159

До аноним 222

преди 10 години

Забрави за кранчето! Да, кранчето е политическо оръжие. Китай това и чака - преориентиране на руските въглеводороди към тях. А и Япония би хапнала.

158

Георги

преди 10 години

Сирия не дадоха, та ще дадат Украйна! Украинците са на руснаците македонците. Но огромната част от тях са силно свързани с Русия - зарубите себе на нос! Добре, ще разкарат Ющенко, но няма да допуснат оная смешна *** с навъртяната плитка. Нито Кличко, айрянът в черепната му кутийка съвсем се е размътил от толкова удари. Бъдещето на Украйна е с Русия! Нека поляците си поставят марионетки в Лвов. Стигне ли се до преразпределение, Голямият губещ ще е Полша - тевтонците ще си вземат своето!

157

Анонимен

преди 10 години

Ukraina da uvelici dvoino tranzitnite taksi za ruski gaz!Da si hodyat v Belarus

156

dobivictor

преди 10 години

Когато през1991 година Украинците унищожиха ядрените ракети останали от СССР ,а уранът и плутоният премина под контролът на САЩ,Европа и САЩ трябваха да платят на Украйна 160 милиарда долара в замяна че страната се отказва от ядреният си статут.Украйна не е видяла и 1долар от тези договорки. Което ми напомня приказката че джентълменът държи на думата си,веднъж я дава а после ако не му изнася си я взима. И само да напомня на неуките проевропейци че когато Юшченко дойде на власт Украйна имаше ръст 12%!!!!!!!.Не е за вярване нали. Няма да коментирам че на следващите избори Юшченко спечели 5% с ко

155

Гражданин на РБ

преди 10 години

"ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО" настъпи в Украйна.Кой от центровете на власт и пари да избере? Русия, с нейното богатство на ресурси и тотална липса на Демокрация, или Европа, с нейната тотална декларативна привързаност към Демокрацията, без реално покритие, и никакви ресурси.. или... Америка, с нейната склонност да води войни НАВСЯКЪДЕ за ресурси. Или... може би ...Китай? ...;-)

154

Курдо

преди 10 години

До ha ha--214; Какъв го ръфъха до сега бе тиква.Ние какъв го ръфахме преди десети?Защо Развалихте комунизма нали беше много хубав.3 пъти сменихте парите за да погасяте инфлация.Оставихте $12 милиарда външен и 26,5 милиарда вътрешен дълг.А.Луканов обяви мораториум ,което си е ФАЛИТ на държавата.Аман от КУХИ ***.ОСТАВКА.

153

Курдо

преди 10 години

До Шустакович--207 ;Следващите които ще бъдат идухани са имено Лукашенко и ***.Един по един.И беларусците ще се съберат на МЕГДАНА.После Московчани.На Лукашенко и *** сега им избива.

152

Курдо

преди 10 години

До 681--206;Слушай заблуден Русофиле.Това което съм ти писал е самата истина .Русия ни раздели в Берлин.Берлинския конгрес Гарантира независимоста на Б--я.Даде срок на Русия да се измита от тук.Даде срок да се напише конституция и най главното:КНЯЗА ДА НЕ Е РУСНАК,защото знаем какво щеше да последва.Русия после плати 300 000 лв за детронацията на Княза и поиска да ни сложи черкезин за такъв и това е--НИКОЛА ДАДИАНИ Мингрели.Той трябваше да продаде Б--я На Русия.Това не стана.И Турция помогна.

151

ha ha

преди 10 години

Бягаииииииии, дИмукрацията ***. Еи сИга какаъв ще го заръфат украИнците, не е истина. Ще ни минат и задминат по сиромашия.

150

il_cho

преди 10 години

До ШустаковичТо това е целта! Страната беше докарана до фалит за нула време! Сега ще следва да им ликвидират производството, а след това хората сами ще емигрират... Да ви е познат тоя сценарии... А да, България преди години! Честита Евроинтеграция на Украйна!

149

Анонимен

преди 10 години

До 681 209Първо: Не количествените събития, а количествените натрупвания водят до качествени промени.Второ: Не всяка структурна промяна в едно общество води до революции, а само тези които се провеждат против икономическата логика.Трето: Социалистическите революции също са икономически нелогични.Четвърто: Не си учил достатъчно и не си особено умен - това е икономически неизгодно за теб.

148

Циника

преди 10 години

Хайде сега от ЕС като са толкова загрижени за Украйна да свалят едностранно митата за украински стоки! Нали ЕС не правил политика!

147

681

преди 10 години

До Шустакович Ами да, ти си абсолютно прав!Количествените събития водят до качествени промени не го казвам аз а великият дядо Маркс! Всяка структурна промяна в едно общество води до революции!

146

трафоПОСТ

преди 10 години

Двете руски джуджета управляват както може да управлява едно комплексирано политическо джудже, със заплахи, натиск извиване на ръце. Тези хора нямат икономика защото вместо икономика правят политика, купуват правителства извиват ръце. Пълни нещастници, направиха така, че един горд и извисен народ да бъде мразен само заради безобразията на тези лилиПути.

145

Шустакович

преди 10 години

Сега украинците няма да могат дори едно болтче да продадат в Русия. Руснаците и беларусите досега бяха единствените, които им купуваха скъпите и некачествени стоки. Сега да им ги купуват германците и французите :)А това значи само едно - фалити на предприятия, рязък скок на безработицата, липса на данъкоплатци, масова мафиотизация, масова емиграция и в крайна сметка социалистическа революция :)И всичко това само ако не се случи лошият сценарии - гражданска война.

144

681

преди 10 години

До Курдо Много си зле, брато! Аз като гледам се западняци са ни освободили и от турци и от германци.Напротив, след Санстефанския се подписва Берлински договор според който "великите западняци" принуждават Русия да се съгласи с нови граници на България които я смаляват до днешните иначе територията е била много повече. Чети, чети и пак чети, щото ще си останеш много ***!

143

Анонимен

преди 10 години

124, и какво от това?! Това си е 100% китайски ПРОБЛЕМ! Хамериканците сами си печатат парите. Могат да ги девалвират и да го издухат китайците( който са ми много симпатични!)

142

124

преди 10 години

До 'Умният гущер' Приятелю,необходимо ти е малко повече информация за 'Страната на неограничените възможности'.Към настоящия момент 70 % от външния дълг на САЩ е в ръцете на КНР.Много те харесвам,но не коментирай неща,които са ти непонятни.И си изтрий пяната от устата.

141

Анонимен

преди 10 години

Рекетьори!

140

Курдо

преди 10 години

До Анонимен--191;Всичките ЗЛИНИ които са сполетяли Б--я са дошли от Русия и нейните Верни кучета Русофилите.