128

Работник.

преди 10 години

За 400 кинта заплата си клатя мадото,особенно като знам че няма друг начин освен бягство навън...

127

до 136!

преди 10 години

Ти не работиш ,приятелите ти не работят всичко дето си написл е някаква гнусна маниполация!Ако взимаше 200 лв ,а приятеля ти 60 не само че нямае да плащате за интернет и да висите за да пишите глупости ,а щяхте да сте изпрочели по 50 пъти всички обяви от а до я!Тея гнусните сапунки за бял гражданин бачкащ за 1$ дневно в някои друг сериал!Събирачите на *** си докарват до 20$ на ден!

126

Анонимен

преди 10 години

Наистина има читави хора в частния бизнес,но те са много малко.Повечето "бизнесмени" са разни прикрити бандюги,схемаджии или перачи на пари.Само погледнете едрият бизнес,та там няма човек с чисто минало.

125

ХА,ХАА АМИ ,ДА...

преди 10 години

....НИКОЙ ПОП------НЕ Е СТАНАЛ ВЛАДИКА В СОБСТВЕНОТО СИ СЕЛО....! И МОИТЕ ДЕДИ СА ХОДИЛИ НА ГУРБЕТ ...ПО ЦЕЛА ЕВРОПА И ТУРСКАТА ИМПЕРИЯ!ЗАТОВА СА СТАНАЛИ ХОРА .....А , НЕ КОМУНИСТИ..ха,ха,хаааааааааааааа!!!

124

ХА,ХАА АМИ ,ДА...

преди 10 години

....ДА БАЧКАТ В БЪЛГАРИЯ ,*** И ***-ПРОЛЕТАРИАТА .....ЗА ДА СЕ УЧАТ НА ТРУД!!!НИЕ ---КАТО ПО-ПРОСТИ: ...БАЧКАМЕ НАВЪН ,... ХАРЧИМЕ ЗА ДЕЦАТА СИ ПО КОЛЕЖИТЕ В ЕВРОПА ....ЛЕТУВАМЕ НА БЯЛО МОРЕ ----И ДУШАТА В РАЯ!!!

123

търпелив

преди 10 години

До ЦеновИмам приятел, който работи за 60 лв. на месец.Не се впечатлявам, защото работя за 200 лв. и то към фирмата на жена ми. Доволен съм защото нищо друго не става.Приятелят ми е с висше образование, а моите са две.През последните 20 години съм 7 пъти съкращаван, а бизнесът ми отдавна спря.

122

pepi

преди 10 години

za6to ne s e komentira povedeniato na biznesa , kak izpolzvat horata i barzo gledat da se osvobodiat ot tiah , kato gi ostavat s kupi6ta neuredeni dokumenti , za da se ma4at v naru6enia kam zakonite

121

Той е

преди 10 години

Работа има,вярно е,но какви условия дават мошениците-чорбаджии?Среднист съм,но имам квалификация за висшист,подплатено с немалък опит,а се опитват да ме прекарват като последен ***!Наистина хората правят фирмите и това което са, труда и уменията им,а не набедените крадци,нарекли се бизнесмени!И ако има една истинска солидарност между хората,заплатите отдавна да са съвсем други,много по-високи!Помислете,цените ни европейски,материалите,разходите,и т.н.,а само заплатите - занзибарски!Що е то?

120

до Ценов от друг

преди 10 години

Я да те попитам ,аз теб драги мои вариянте на шехеризада с тея 1001 приказки!Защо при положение ,че минималната е повече от 185 лв ми говориш за някакъв експлоатиран луд !Защо не кажеш ,че има толкова безкруполни *** ,че дори минималната на две цепят!Със здраве!

119

ккк

преди 10 години

хора, не се чудете и не се подигравайте... по цял ден работя с хора, които се осигуряват на под 100 -200 лв. и работодателите им не им плащат заплати с месеци...а относно обявите за работа - единствено в ИТ сектора в момента всичко е на ниво, оттам нататък работодателите се възползват от факта, че работа другаде няма и тероризират работниците си.. Майка ми /агроном/ работеШЕ по 16ч/ден 7/7 и вземаше по 700 лв. заплата /разбира се, когато реши да й ги даде, което не ставаше твърде често/! ......

118

Анонимен

преди 10 години

Шефа им рече . . айде де,пари нема . . действайте

117

Боев

преди 10 години

През почивните дни на миналия Великден към Гърция се отправиха на почивка около 100 000 хиляди коли, а за други дестинации поне 50 000.Колкото и да е кофти в България, който си може-може.Появи се средна класа, няколкостотин хиляди българи печелят добре, не говоря за политици и олигарси, а за професионалисти.Лекари, инженери, архитекти, юристи, артисти и разбира се хора на средния и най-вече дребен бизнес. Хора интелигентни, работливи, предприемчиви.Както казала бабата на Иванчо, отличниците баба

116

до Ценов

преди 10 години

Мога да приема,че този човек работи за 185лв,но чак пък доволен!? Просто ни направиха на опитни мишки.

115

Името

преди 10 години

Да се говори за работа е отживелица... Признайте си най-накрая пред себе си, че никой никога нищо не иска да свърши освен: Да сложи нещо качествено според личностните желания и разбирания в устата си... Пържола в собствен сос с подправки и кромид + вкусни картофи, Да получава оргазми защото оргазми > наркотици (тествано и гарантирано), Да екстрементира, Да спи... Карти, PC Игри, Колоездене, Плуване... НИКОЙ НЕ ИСКА ДА РАБОТИ ЗА НИКОЙ. ПАРА трябва НЕ работа... Мислете как да не се работи...

114

до 125

преди 10 години

Камъни да вади от земята и да ги троши на чакъл ще направи за 1000лв материял!Овце да пасе ,билки да събира ,брошури да разнася!С две думи за 185 лв това е някаква почасова работа за спорта ,а не реална работа!

113

художника

преди 10 години

Работа много, а парите много....малко. Те затова има безработни!

112

до 121 от друг

преди 10 години

Капиталисте!Хубаво си описал демокрацията как фонкционира ,но има го момента и когато такива гладни вече не се намират, или са се научили теб да те прескочат.Тогава твоя стомах почва да те свива,изнервящ се ,банката ти звъни ,а ти лягаш и умираш!Друг е зора ,че когато ти го храниш с 300 ,друг не може да изкара да нахани и всички умираме гладни!Последното е описание на положението в момента.

111

Ценов

преди 10 години

Познавам човек, който работи за 185 лв. на месец и е доволен защото без тях по-лошо.

110

Анонимен

преди 10 години

da razocharovat ,a kvo im plashtat jalti stotinki .

109

капиталист

преди 10 години

До VARNA Може, може ти да работиш и за по-малко и от 300!Стомахът ти е главният ценовик а като нещеш лягай и умирай, а може и да станеш партизанин!Ясно ли ти е, че у мен са средствата за производство и парите и аз давам колкото реша!