79

HFT

преди 10 години

Русия е плашила с повишаване на митата и Латвия, Естония, Литва, Полша, ама те са има се вързали на *** номера. Ние нека реципрочно да им (на рашите) увеличим визите, да им забраним да купуват имоти тук. И никакво Белене! А като напреднем с фотоволтаиците- Какво ще правим, а!? Огромна бананова република, управлявана от джудже. Което успя да нареди в една ложа да седят Янулкович и Орешарски в Сочи.

78

Анонимен

преди 10 години

До СОЦИАЛИСТEй,тъпънар продънен,позитански *** неграмотен,цяла Украина е 5о милиона.Къде видя 30 милиона проруски настроени.Само в мокрите сънища на вашето позитанско нищожество Съсела.Простотиите които ръсиш се опитай да ги кажеш в Украина и виж какво ще ти се случи.Ако оцелееш разбира се

77

Незнанието

преди 10 години

Чрез незнанието и пропагандата се управляват "тълпите хора" :Countries With The Most Immigrants:1. United States of America> Immigrants: 45.8 million> Pct of population: 14.3%> GDP (PPP) per capita 2012: $49,922> Govt immigration goals: Maintain2. Russian Federation> Immigrants: 11.0 million> Pct of population: 7.7%> GDP (PPP) per capita 2012: $17,709> Govt immigration goals: IncreaseБългарина е типичен пример за това, че от робски народ няма как да стане Велика държава!!!

76

До 98

преди 10 години

Така е защото сме роби. Ако ги бяхме подхванали с тоягите още отначало, и нас нямаша да ни бавят. А ние си ги отглеждаме вече24г.

75

Анонимен

преди 10 години

На такъв скоростен прием и асоцииране в ЕС доста страни биха завидели!!18 години мониторен период и 7 непълно членство само за вноската струва ТОВА на България!!А в този случай-договорът ви е готов,парите от фондовете-готови,ЗАПОВЯДАЙТЕ ние сме насреща!!

74

neni4a

преди 10 години

До работещ Ади да видим. Чакам да видим. Ти си мислиш че Путин трева пасе. Те Украйна са буквално разорени и щат не щат ще я продават на безценница тая пшеница.Стига да могат да я приберат де,че и това лееко поставям под съмнение. Но това,че газпром ще тарира Украйна по европеиски е ясно,че и ще си искат парите на момента.А Украйна пари няма. Досега минаваше лееко бартер пшеница за газ,ама умря Марко.

73

Анонимен

преди 10 години

до 81Я провери за 2010 г дали Русия не е произвела 61 милиона и 700 хиляди тона пшеница срещу 60 милиона и 300 хиляди на САЩ, ***!И като сравниш 140 милионна Русия с 45 милионна Украйна дали не са на кантар по въпроса с производството на пшеница- 61 на 21 милиона??? Нещо повече Русия изнася годишно около 400 000 тона пшеница, *** ***! Нека да зависи от Украйна заради пшеницата.

72

Анонимен

преди 10 години

До СОЦИАЛИСТ:Ти нормален ли си, бе? Или си от Позитано?

71

Анонимен

преди 10 години

Az predlagam da vurnem 2 000 000 bulgari koito napusnaha stranata v posoka Russia.

70

Никос Пантелис

преди 10 години

ZITO ELLADA=GREECE..UKRAINA IS RUSSIAN LAND !ANATOLIA IS GREKO-BYZANTINE LAND !!AMEN !VOULGARIA IS GYPSY LAND !

69

Румен221

преди 10 години

Бързат, бързат...Докато народа им не е разбрал какво става, бързат да поробят финансово Украйна и да превърнат украинците (каквито сме българите) във вечни роби на МВФ...!!!- Такава финансова катастрофа Украйна не е виждала, каза дясната ръка на Ю.Тимошенко, Яценюк, който добави, че трябва незабавно да се отправи молба за финансова помощ от... Банката на ЦРУ - МВФ...!.

68

работещ

преди 10 години

До neni4a:Дрънкаш глупости. Русия внася от Украйна, защото тове е най-близкият и най-удобен доставчик. Споразуменията за цена на газа и зърното между тях са въпрос на ПРЕГОВОРИ. Точно от това се страхува Русия - че ще трябва да ПРЕГОВАРЯ с независича Украйна, а не да и налага цени като на нас, например. А това, че шепа тунеядци като баша ти (а може би и ти, самият, плюскате заедно с путинци), то си е за вас, но сега - в Украйна, ЩЕ СЕКНЕ. Ще плюскат други.

67

B-52

преди 10 години

Украйна незабавно да изгони руският черноморски флот, тогава да видим как ще вдигнат митата!Яб.м тия червени ***. НАТО да опъне веднага щит над Украйна, а САЩ да прати 6-ти американски флот в Черно море, да видим тогава Путюф как ще реве като вулва. Комунист разбира само от 7,62 и от Томахоук. Янукович да ходи на гости при Саддам и Кадафи, след него и Мъдурото от Венецуела, путюф и Кастро. Пиночет ще им подава огънче с газова горелка. Смърт за най-големият враг на човечеството - "комунизма"!

66

Анонимен

преди 10 години

До до 50:Репликата ми отразява ИСТИНАТА. Квалифицирай я, както искаш, комунистче.

65

работещ

преди 10 години

До Анонимен 60 и 63:Ти си просто болен ***. Но, даже и от твоите цифри (60 млн. т - Русия, 21 млн. тона - Украйна) се вижда, че Русия е зависима от украинската пшеница. А това, че Русия изнасяла пшеница и произвеждала повече от САЩ, Е ЦВЕТЕН КОМУНИСТИЧЕСКИ СЪН. Цените на Казахстан за Русия няма да коментирам. Последен: Русия задоволява ли МИНИМАЛННОТО СИ ПОТРЕБЛЕНИЕ НА ХРАНИ (вкл. дърнени) САМА? ВНАСЯ ЛИ ОТ УКРАЙНА?

64

Анонимен

преди 10 години

сложетеси кухата глава кличко и крадлата тимошенко и ще цъфните и вържите ,

63

neni4a

преди 10 години

До работещ хахахахахахахахахахаххах. Ти вицове ли разправяш. Причина да внасят пшеница от Украйна е заради това,да не ги карат да плащат цените на газта по ЕС тарифи. А това с митата беше първата крачка. Те ще го приложат ,още докато тия *** подпишат да се интегрират в ЕС. Та ще им взимат големи мита отвсякъде . И от газпром като 'решат' да вдигнат цената на газта за Украйна и т.н. . Да им е честита следващата студена зима,която ще се топлят с дърва само

62

Анонимен

преди 10 години

УКРАЙНА СЕ ПРОДАВА ЗА 35млрд. А ЕВРЕЙСКИЯ СЪЮЗ ДАВА 20! АМА ПОСЛЕ ТЪПИТЕ ХОХОЛИ ЩЕ ВРЪЩАТ 120 - КАТО ГЪРЦИЯ!

61

Мимолета

преди 10 години

до 39 Една трета от всички имигранти в Русия, най-голям дял измежду всички страни в света, изкарват по повече от 250 000 долара на година, като почти половината обявяват годишен доход от 200 000 долара или повече, показва проучване поръчано от HSBC Bank In

60

Мартин

преди 10 години

Не зная дали Русия е смърт, ам ако не бяха руснаците, сега щеше да пишеш тези коментари с фес на кратуната, или задължително в началото Хейл Меркел..