7

Сид Вишъс

преди 10 години

Kърт Кобейн е поет и революционер в музиката, който не го разбира не е дорасъл за 21-ви век

6

до 5

преди 10 години

Каквото пуснеше МТВ това се слушаше ,дали негърче сричащо текст на фона на мелодия или виещ мантри наркоман ,до световната слава достигнаха много.Въпроса е тук какво беше ,а не колко милиона почитатели има Биипър.Хисарския поп се слушаше в 80-те.

5

До 4

преди 10 години

Колко философски коментар, описващ с едно изречение 90те год.Ако ти тогава си слушал хисарския поп недей да се изказваш за Кърт.Да, всичко беше новаторско, но беше качествено, произведено от таланти, индивидуалисти и уникални сами по себе си артисти.Вярно, не са Лейди ГаГа и Питбул, но...времето само ще покаже кой е по-непреходен в него.

4

Вунде!

преди 10 години

Не ме занимаваи какво си изчел за влиянието на тоя наркоман зад океана.Тук изгря и изгасна ,а в 90 всичко беше преходно и новаторско.на 20-25 човека 1-2 го харесваха.

3

Иван

преди 10 години

Бях чул преди известно време един виц:Попитали Радио Ереван:Защо 1994г е една от най-тъжните в музикалната история?Отговор:Умря Кърт Кобейн,роди се Дж.Бийбър!

2

Вунд

преди 10 години

Кърт Кобейн си остава гений в музиката. Нирвана буквално помете тъпата поп музика и позьорите в рока, предизвика революция.А това че изпял една песен - по-добре замълчи, защото си *** и невеж.

1

Анонимен

преди 10 години

Излеждаше добре,изпя една песен и умря тъпо!