9

Анонимен

преди 10 години

Фейса е чудесно място да покажеш колко си глупав,като сам разкажеш всичко за себе си,до най-малките подробности и дори подкрепено със снимки,за да може един ден да се използва против теб,да бъдеш изнудван и манипулиран.А иначе е радост за всеки клюкар,хейтър и нарцис.Един голям Хайд парк в който можеш да излееш омразата,злобата си и да настроиш обществото към всеки,който не ти харесва.

8

Оня с коня

преди 10 години

Лесно е:1. Руутваш2. Теглиш Titanium back up pro от нета , че в Google play е платено ( или подобно безплатно )3. Даваш на Facebook uninstall (то ти циври че е системно и дали си сигурен)4. Радваш се на:1. По дълъг живот на батерията2. ИСТИНСКИТЕ ти приятели навън до теб , а не ВИРТУАЛНИТЕ 3. Купуваш си зайче , куче , котка , рибки , хамстер и си правиш ИСТИНСКА ФЕРМА4. ВРЪЩАШ СЕ КЪМ РЕАЛНИЯ ЖИВОТПОУКАТА: Матрицата , Аватар , Терминатор са само ФИЛМИ!

7

fb

преди 10 години

Ако сте си показали целия личен живот във фейсбук, трябва да се притеснявате повече от завистливата съседка или колежка, отколкото от Тайните служби :)

6

Анонимен

преди 10 години

Че евреите свършиха ли се?

5

безплатно е сиренето

преди 10 години

Интелигентните хора знаят че безплатно е сиренето само в мишеловките и че Фейсбук, Гугъл и Майкрософт, не са благотворителни дружества. Но на останалите това не би могло да се обясни. Както на свинете не би могло да се обясни защо ги хранят и кога ги кастрират. За тях важното е че помията в *** е вкусна и безплатна - баснята за Прасето, козата и овенът.

4

Анонимен

преди 10 години

Когато моряците на Христофор Колумб откриват Америка, европейците започват лов на роби в Африка. На корабите те пренасяли лъскави занаятчийски изделия - кулиета и пръстени - ментета, огледалца и украшения, с които подмамвали африканците и след като те се качили на кораба, европейците ги връзвали и откарвали в робство в Америка.На днешно време не е възможно по този начин да подмамиш някой. Така и след 5-10-20 години няма да има будали, които да се регистрират във ФЕЙСБУК.

3

Анонимен

преди 10 години

По думите на Julian Assange, фейсбук е "най-ужасяващата шпионска машина, която някога е била изобретена". Най-подробни сведения за хората, за техните лични контакти и отношения, техните роднини, адреси и местоположение, са концентрирани в една база данни, която е на разположение на ЦРУ. Асандж съветва ползвателите да проумеят, че всеки, който кани приятелите си да се присъединят към мрежата Фейсбук, безплатно работи за тайните служби на САЩ.

2

maora

преди 10 години

Toz evrein........

1

Сър Пичук

преди 10 години

Ясно е, че той няма никакви идеи за бъдещето, а всичките дела на неговата компания се водят от наемни експерти, които съветват акционерите за това какви стъпки да се предприемат на пазара. Това за великите идеи на този и онзи е по-наивно и от приказките от хиляда и една нощ.