6

Морски

преди 10 години

Е вий какво искате хората без пари да работят!!! Искам салам за 1лв. 1 кг. и да има месо за 10лв. вътре. Хората са учили после са стажували и след 8-10 години става лекар. Да не говорим за факта, че постоянно трябва да се усъвършенства.Така че не ревиииии не са виновни лекарите, а политиците...... Не случайно сума и чужденци идват тук на дентален туризъм!!!!

5

Пострадал от мафията

преди 10 години

"Сдружението на българските зъболекари" първо да обясни защо за последните няколко години цените на ВСИЧКИ зъболекарски услуги са увелични със няколко стотин процента?Цените на консумативи в света почти са същите!Бандити! "Сдружението на българските зъболекари" е мафиотска организация!

4

Анонимен

преди 10 години

Хората ходят без зъби, а това води до много болести. С тези цени е невъзможно с минималните доходи които има българина да поддържа зъбите си. Слушам възрастни роднини които си правят сметка как тази година ще направят това което им се полага, а догодина ако са живи пак. Със смешните пенсии не могат да отделят пари за зъбите си. Същото е и с много деца на които родителите имат малки доходи.

3

Анонимен

преди 10 години

БГХ къде ви се новините бе *** долни,преди ни ги изтривахте мненията а сега никакви новини не давате,там сте всички кучисинета.м

2

Ешексикито

преди 10 години

Уф,първото нещо което чуя от зъболекара е:Имаш ли пари?А за здравната каса няма да говорим,опадааа ми зъбите от нея да е... и бирниците .

1

Анонимен

преди 10 години

Че тогава за какво трябва да плащаме задължителни здравни вноски като няма да получваме нищо насреща да има някой да краде ли ??? И още нещо за разлика от сега преди 1989г по времто на мръсния комунизъм много рядко се разваляха зъбите на децата защо ли ами ядяхме здравословна храна .... и денталните услуги тогава за всички бяха напълно безплатни!