32

Анонимен

преди 10 години

ТОЗИ ИНДИВИД ДОБРЕ ЛИ Е?

31

Анонимен

преди 10 години

ЯВНО ВСЕКИ ГЕРБАДЖИЯ НА ПО-ВИСОК ПОСТ Е ВЪВ ВЕРИГАТА ЗА ДОСТАВКА И РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА НАРКОТИЦИ. А ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ КАКВИ ОТЧИСЛЕНИЯ СЕ ПРАВЯТ КЪМ БОКО И ЦВЪКО. ТИЯ АКО ИСКАТ ЩЕ СИ КУПЯТ НЕ ПО 6 А ПО 666 АПАРТАМЕНТА И ПАК ЩЕ ИМ ОСТАНЕ ПОВЕЧЕ ОТ ДОСТАТЪЧНО.

30

Анонимен

преди 10 години

ГЕРБ не е нормална партия, а по скоро криминална групировка, състояща се от мафиоти, гангстери, наркотрафиканти, престъпници и лобисти. Цялото ръководство на тази престъпна банда трябва да бъде арестувано, начело със мутрата Бойко Методиев Бандита.

29

Анонимен

преди 10 години

След цигарите , хванаха и хероина на ГЕРБ.Протестите на умните и красивите спряха.Останаха няколко *** да пишат в нета на половин цена.По-евтино излиза на Цвъки и Боко.

28

реалист

преди 10 години

Наглеца-грозник отдавна трябваше да е в килията.Двамата *** с Боку твърдяха ,че там е най-сигурно за бандитите.Е , оказа се че и двамата бивши милиционери са бандити.Да влизат бързо докато съдът се произнесе!Банкянския *** говореше на предишните избори , че ще изключва от ГЕРБ всеки , за когото има дори само подозрение за престъпления.Кво стана?...Забрави.Иначе герберастката партия остава без лидери.

27

манго

преди 10 години

шлифера от ден на ден по красив става ,растяягай локума няма страшно ,народа е свикнал да гледа сапунки и бг.театър политически.СЛЕДВА......

26

Хммм

преди 10 години

Кога ще го гърмят тоз?

25

Анонимен

преди 10 години

До следващия път дали ще оцелее някой свидетел?

24

иван

преди 10 години

Бсп-то има голям проблем с електората си- само *** и пенсионери.Кой да пише по форумите.За това "другарите" си купуват тролчета, но не им се сърдете(на тролчетата),все пак като са некъдърни да си вадят хляба с друга работа -няма да умират гладни.

23

Специалист

преди 10 години

Ееее,наистина не е имало подслушвания по времето на Цветанов,но щом Сергей Станишев е казал,че има,значи не можем и да мислим друго! Нищо,че вече 1 година излизат само подслушвания явно инициирани от Станишев,а Цветанов,горкия,не може дори да се защити с някое СРС !

22

Винету

преди 10 години

На долните тролчета, които пишат за кокаина. Да прочетат хубаво новината, зашото пише, че няма данни, че колите с наркотика са на този Алексиев. Ама е много удобно да се напише веднага - съветник от ГЕРБ, Айде като стане ясно тогава да коментирате - да не стане като с Кюстендилските бюлетини.

21

Анонимен

преди 10 години

Цецо пропъди Галевите/не можаха за една бройка да станат депутати/, затвори килърите и наглите и Единственния депутат дал отчет за финансовото си състояние и от два апартамента клакьорите ги изкараха 6. Единственно мафията се притеснява да не бъде слушана докато заговорничи. Този горе вижда и не прощава нещастници.

20

Анонимен

преди 10 години

Гнусната и безкрупулна мафия с помощта на комунистите скача на най-чесния нормален политик в България. Интелегентното слабо момче Пеевски всяко влизане в МВР брои за среща с Цецо. Логиката? -след като цялата интелигенция плюе по мен, аз съм го виждал значи и той е като мен.

19

Анонимен

преди 10 години

Йовчев , Пеевски и Цацаров не могат да спят до като не унищожат Цветанов или себе си. Европа гледа!!!

18

Анонимен

преди 10 години

Дреме му на цветанов пак ще ги размаже на изборите.

17

Анонимен

преди 10 години

Това е то политическа репресия. Дс и дпс с мервените кхмери в действие.

16

Анонимен

преди 10 години

Триглавия змей търси под вола теле но за сега намира само един фес. Цветанов ще ги размаже и на тези избори а те умират от страх.

15

N

преди 10 години

Или по-скоро са били подхвърлени.

14

до 17-ия ГЕРБераст

преди 10 години

Украйна няма нищо общо с това, че Цвинокио е долен ЛЪЖЕЦ!

13

Алоу ГЕРБерастчетата

преди 10 години

И да риветьи, и да ни риветьи няма да спасите ЦвъкЦвък от присъдата на хората - ЛЪЖЕЦ ДОЛЕН!40 пъти ЦвЦв е приемал Пеевски в МВР, а не 5-6-7 както нагло излъга по бТВ!