18

Анонимен

преди 10 години

Единствената промяна в новия кодекс е че когато купуват вот купувачите няма да са сигурни как е гласувал продавача. Това няма да доведе до нищо съществено, защото продавачите им е все едно за кого ще гласуват т.е. нямат стимул да хитруват и да излъжат купувачите.

17

Доколенков

преди 10 години

До АнонименЕдинственния начин,да втълпиш нещо на БСП , е да вземеш една тояга и да го начукаш в *** им кратуни

16

Анонимен

преди 10 години

Какви "мъртви души",какви 5лв!?Есграон си е свършил работата,там е ясно,колко българи савсеки момент на възраст коятоим дава право да участват в избори!А починалите - естествено ги няма!Това,че има "мъртви души" в ИЗБОРНИТЕСПИСЪЦИ,които НЕ СА СЪГЛАСУВАНИс Есграон е съвсем друга работа!И този проблем много лесно можеда се разреши!Още повече че се говори за"мъртви души" след всеки избори,но никой не е представил доказателстваза такива и не е оспорено отникой за това пред съда!

15

Съвсем случаен

преди 10 години

На снагата на българския народ са увиснали търтеи от всякакъв вид. Организации, организацийки, комитети, службички всякакви и всеки дава акъл и всеки е компетентен във всичко. Само, че ако го питаш колко е дал за просперитета на тази страна няма да може да ти отговори, защото работата не е в даването, а във вземането...Точно такъв е въпроса и с тази госпожа и безброй многото такива като нея - компетентни в нищонеказнавнето и нищощонеправенето ...

14

Иво

преди 10 години

За ,,мъртвите души'' не трябва ли ЕСГРАОН - чиновниците да си свършат работата ?

13

комунистЪ

преди 10 години

Кака Цона, ака Дясната тишина в спалнята. Кога народа рева за нов изборен кодекс, те говориха за оставка. Сега почнаха да говорят за кодекса, когато вече е приет. *** заспала

12

Анонимен

преди 10 години

коя е антоанета цонева - един човек, на който плаащ отворено общество 200 000 годишно и който не плаща нито лев на държават от 15 години!

11

Анонимен

преди 10 години

Като се.знае кой го е описвал, изборният кодекс, какво да очакваме?!?! М.Манолова с шлифования мозък, какво може да роди, нещо подобно на нея самата- недоносче, копирано, недокопирано, силно, по проститутстки гримирано!!!

10

ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ

преди 10 години

да жевее БОЙКО БОРИСОВ! само ГЕРП че ни оправи!!!!

9

St. John Red

преди 10 години

Тонката съвсем е загладила бръчките на мозъка.... работещите за чужди фондации вън от България или поне в затвора.

8

мазен депутат

преди 10 години

От умрял бюлетина да чакаш.

7

Анонимен

преди 10 години

комунистическата мафия си има държава и мъртви избиратели

6

Анонимен

преди 10 години

само бсп не разбра ,че от тук нататък е опасно да се лъже народа

5

Анонимен

преди 10 години

ОСТАВКА! за не добре свършена работа по новия кодекс

4

Анонимен

преди 10 години

Мая Манолова си продължава със номерата

3

Пурко

преди 10 години

Толкова е просто, *** не трябва да имат право на глас, българите-задължително гласуване, българин заминал в чужбина също аут...Турция: нямат право на глас!

2

ха-ха-ха

преди 10 години

Новият изборен кодекс като стария :). А не знам за какво са всички тия глупости с районите. Район чужбина??? Който не плаща данъци не виждам на какво основание трябва да определя кой ще управлява тук.

1

Анонимен

преди 10 години

Старата песен на нов глас или много пари пръснахму,ама никакъв не го обръснахме!