157

край

преди 10 години

Армиите се вдигат ПО тревога не ПОД или НАД тревога.

156

Макс

преди 10 години

До АнонименТези сега с шепи ще ддават на украинците сигурно,а? Малко по-сериозно пич!

155

Анонимен

преди 10 години

Той и Наакашвили беше похарчил 3 милярда и се въоръжи с модерно натовско оръжие + натовски експерти и си мислеше, че ще унижи руснаците, и че ще почне вълна от сепаратизъм, но не стана така като го плануваше. Модерното му натовско ПВО клекна с 1 излитане на су-34 и после ги поливаха като картофена нива за колорадски бръмбари. Холивуд любителите ги чаката неприятни изненади.

154

EUSSR

преди 10 години

194аз пък като данъкоплатец не искам да хрантутя брюкселски ***.

153

ама че народ

преди 10 години

До Анонимен (194) Като излезем от ЕС, отивай там, че няма да даваш пари на България я, дето не е в ЕС !!!

152

Анонимен

преди 10 години

света трябва да се обедини срещу злото независимо кой от каква религия или етнос е21 век е век на новото мислене на освобождаване от тираните които изсмукват ресурсите на земята и държат 2\3 от света в мизерия сменят правителства, убиват стотици хора, манипулиратостаналите, тровят ни с какви ли не химикали мислят се за богове както фараонът се бе опиянил че е бог но дойде справедливостта и къде са сега фараонът и неговите дворци няма ги само развалини за да напомнят на идните поколения

151

Анонимен

преди 10 години

До АнонименК'ва мачка бе пич, не виде ли кво са крали гадовете в украйна, за Русия ми скачаш, Путин не е Русияи там хората искат нормална държава, ама като при нас няма-а-а-а

150

Анонимен

преди 10 години

Не прочетох всички коментари, но не е нужно. Хората в България симпатизират на една или друга държава, но за България не се сещат. И много са силни и смели по форумите, но собствените си интереси не защитават. И трябва да ви е ясно-РАЗДЕЛЕНИЕТО е инструмента за управление на стадото,а мисълта е нашето оръжие, но никой го не ползва.Чудя се колко промити мозъци има останали, аз също съм симпатизирал на руснаците и съм чел много руска военна литература, но мислете. . .

149

Анонимен

преди 10 години

Само да припомня на американофилите- през Втората Световна Война, Съединените Щати са единствената страна която вдигна бомбардировачи от на майната си специално да бомбардира София-град без никакво политическо или военно значение в дадения момент.

148

Анонимен

преди 10 години

РУСКАТА МЕ4КА Е ГОТОВА ДА НАЕБЕ ДО КРЪВ АЛЧНАТА ЦИОНИСКА *** САЩ И НЕЙНИТЕ ДЪЩЕРНИ ПРЕДПРИЯТИЯ /ЕС, МВФ,ЕЦБ, СБ, НАТО/.АКО СТАНЕ 3-А СВЕТОВНА ВОЙНА ВИНАТА ЩЕ Е ИЗЦЯЛО НА АЛ4НИТЕ ИЛЮМИНАТИ /***/ КОИТО ЛАМТЯТ ЗА СВЕТОВНО ГОСПОДСТВО И ТО НА ВСЯКА ЦЕНА ДОРИ С ЧОВЕШКИ ЖЕРТВИ КАКТО СТАНА В СИРИЯ, ИРАК, ЛИБИЯ, АБЕ ХОРА КАК МОЖЕ ДА ПОДКРЕПЯТЕ САЩ КАТО ТЕ СА *** ДОЛНОПРОБНИ ПРЕСТЪНИЦИ КОИТО ВСЕКИ ТРЯБВА ДА ГИ УБИЕ ПО ОСОБЕНО МЪЧИТЕЛЕН НА4ИН.ОБИКНОВЕНИЯТ АМЕРИКАНЕЦ НЯМА ВИНА А УПРВЕЛЕНИЕТО НА САЩ

147

Анонимен

преди 10 години

до 178А там където са стъпили американци какво добро се е случило, че в момента не мога да се сетя? Единадесет години след като американците казаха Hi в Ирак хората там цъфнаха и вързаха, нали?

146

край

преди 10 години

Слава на Русия и нейната непобедима армия. Последната крепост на бялата раса и източно православното христянство.

145

кримски руснак

преди 10 години

СЛАВА ВЕЛИКОМУ ПУТИНУ !!!!!!!!!! ЗА РОСИИ !!!!

144

морски

преди 10 години

Слава на Великата Руска Армия,дано бог да е с нея и да я пази!

143

Булава

преди 10 години

До АнонименКолега,първо съм си много дърт вече.Второ,комунизъм (истински) никога и никъде не е имало.Той е една утопия.Трето говорим за ЕС и САЩ.Да си ги обучават там. Нямат работа тук.И четвърто ,днес в Крим е скандирано "Аллах Акбар"(от татарите) .Всеки да си прави сам изводите.Пожелавам ти спокойна вечер!

142

Българи

преди 10 години

Господин Путин, у нас в българия на пет места има натовски бази,където какво става в тях никой не ни казва, Понеже към вас се е устремило сега НАТО и вие вдигате армията срещу него ,но, Не стреляйте по тези бази ,защото ние живеем там иникой нищо нени каза какво може да стане с нас, нъли така а не и срещу базите му в България, имаме и малки деца,

141

Анонимен

преди 10 години

youtube/watch?v=7OxQZWqp__8#t=2805

140

Samo minavam

преди 10 години

Доблестта и храбростта на руската армия са неоспорими и много тиквеници са си мислили обратното.Но Аз съм рачорован.Стратегическият ход на Бащицата,беше да се качи на Кремълските стени и да свири на арфа.Светът щеше да онемее.Които е чел книги,знае за какво говоря.

139

Булава

преди 10 години

До БахурМай там където стъпват онези мутиралите отвъд океана нищо не расте "другарю".Щом предпочиташ Hi,скоро ще си съгласен и със Саллам Алейкум "другарю." Бъди здрав!

138

Бахур

преди 10 години

Поредно доказателство за руската (съветската) комплексарщина! Не "другарю", хората предпочитат "Hi" пред "привет"... И с право... Там, дето руснак е стъпил нищо добро не се е случило.