозъчен ***,ръсещ лъжи е нещо невъобразимо. Сегашните татари в Крим са някаква смесица между прабългари,монголи ,турци ,поляци и всякакви.Личи си единствено че имаме нещо общо,по умствения багаж Нарочно ли пишете подобни тъпотии?