137

Анонимен

преди 10 години

6te drypne6 pleta ama drug pyt *** mrysen.Naimnogo da si drypne6 nasranite potury

136

idvame nie..

преди 10 години

Господин Местан, напуснете неотложно парламента на българите. Елате да обсъдим мерките и начина на борба с тази измираща напаст-бугарите. Да дръпнем плета в Делиормана,Добруджа, Родопите . а изклучим взаимен живот с тази напаст. И да си живеем живота..Тогава икупната цена на кг. тютюн ще струва над 8 лева, кг. месо 16, земята ще се обработва и ще получаваме пари и инвестиции от Турция, Азербайджан, Юзбекистан, Тюркменистан, целия и свят и т.н. Ще спечелим ние от този развод с тези ВАРВАРИ..

135

БГ

преди 10 години

" нямало да удрят едно рамо" ....Че ударете им едно дупе,поне това ви е заучено положение...

134

Анонимен

преди 10 години

На сидеров другарчето рязано.

133

Анонимен

преди 10 години

Прав е Сидеров, тия не искат да живеят по цивилизованите закони, а по шериатските, сблъсък на цивилизациите, както е написал Сидеров. Ататюрк се е опитал да ги цивилизова, но явно Ердоган нещо е обладан от арабските халифати. То и за турския народ не е добре, защото има млади и образовани хора там, които искат да живеят нормално.

132

Анонимен

преди 10 години

А дали не може когато се обърнат към КС да получат отговор,че са противоконституционна партия?

131

Анонимен

преди 10 години

Крайно време е тази партия да бъде забранена.А 12-те гласа,придружени с целувка ще получат от БСП.

130

Румен221

преди 10 години

Местанчо, Приятели,КонституцияЧл.6.Не се допускат никакви привилегии, основани на раса, народност, етническа принадлежностГлава .Чл.26.Гражданите имат всички Права и Задължения по тази Конституция. Чл.36.Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани. Чл.47.Отглеждането и възпитанието на децата до пълнолетието им е право и задължение на техните родители... Чл.53.Училищното обучение до 16-годишна възраст е задължително.- Казах! .

129

Румен221

преди 10 години

За изборитеКонституцияЧл. 3. и Чл. 36. Кампанията се провежда само на български Чл. 10. Гласуването е лично право, по една технология и без посредници хора, технически с-ва Чл. 11. В изборите участват само партии Гл.- права и задълженияЧл. 60. Гражданите са длъжни да плащат данъци и такси, установени със закон, съобразно техните доходи и имущество. - За да си ДЛЪЖЕН да си платии данъците, трябва да си живял 6 м. и 1 сен в България - Уседналост! Другото е ПустословиеКазах!.

128

Анонимен

преди 10 години

MESTANE PTICO PROKLETA,PRAVA LI NQMA6 ,SVOBODI LI NQMA6,VLAST LI NQMA6,PARI LI NQMA6,PORADI 6TO TYI GROZNO I ZLOKOBNO GRA4E6 PROTIV NARODA BYLGARSKI? POMNI MESTANE LO6O 6TE STANE TI TYI GO ISKA6 PTICO PROKLETA.

127

ANONIMEN

преди 10 години

I OT BREME NA VREME POEDIN *** DA MI PRAVIAT

126

Анонимен

преди 10 години

ДПС почнаха да искат все повече и повече.Но питам аз , защо не се спазва конституцията и какво прави една етническа партия във Парламента?????

125

Анонимен

преди 10 години

Наглостта на тия минава всякакви граници, но БСП са си дали г...за под наем.

124

345

преди 10 години

te stanaxa maimuni i lashci samo se podihravat s naroda

123

Анонимен

преди 10 години

Турците и *** с подкрепата на ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЦЕННОСТИ , Брюксел и продажниците от 1989година насам - победиха,никой нищо вече не може да направи,българите сме обречени на унищожение.

122

125

преди 10 години

121само ще кажа, че имам предвид турците, теб не те знам какъв си, така, че за тях говорех.

121

Демократ до 124

преди 10 години

Кого заблуждавате? Хората които са останали за да имат поръчки като частници задължително трябва да са вързани с партиите иначе нямат шанс в един конкурс.Т.е. са фалирали и са се изнесли в чужбина заради мръсотията в България.В чужбина преуспяват и ...тогава всички които са ги изгонили се гордеят с тях.Ама тия хора не са удобни защото им сече пипето.А *** не обичат такива неподчинени хора.Затова този закон е лобистки и подкрепя само знаем кои!

120

Анонимен

преди 10 години

121 - това, че до средата на 19-ти век тук нищо не е имало може и да е вярно, понеже вие всичко сте унищожили!! Затова и не е имало Ренесанс!

119

Анонимен

преди 10 години

Ами уседналите са само хора на ДС и пенсионерите.Пак ни изработиха.Талантливите деца на българия са репресирани в чужбина от БКП.Демократ, не съм съгласна!И тук сме останали свестни и талантливи хора, тук възпитаваме нашите деца.И мисля, че това даже е по-трудно, отколкото да отидеш някъде навън (на каквато и да е цена), и оттам да раздаваш правосъдие и оценки за ситуацията и за хората в България.

118

Анонимен

преди 10 години

Сега всички дето реваха, че тия нямали права къде са?