12

stan31

преди 10 години

Вирусите се разпространяват от фармацевтичните компании. Пръскат ни от самолети с отровни вещества. До преди 5 години самолетите оставяха къса диря от изгорели газове след себе си, а сега повечето самолети дирята е от единия до другия край на небето. Нито двигателите нито горивата които се използват са се променили много.

11

Анонимен

преди 10 години

До до 9Чувал си и ти за русия ...папагал.

10

Емигрант

преди 10 години

Къде останаха обещаните от Станишев 250 000 работни места? Вместо това - безработните се увеличиха с 46 000 души. Загубите на НЕК надхвърлят 400 000 лева. Кой ще ги плаща - ами българския народ. В природата нищо не се губи. Значи къде са изчезнали парите - ами в джоба на енергийната мафия мнозинството от която е на БСП. Да ви е честит най-големия лъжец в България - Станишев и да ви управлява вовеки. Привет от чужбина от българин на който БСП забрани да гласува с новия изборен кодекс.

9

Анонимен

преди 10 години

Станишев не бил крадец?!! ХАХАХОХОХОХАХАХИ! О, неразумни юроде...

8

до 9

преди 10 години

***. ПРОСТО В РУСИЯ ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ НЕ ЗНАЧИ НИЩО, И ТАМ НЕ ВЗЕМАТ МЕРКИ...ДОРИ И АКО УМИРА цяла губерния...КАКВО ОСТАВА ЗА НЯКАКЪВ СИ ГРИП. ОТДЕЛНО МЕДИЦИНАТА ИМ Е НА МНОООГО ВИСОКО НИВО.......

7

Искаме Си Бойко

преди 10 години

Само *** може да управлява както трябва този народ и държава.Затова всички дружно да гласуваме за него и любимата партия ГЕРБ!Дай своя глас,рискувай бъдещето си,стани гербераст!Всички дружно да върнем Тиквата на власт!

6

симо

преди 10 години

Всичките видове грип с американски имена,досега да сте чули че идва руски грип? или поне такъв от изток, няма всичките от запад.Там са фармацевтичните компании които искат да намалят населението на земята.

5

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 10 години

До БУДА В ЗАТВОРАКой народ ? Този нашият, простият ли ?Той ги краде и ги продава на евреите, а те му се радват и го боготворят.Неслучайно Тиквата е прозрял:"АЗ СЪМ *** И ВИЕ СТЕ ПРОСТИ ! Затова се разбираме ..."

4

БУДА В ЗАТВОРА

преди 10 години

Крадецо Будист откраднал 13 милиарда за 3 год. и 7 месеца!Върни милиардите с които си купил ферарита,ламборджинита и поршета!Върни парите Борисов известен в криминалните среди просто като тиквата и с картонче от ДС с псевдоним Буда! Върни парите иначе народа ще те изяде с парцалите !

3

Буда =крадец

преди 10 години

До Само Герб 3Станишев и Сидера не ни дават да покараме техните луксозни ферарита срещу наем от 300 лева защото не са откраднали милиарди като тъпата крадлива тиква затова! Разбра ли ме? Защото не са крадци и нямат ферари и ламборгини нато наглия крадец милиардер Буда Банкянския тиквуняк!

2

констатация

преди 10 години

БКП обещаха 250.000 нови работни места, а уволниха 44.000 души! Само *** им вярват и гласуват за тях! За съжаление *** са повече от нормалните хора и всички теглим заради природния тъпизъм на съгражданите си.Който гласува за БКП - сега ДПС, БСП и червената мафия - гласува против просперираща и нормално България.

1

Само ГЕРБ

преди 10 години

До коментари 1 и 2Видях страхотните промоции които е пуснал Бойко!Спечели ме с това вече винаги да гласувам за нашата партия ПП.ГЕРБВсеки може да покара някое от неговите ферарита или ламборджини само срещу такса от 291 лв. за цял час заедно с нощувка за двама +вечери!Ето това е истински народен трибун даващ луксозните си коли да ги покара и простолюдието!Защо не ви дадат хора като Станишев или Сидеров да покарате техните ферарита и да вдигнете 300 км в час?