169

Ok!

преди 10 години

И затова ли избиха толкова хора, за да я пуснат тая крадла? Евала на ГЕЙВРОПАТА.

168

Арети

преди 10 години

Властта е продукт на политиката, няма политика, която да не е ориентирана в по-голяма или по-малка степен, към властта или към цели свърэани с властта!!! Парад на АБСУРДА, Германската Лидерка и Украйнската (руска) ЭАТВОРНИЧКА:-)))!!!

167

георги

преди 10 години

Не повече от 2 години и тази некадърница пак ще е в затвора, историята подкрепя думите ми -спомнете си.....

166

Анонимен

преди 10 години

До до 161Абе ***,нали сме демокрация-защо нямам работа и хляб -българскиа *** *** -продадахте ме на запада и искате да ви ръкопляскат-всичките ще ви заразя със СПИН ,***.

165

Анонимен

преди 10 години

Гадна украинска Юдейка,как не те убиха в затвора,***.

164

Лора

преди 10 години

Ха-ха, а от Путин и Крим получи ли?

163

до 193

преди 10 години

Не ползвам. Не съм изкуфял пенсионер като теб.

162

Шоп

преди 10 години

До юлийкечакай съдбата на александър литвиненко--------------- Съдбата на Литвиненко каква е била? Да не би Путин да го е отровил с плутоний?

161

Анусуидния 192

преди 10 години

време е да смениш подлогата

160

Анонимен

преди 10 години

Червените *** не спят и нон стоп пишат тука. :))) Това е единственото, което можете да направите нали?

159

Анонимен

преди 10 години

От утре почват новини за тлъстото заплащане за провокациите в Киев и кой кого е гърмял. Истината за избиванията и кръвта в Киев е крайно нелицеприятна. Но първа сила на Русия винаги е бил руският Дух, който винаги държи Русия над нещата. Украинците засега си остават заблудени повече и от нас в 89.

158

лудия

преди 10 години

НА ЯНУКОВИЧ МУ ПИСНА ДА СЕ ГАБАРКАТ С УКРАЙНА. 3 МЕЖДУКОНТИНТАЛНИ ЯДРЕНИ РАКЕТИ СА БИЛИ ПРИВЕДЕНИ В ПОСЛЕДНА СТЕПЕН НА БОЙНА ГОТОВНОСТ.ЦЕЛИТЕ НАЙ-ВЕРОЯТНО СА ВАШИНГОН И БРЮКСЕЛ. ХА ДА ВИДИМ ДАЛИ ДЕЙСТВА ПРОГРАМАТА ЗВЕЗНИ ВОЙНИ И ДАЛИ МЕТЕЖНИЦИТЕ ЩЕ БЪДАТ ОТЗОВАНИ ИЛИ НАПРАВО ЩЕ ГИ УДАРИ.

157

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 187Теб от майдана ли те изтърваха, толкова ***?

156

Анонимен

преди 10 години

Всички комунисти сте гнусни ЧЕРВЕИ!Заради вашата тъпота и продажност сме на път да изчезнем като нация.Проклети да сте!

155

юлийке

преди 10 години

нали излезе от затвора дето те пазеха ,сега чакай съдбата на александър литвиненко,пък нека да си си говорила с меркел и който си щеш,*** еврейска -за пореден път еврейте доказаха какво гнило племе са,масоните деца на луцифер ,позор,позор за всичко което наблюдаваме,а относно невежите пишещи долу за това ,че ни освободили за да ядосат османската империя е нямам думи за знанието на герберугите,но пък трябваше да видим глупачката меркел какво представлява-първо се прегръща с кокаиновата мутра,

154

Ами сега

преди 10 години

23.02.2014Около 20 хиляди души се събраха в Севастопол на демонстрация против евроинтеграцията на Украйна под надслов Народна воля против фашизма".Протестиращите са избрали местния бизнесмен Алексей Чалой за кмет на града.Демонстрантите се събраха на площада, носейки руски знамена и андреевски флагове ( знамена на руския военноморски флот).

153

Анонимен

преди 10 години

"Тимошенко ще се срещне в най-скоро време с Меркел",за да вземе няколко частни урока по послушание пред глобалистите от САЩ.

152

Анонимен

преди 10 години

Zasto Qnukovi4 ne e otletql ot Doneck .Na kogo e nujen sled tazi kasapnica I koi shte go prieme.

151

Анонимен

преди 10 години

Ей тапир, изтегли си Книга Велеса. Там са описани старите славянски богове и хората дето са им служели са наречени славяни. Има я и в гугле плей, ама ха!

150

Анонимен

преди 10 години

Horata ot izto4na Ukraina ne iskat razdelenie na durjavata.Ne pravete svobodni su4ineniq bez da imate informaciq.Zasto sa I na Russia dopulnitelni glavoboliq.