8

Алов

преди 10 години

50 лева са им много на нашите. Без да работят само търсят.Така са и даскалите и лекарите и всички. Само за хляб трябва да им дават на търтеите и да им връзват кирки за ръцете.По цял ден да трошат чакъл.

7

абе Калине

преди 10 години

Ти какво искаш ,на контрабанда ,проституция и мошеничество ли да ги учим в училищата?Има образование за всичко ,никои не е виновен ,че имаме 200 000 юриста и 200 000 мениджъра.

6

Анонимен

преди 10 години

А дали проблемът е в липсата на умения у кандидатите? Или е в "работодателите", които са страшно разочаровани, че никой не ще да работи за без пари? Защото да искаш човека да е с висше, 2 западни езика, компютър, шофьорска книжка и още куп други умения и да предлагаш 500 лева е меко казано подигравка! И после същия работодател реве, че нямал свестни кандидати за работата! Е, няма и да имаш!

5

Kalin72

преди 10 години

Там, дето съм написал "налаят" да се чете "намалят" :)

4

григор

преди 10 години

то за тия пари - по- добре без работа

3

Momo

преди 10 години

Работодатели в България има в изобилие, но заплатодатели няма.Да работиш един месец и накрая да не можеш да си покриеш сметките и нуждите... Не, благодаря!

2

Kalin72

преди 10 години

Цялата ни система на образованието е сбъркана, отговаряла е на времето преди 50-60 години, но не и днес. Също така, нека роботодателите да налаят разходите си за производство, за сметка на увеличените заплати на младите работиници. Смешно е в днешно време да се работи за 300 лева. Нека бъдат поне 500 лева на месец, и работодателя да се ангажира с обучение на наетия, а не само да иска това или онова...

1

Анонимен

преди 10 години

Работа много и у нас за 400 лева за 22 дни работни. Това не е парадокс, а Е*ати жалката история.